Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASDfkjl;khfdas

Pierwsze dziecko a przypadku a drugie ciągle oczekiwane... jak to jest

Polecane posty

Gość ZASDfkjl;khfdas

Gdy zaszłam w ciąże miałam 20 lat i byłam w szoku, nie planowaliśmy tego dziecka ale w tedy mówiliśmy trudno jest to damy radę i wychowamy, wzięliśmy ślub, gdy dziecko się urodziło byliśmy najszczęśliwsi na świecie, życie było jak z bajki teraz córka ma 7 lat a my od 3 staram się o kolejne i co... i nic:( Jak to jest że jak się nie planuje to bum i jest a teraz mamy takie problemy:(

Gość taka sobieeee
czasem tak bywa :( nie martw się pozdr.

Gość a to ciekawe
my też staramy się o drugie już rok... co prawda pierwsze dziecko było planowane ale tak szybko zaszłam w ciązę, że sama się zdziwiłam że to już zwłaszcza, że miesiączki były nieregularne a teraz jak chcemy mieć znów dziecko to się nie udaje zajść:(

ja tez tego się obawiam, za parę miesięcy chcemy zacząć starania, żeby różnica wieku między dziećmi wynosiła 4-5 lat, ale obawiam się, że też możemy długo czekać na skutek :/

No nie wiem, ja na razie mam jedno dziecko z przypadku i ze wszystkich sił staram sie żeby mi sie to nie przytrafiło drugi raz bo chyba bym zdechla ze wstydu :o A Wam życzę powodzenia :)

Gość mama sama w domu...
tabletki nie mają nic do tego ja brałam 10 lat tabletki przestałam brać 8 miesięcy przed planowana ciążą w grudniu skończyłam ostatnie opakowanie a od sierpnia wzięliśmy się do roboty 2 miesiąc starań i byłam w ciąży każda kobieta ma inny organizm moja koleżanka nigdy nie brała tabletek i od 2 lat się starają z mężem i niestety nic.

Wlasnie chodzilo mi o to ze tabletki pryspieszaja zajscie w ciaze! W wiekszosci te dziewczyny co braly nie maja problemow z zajsciem w ciaze!

Wlasnie chodzilo mi o to ze tabletki pryspieszaja zajscie w ciaze! W wiekszosci te dziewczyny co braly nie maja problemow z zajsciem w ciaze!