Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracodawca Poznań

Możliwość dużego zarobku - kto chętny?

Polecane posty

Gość Pracodawca Poznań

Kto narzekał na niskie zarobki? Przyznawać się. Szukam osób z Poznania lub Koszalina (albo mogących dojeżdżać do tych miast): - uczciwych, - sumiennych, - dobrze zorganizowanych, - ambitnych, - z zaświadczeniem o niekaralności, - otwartych na innych, - łatwo nawiązujących nowe znajomości, - ADHD nie jest przeciwwskazaniem, - doświadczenie w branży finansowej mile widziane, - oczywiście wysoka kultura osobista to podstawa. Realizuję obecnie projekt w branży finansowej i poszukuję kompetentnych osób do współpracy, marnujące się talenty mile widziane.

Gość fiutas
Czy przeszłość kryminalna jest przeszkodą? Byłem karany za handel narkotykami, pobicia i kradzieże. Chciałbym tę pracę.

Gość Pracodawca Poznań
Nie masz zaświadczenia o niekaralności, kochanie.

Gość ana_26
mieszkam 20 km od Poznania, mogłabym dojeżdżać możesz przybliżyć na czym miałaby polegać ta praca?

Gość taka taka ja :D
Realizuję obecnie projekt w branży finansowej-> co mam przez to rozumiec? Jakie będą zadania potencjalnego kandydata?

Gość Pracodawca Poznań
Praca polega na nawiązywaniu kontaktu z klientami oraz przedstawianiu im produktów finansowych różnych firm po wcześniejszym dobraniu produktów dla konkretnego klienta. Posiadamy uprawnienia sprzedaży produktów finansowych w zakresie inwestycji i ubezpieczeń wielu renomowanych firm, np. Generali, BZ WBK, ING, Amplico. Z mojej strony mogę powiedzieć tyle, że warto się w to zaangażować.

Gość Pracodawca Poznań
Rozmowa wstępna nic nie kosztuje, podczas niej możecie poznać szczegóły projektu. Ktoś chętny?

Gość ana_26
czy muszę mieć wiedzę z zakresu finansów? (jestem po studiach humanistycznych) czy gwarantujecie jakieś szkolenia?

Gość Pracodawca Poznań
Wiedza finansowa nie jest wymagana, ponieważ regularnie prowadzimy szkolenia dotyczące zarówno produktów, jak i giełdy czy przepisów związanych z finansami.

Gość ana_26
To mam jeszcze jedno pytanie, bo ten projekt wygląda interesująco i mam ochote spróbować. Jaka umowa jest tu podpisywana w przypadku zatrudnienia?

Wprawdzie nie mam ADHD ale spełniam pozostałe wymogi. Czy mogę prosić o jakieś szczegóły na maila? klione@wp.pl

Czyli coś w rodzaju pośrednictwa kredytowego?

Gość Pracodawca Poznań
Ana_26, napisz na praca.w.finansach@wp.pl , ok?

Tylko zastanawia mnie jedno dlaczego Państwo jako potencjalni pracodawcy umieszczają takiego typu ogłoszenia na forum, zamiast zamieścić je na odpowiednim do tego stronkom? Czyżby żadnych chętnych bądź duża rotacja pracowników?

Gość Pracodawca Poznań
Moja firma by tu tego nie zamieściła. Ja tworzę swoją grupę ludzi, którymi będę się opiekować i za których będę odpowiedzialna. Czasem na kafe czytałam posty ludzi, którzy nie mają pracy, a chcieliby być aktywni, stąd ten pomysł.