Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa pogodynka

kto z was ma prawko? skrzyżowania równorzędne - ZAGDKA

Polecane posty

Gość HTJHGFHJ
w pierwszym jest tak że 2 ma prawą strone wolną więc jedzie a potem ma 1 prawą strone wolną i na końcu 3 jedzie :) a w 197 jest też prawa strona i jedzie pierwszy

Gość na rysunku świateł nie ma
już wczoraj ci pisałam tylko kafeteria się zacięła i dzisiaj powtarzam to samo, wjeżdżasz do połowy skrzyżowania, czekasz aż prawa pusta i skręcasz wtedy w lewo. To znaczy wjeżdżasz jak puścisz tego z prawej

Gość na rysunku świateł nie ma
o masz, od wczoraj zapomniałam jak na tym rysunku było :) Nie masz nikogo z prawej więc wjeżdżasz do połowy skrzyżowania, puszczasz skręcającego w prawo i jedziesz za nim. To teoria. A w praktyce zanim dojedziesz do środka, to tego z prawej dawno już nie będzie, bo skręci i pojedzie :)

Gość teczowa pogodynka
no to rozumiem ze juz go nie bedzie. Ale mi chodzi o sytuacje - pisałam gdyby za nim bylo 10 kolejnych samochodow to przeciez jesli wjade na skrzyzowanie to zanim oni przejadą to ja je zablokuję...

Gość wy to macie jakiegoś fioła
nie zablokujesz, bo w momencie kiedy skończy im się zielone to już nie mają prawa skręcać a ty wtedy pojedziesz. Co innego, gdybyś była 10 samochodem skręcającym w lewo i wjechała na skrzyzowanie, to wtedy faktycznie bys zablokowała. Ale ty jesteś jedynym samochodem skręcającym w lewo:)