Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnastolatka00

Co uważacie o mojej nauczycielce bilogii?

Polecane posty

Gość siedemnastolatka00

Dodam że to nie prowokacja ani nie żart. A chodzi o to, że moja naucyzcielak z biologii w ramach nauki przedmiotu opowiada nam histroie o swoim synu (chłopak w naszym wieku) o jego nerwicy oraz (!) np. problemach z napletkiem czy to czymś które miał w dzieciństwie (mając chyba 3latka) podczas których ona mu musiała to masować i (UWAGA) on się wtedy podniecał! Mówiła to apropo tematu o jakiś chorobach narządów płciowych (nir żżeby tak od czapy)

Gość siedemnastolatka00
up

Gość siedemnastolatka00
nie, przypomniało mi się to bo przeczytałam pewien topik

@żona-swojego-męża Są wakacje, temat o napletkach i masowaniu członka jest akurat jak ulał IMHO :D (ironia wybaczcie)

Gość NiegrzecznąByć
Ja natomiast chodze do liceum dla doroslych i tam matematyczka tez jest niekompatybilna. Gdyby nam zadala pytania na egzamin zaliczeniowy np : po kim nosila ubrania , dlaczego nie lubi swojej siostry albo czemu jej corka nadal jest sama to by cala grupa dostala po piatce. Ale twoja psorka juz przesadza , zeby o napletkach gadac dzieciakom na lekcjach to trzeba byc niezle rozwalonym. A lubiana jest wogole?

Gość ffdg
To moja nauczycielka od matmy z podstawówki wymięka - przez całą lekcję gadała jak to jej tatuś miała jakieś tam historyjki, jak to się jej źle żyło za komuny, jak to jej synkowie coś tam robili, co to ona z klasą w liceum nie robiła.

Gość siedemnastolatka00
ona nie byla ani nielubiana ani lubiana, tak srednio

Gość NiegrzecznąByć
Hehe i taki przyklad nauczyciele daja.