Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubięBezy..

jaki kolor farby wybrac?

Polecane posty

Gość lubięBezy..

cześć. Chciałabym rozjasnic wlosy. Teraz mam na glowie farbe ciemny blond, jednak wyszedł ciemniej ... od jakiegos czasu mysle nad rozjasnieniem wlosow. Chcialabym jakis ciepły kolorek. Albo braz albo blond.. Mam niebieskie oczy i jasna karnacje, moj naturalny kolor to jasno brazowy, lecz po licznych farbowaniach moj odrost jest taki mysi.. :/ nie wiem jaki kolor by mi pasował.. zdazylam przeczytac ze jakis cieply.. dlatego zwracam sie do was o pomoc :(

Gość lubięBezy..
halooo?

Gość ochy i achy
bez zdjęcia to trudno doradzić, ale myślę, że jakiś brąz ładny byłby ok, naturalnie by wyglądał

Gość ochy i achy
myślę, że jakiś ładny brąz byłby ok i wyglądałby naturalnieo

Gość 333ciemna czekoladka333
hihi a ja wlasnie w tym momencie pomalowalam sobie na ciemna czekolade,i tez mam niebieskie oczy i ogolnie jasna karnacje;-)pozdrowionka!!!

Gość 333ciemna czekoladka333
hihi a ja wlasnie przed sekunda pomalowalam sobie na ciemna czekolade;-)i tez mam niebieskie oczy i ogolnie jasna karnacje...pozdrowionka!!!!!

Gość olka465589976443b
na wizażu dziewczyny wstawiają jakie kolory im wyszły po umalowaniu farbą. właśnie tam widziałam kolor średni blond z wellatonu jednak nie jest to jaśniutki kolor. a czym będziesz rozjaśniać włosky?