Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciejka222

kto uwaza, ze zycie jest do bani? kto ma doła cale zycie?

Polecane posty

do PrzemierzamPolaLasy podpisuję się pod tym obiema łapkami :)... dokładnie tak jest radość z małych rzeczy jest niezmiernie ważną umiejętnością w życiu :)

Gość ujbjbju
jesli masz silna wole to nie musi byc do bani... niestety wiekszosc z nas nie ma jej inie wie co chce

zostalo Ci kilku znajomych... hah!! ja nigdy tylu nie mialam. postaram się. troszke ruszylo mnie to co powiedzialas. sprobuje znalezc to szczescie ale jeszcze nie wiem jak... nie wiem czy sama dam rade... powinnam znalezc lnowych przyajciol tylko DLA MNIE nie jest to takie proste jak dla Cieibe... dziękuje chcialabym miec tyle energii i tej dobrej wiary co Ty

To miło , że to co napisałam dało Ci nadzieje :) wierz w to naprawdę .. ja też czasem nie mam siły i mam dość ale powtarzam sobie " co Cię nie zabije to Cię wzmocni " .. żyje z przekonaniem, że wszystkiego doświadczamy po coś.. każde wydarzenia czegoś nas uczą i wzbogacają.. po swoich przeżyciach jesteś mądrzejsza i wiesz już jakich błędów nie popełniać to też ważne !! :) a co najważniejsze możesz dzielić się tym bogactwem z innymi .. przestrzegać i radzić .. korzystaj z tego co masz :) i pamiętaj , że naprawdę jest tak ,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...Ci wartościowi zostają ... jeśli nagle znikają gdy najbardziej byli potrzebni nie byli warci Twojej przyjaźni .. więc głowa do góry :)

jaaaaa. cale zycie marudze i narzekam, wiecznie wynajduje sobie problemy. na szczescie mam poczucie humoru, wiec mam znajomych... nie mam za bardzo na co narzekac, ale wciąż cos mi nie pasuje. czasami myle o innych ludziach, ktorzy maja 10razy wieksze problemy niz ja, ale to pomaga tylko na chwile...

Gość ankosa
ZYCIE JEST PIEKNE

Gość aneczka8521
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://linkaturs.com/news0041.php i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość oszukanaprzezzycie
motylek.. jak czytalam Twoje wypowiedzi to momentami lzy mi stawaly w oczach.. bo wiesz, to piekne co piszesz i ja tez w to wierzylam i w sumie nadal chce wierzyc.. a moze wierze? a wydaje mi sie ze nie.. ale co myslec jak ja nie mam naprawde nikogo.. ode mnie odwrocili sie nawet ci wydawaloby sie szczerzy przyjaciele.. :( zycie jest bardzo do bani! Czlowiek wierzy ze dobro jest ukryte ale ze jest, ze zycie jest piekne etc ale prawda jest taka ze swiat jest okrutny i to bardzo :(

Gość moje jest nic nie warte!!...
Od zycia dostaje takiego kopa ze juz mam dosc!!!Od tygodnia klotnia z facetem wiele słow powiedzianych ponizona do maxa juz nawet nie wiem czemu rycze ze zwiazek sie zjebał czy taki moj los...wjezdzanie na psychike ze ja sobie nic nie zrobie o to efekt całe zakrwawione nogi nie wierzyl wiec pokazał ze moge cos sobie zrobic czemu nie w serce niewiem byc moze za mało czasu na to na co liczylam na nic mam poprostu dosc

do oszukanaprzezzycie .. nie przeczę, że życie bywa dla nas okrutne i nieprzyjemnie nas zaskakuje w najmniej odpowiednim momencie ale czy nie jest tak, że dzięki temu jesteśmy silniejsi ? Moja mama zawsze mi powtarza, że po burzy wyjdzie słońce... wiem , że brzmi to trywialnie i to tylko słowa, które w trudnych życiowych momentach nie koją wew. bólu ale trzeba i warto w coś wierzyć i ja w to wierze, że będzie dobrze tylko musimy walczyć o to dobro dla siebie.. dziewczyny głowa do góry :)

Gość szczerze lpeiej olać
up up

Gość oszukanaprzezzycie
motylek, mimo wszystko dzieki.. :*

Gość gotelizaść
ja jestem znudzona życiem i wszystko jest do d mam h..... prace, nie mam przyjaciół, znajomych, chłopaka, rodzice są moi po rozwodzie, ciężko nawiązuje kontakt z innymi, nikt mnie, nie kocha nie lubi, a wszystko co osiągnęłam w życiu to kosztem nerwów i nic ze swoim życiem nie zrobiłam.

Gość gość
Ja mam doła od końca podstawówki, a szczególnie od rozpoczęcia studiów. Do tej pory nic mi nie wyszło i nie zrealizowałem żadnych planów. Kłopoty w pracy, marna płaca, brak perspektyw na przyszłość, nie znam żadnego języka by wyjechać. Zresztą teraz wszędzie jest źle.Nawet mój angielski jest słaby, ao ruskim to mogę zapomnieć. Staram się go przypomnieć, a rezultaty tego są marne.

Gość gość
Pożyczki na Dowód dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyk.net.pl

Gość gość
No kto mnie przebije : - młoda 27 lat i juz po 5-ciu udarach - Stopniowo zanikający słuch przez udary (aktualnie jestem głucha) - nie nadaję się do żadnej pracy nawet sprzatania ( próbowałam ) - Renta mi nie przysługuje , bo jestem na nią za młoda i skończyłam szkołę wiec ze mną , pewnie nie tak źle. - Jestem osobą biedną uzaleznioną od innych . Potrzebuje na ogół pomocy w róznych sytuacjach - Mieszkam w ruderze . Żałuję, że rodzina mnie ratowała z tych udarów . takie zycie , to nie życie