Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montana1234

Dziewczyna mnie rzuciła dla innego, a potem chce wrócić.

Polecane posty

Witajcie, mam pytanie do Was bo niewiem co mam robić.Dziewczyna, z która byłem pól roku w pewnym okresie i to już drugi raz - zostawiła mnie, tym razem bo awantury o głupoty wszczynałem w sumie.(pierwszy raz tylko na tydzien i nieznalazła nikogo innego.) A tutaj pojawił się ktoś inny, spotykali się, przyznała się ze się z nim lizała i przytulała.Teraz mówi, że do niego nic nie czuje, i mnie tylko kocha.Też bym do niej chętnie wrócił bo ją kocham, ale jakoś niepotrafie.Co wy o tym sądzicie?

Gość DoswiadczonaSytuacjaaa
webster ma racje olej ja nie warta jest

Gość pewnie że
nie marnuj swego czasu na jakąś dupę i lepiej weź się za naukę choćby jakiegoś zawodu :classic_cool:

Gość JENOT
Ja wybaczyłem, dobrze było przez 2 miesiące, potem znowu mnie zostawiła. Także proponuje olać, ale może Twoja jest inna od mojej byłej

Próbowałem ją zostawić,ale nnie moge! coś mnie do niej ciągnie, ciąle o niej myśle itd..Dam jej szanse i sprobujemy zacząc wszystko od nowa.

Dam jej szanse i sprobujemy zacząc wszystko od nowa." zapomniałeś dodac że dasz szanse do czasu pojawienia się następnego amanta

Trochę źle napsiałem temat, nie rzuciła mnie dla innego,tylko rpzez przypadek znalazła innego..oj dobra, staram się zapomnieć już o tym i powrócić, bo w sumie doszedlem do tego, ze jak sie chce z kims byc to trzeba potrafić przebacaczać, nie dała mu dupy tlyko przelizała tam pare razy ,co mnie smuci,ale juz powoli wracam do siebie.

Powiedz, że może wrócić jeśli da ci włożyć jej w pupę :P Jak już nie masz godności, miej chociaż trochę radochy :P

Gość gość
Rozstanie boli…kto przeżył ten wie. Mi pomogła Pani ze strony urokmilosny24.pl – dzięki niej odzyskałam ukochanego i nadzieję.

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl