Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba bez kultury

Polacy na siebie gadaja...

Polecane posty

Gość chyba bez kultury

W sktocie jestem w szoku!!!Jestem wlasnie w pracy na nocke, pracuje jako recepcjonistka w bloku mieszkalnym jest to blok eskluzywny itp.Rzecz sie dzieje w Nowym Yorku.Wiec wlasnie przyjechal wlasciciel tego budunku z synem(normalnie mieszkaja w Californii ale sa na wakacjach w stanie Main)Pyrzyjechali bo dzisiaj byli kolo Washingtonu aby odebrac samochod dla syna (sportowe cacko robione na zamowienie za duzo ponad 100tys$)Wiec zatrzymali sie u nas w budynku aby pokazac samochod administratorowi budunku, ktory mieszka tutaj za darmo, zajmuje trzypoziomowe mieszkanie i firma oplaca mu wszystkie rachunki itp.My jako recepcjonistki mamy biuro do naszego uzytku z kuchnia, sofa i jest taki loft z materacem gdzie czasami spimy jak np.zasypalao sniegiem i nie mozna dojechac do domu itp.To tak na wstepie abyscie zrozumeli.Wiec wlasnie przyjechali i stwierdzili ze sa zmeczeni na dalsza podroz i zostana na noc w budynku.Ok ich budynek mamy z 2 mieszkania puste, wielkie mieszkanie ma administrator a oni polozyli sie spac na naszym materacu w biurze:O Wiec sie pytam administratora dlaczego ich nie zaprosi do domu na noc wkoncu to jego szef i przyjaciel a on mi na to ze nie bedzie denerwowal jego psa i ze jego dziecko moga obudzic :O

Gość chyba bez kultury
wiec jestem w szoku po piersze facet daje mu prace od 25 lat, mieszkanie itpTydzien temu byl u nich w main na wakacjach i nocowal w domu itp.i zeby nie zaproponowac mu noclegu u niego w domu:OPo drugie facet ktory jest multimilionerem posieda takich budynkow pare wynajmuje mieszkania a najtansze to 3000$ spi na dmuchanym materacu w kanciapie pracownikow nie moze sobie wynajac hotelu na noc? Polacy gadaja na siebie, zgrywaja bogaczy i sie przechwalaja co gowno w stosunku do tego faceta maja kim to oni nie sa.Gadaja na siebie ze ktos zaprosil na cos i dal tylko cos tam, ze za malo dali w kopercie za weselu/chrzcinach/itp.Jestem w szoku bo bardzo duzo widzialam i mam na codzien z bardzo bogatymi ludzmi do czynienia ale nie wierzylam ze facet ktory ma na wlasnosc ponad 2000 mieszkan zadowoli sie takim spaniem:O I jeszcze jedno warunki sa swietne zeby nie bylo ale sam fakt

Gość chyba bez kultury
Ja jakbym byla na miejscu administratora to oddalabym mu na ta jedna noc wlasne lozko nie mowac o przenocowanu w pokoju goscinnym.Wiec chyba jestem bez kultury i powinnam uwazac ze wszystko mi sie nalezy:O Moze dla was to nie do konca zrozumiale ale ja jestem w wielkim szoku:O

Gość chyba bez kultury
sorry za bledy :O

Gość chyba bez kultury
a moze ja na to patrze inaczej?