Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stolatka

Podobają mi się młodsi

Polecane posty

Gość 30stolatka

Przedzial wiekowy 20-27 czy to normalne?

Gość Oliwia111
Zawsze z takimi bylam i za mlodszego wychodze za maz i nie wyobrazam sobie ze jestem z kims starszym

Gość 30stolatka
TYlko jest druga sprawa jak bylam mlodsza to sie podobałam młodszym, teraz juz raczej nie mam brania u takich. :(

Gość 30stolatka
oliwia111 a ile ma lat tówj przyszły maz a ile ty?

Gość 33 latka.
Mam tak samo heh Odkąd sięgam pamięcią nie mogłam nigdy pojąć jak mogą sie kobietom podobać starsi tak zwani "mężczyźni" hehe

Gość Oliwia111
Ja 30 on 24 tylko ze to u mas dziedziczne podobnież bo moja babcia jest o 8 lat starsza od dziadka mama o 7 a ja o 6 bo w rodzine tradycje trzeba zachowac zartuje ;).Tak na poważnie to nie mogłam dojść do porozumienia ze starszymi i jestem z osoba ktora mnie najbardziej usatysfakcjonowała.

Gość 30stolatka
Ale wiecie 20 latek i 30 latka dla mnie to takie troche dziwne. Bo czasami koles w takim wieku nawet nie mysli o takich rzeczach. Tylko dla mnie taki jest jeszcze dzieckiem, aczkolwiek o wieku dowiaduje sie po fakcie czy po tym jak zauwazam ze jest interesujący, ładny itp.

Gość Oliwia111
W tych czasach mnie juz nic nie zdziwi nawet ostatnio obserwowalismy 60 letniego pana z 20 letnia dziewczyna jak sie bez krepacji calowali w miejscu publicznym to bylo bardzo niesmaczne

Gość Oliwia111
Ty spotykasz sie teraz z kims mlodszym? Jesli tak to o ile?

Może nie radzisz sobie z równolatkami lub starszymi więc poszukujesz młodej nieurobionej gliny nieświadomej swojej mocy w podporządkowaniu kobiety?

Gość 30stolatka
Wlasnie, nie spotykam ;/ poprostu podobjaa mi sie tacy. BYłam kiedys z kilkoma nie wiele mlodszymi ale dawałam sobie znimi spokój. I nie wiem wogole co zrobic zeby takich soba zainteresować.

Gość Oliwia111
Z rownilatkami radzilam sobie swietnie a jesli chodzi o ta gline niewyrobiona to nie z tej gliny jest ze dalby sie komukolwiek urobic

Gość 30stolatka
Mellygion nie szukam sobie osoby ktora moge wychowac, poprostu podobaja mi sie z wygladu

Gość theodor
Ja mam tyle samo lat co Ty, ale dają mi 20 z wyglądu, tak więc może się poznamy? :)

Gość 33 Latka
Uwielbiam młodszych:)mniammm

Gość 30stolatka
cos w tym stylu np http://www.google.pl/search?q=jessy+mccartney&hl=pl&biw=1280&bih=690&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aB8vTvTYEMeV8QOk27RC&sqi=2&ved=0CBkQsAQ

Gość 30stolatka
33 latak jakiego mialas najmlodszego?

Gość masakrraa
za to ty nie podobasz sie takiemu 20 latkowi z wygladu bo w porownaniu do niego masz juz pomarszczona skore:D kazdy by chcial mlode i piekne tylko robic ni ma komu:D

Gość 33 Latka
Miał 22 ale to było 3 lata temu,delicje;)

Gość Oliwia111
Akurat to nie moj typ ja wole takich ktorzy mimo mlodszego wieku nie wygladaja na swoje lata i musza miec cos zawadiackiego w twarzy

Gość Oliwia111
Za mily i za grzeczny z twarzy musze poszukac zdjecia jakiegos lobuziala ze scieta twarza w jakich ja gustuje

Gość 30stolatka
Ja tez nie wygladam na swoje lata, gdy miałam 24 pytali mnie o dowod gdy chciałąm kupic alkohol. Teraz daja mi 25. Do doswiadczonych mam pytanie co musi miec starsza kobieta w sobie zeby SIE PODOBA TAKIEMU MŁODZIAKOWI?

Gość 33 Latka
Dla mnie taki miły moze byc,przekonałam sie ze tacy mili i grzeczni sa zarabisci w łozku :)

Gość 30stolatka
a ja wlasnie lubie takich, oni cale nie sa tacy grzeczni jak na tych zdjeciach.Oliwia111 to zapodaj jakies zdjecie ;)wymienimy sie opiniami

Gość Oliwia111
Ja tez na swe lata nie wygladam on takze bo wyglad starzej moze dlatego nikt tej roznicy nie widzi

Gość 33 Latka
jestem ograniczonym zerem i nie mam pomysłu na własny nick, dlatego nałogowo pożyczam cudze :)