Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KATECHETKA Z KAFE

oto moja dzisiejsza katecheza!

Polecane posty

Po pierwsze chcialam napisac, ze jeszcze powinnam wpisac w ten swoj nick imie swoje a wlasciwie ksywke IWONKA- KATECHETKA IWONKA Z HANDS TO WORK bo to jest wazne - nazwa mojej pierwszej firmy wiecie , ktora powinna brzmiec HANDS UP! i tyle czyli ręce do gory na przyklad - bo strzelam - takie cos to jest. Bo rok juz niebawem uzeram sie z kanalia ze wsi polskiej zwana IWONKA - nazwiska nie pamietam, ktora dla mnie jest, byla i bedzie zwyczajna kurwa przez ktora zabila sie PO POZARZE DOMKU cala rodzina pracujaca za granica, ona wyrznela swoja bez ZASTANOWIENIA I BEZ jakiegokolwiek kontaktu z rodzina JEJ wiecie TU W POLSCE ja z ta po prostu stara recydywistka nie rozmawiam. Ja tam wiecie co nie mialam szans, ona pracuje w planingu, klamie , ze jest kierowca - mowi po angielsku i niemiecku - czemu nie po holendersku, nie ma papierow wiecie holenderskich, niczego. Leci sobie w kuleczki wiecie ze jest kierowca i tyle. Normalna recydywistka z ktora nikt normalny nie m szans. Nieuchwytny rewolwerowiec z firmy HANDS TO WORK. Chyba sie smiali ze HANDS UP raczej i tyle. I wiecie umowe mialam na 3 miesiace tam , a ona - rok minal i ciagle na mnie. Jest 32 letni wycierus łóżkowy dla mnie - nic nie robi tylko stręczy do nierządu i to jest jej samo życie i nic poza tym sobą nie prezentuje wiecie. Prawdy i tak nie powie, ze siostrę zabiła bo jej pracy zawiścila, resztę rodziny wyrżnęła nie wiadomo po co - zły humor miala wiecie - ojca nienawidziła, ale za studia to rodzina płaciła i to ma wielkie studia - po co? Studia w Polsce takim szmatom jak ona to płaci praca. Ja nic w pracy w Polsce NIGDY nie dostalam. Raz poszlam do wydzialu edukacji pytac sie o pieniadze na studia w pracy to mnie nawet na liscie nie bylo. Wiecie niekoniecznie musialam pieniadze dostac, ale powiem wam no na tej liscie powinnam byc i ZA TO sie dowiem mam mianowanie 7 lat temu. No to mialam to wiedziec bo myslalam, ze dobrze teczke przygotowalam, a pani byla taka ze 2 wolumy i tyle :( A ze ja dostalam AWANS W PRACY sie dowiem za brak mnie na liscie do studiow PO 2 LATACH PRACY BEZ KWALIFIKACJI wiecie to jest ZENADA I TYLE. I tak sie moglam spokojnie wynieść tylko chcialam dokonczyc doktorat i tyle. Ze 4 lata doktoratu zrobilam to papier mam , reszta sie nie liczy bo juz mial byc skonczony. Ale wiecie ta szkola niech sie popatrzy na siebie skoro mianowanie mam za to, ze poszlam do urzedu sie zapytac o swoja kase to dalej juz nie mam niczego i tyle. Stalej pracy rowniez bo ja mialam rok i tyle. A ta Iwonka czym sie tu wykazala? To miala po maturze miec prace W POLSCE i mozna ja zrozumiec, a tak niech oddaje morderczyni wielokrotna pieniadze za studia rodzinie bo jak byla taka madra to se po liceum sama prace miala znaleźć, a wiecie ona tez jest opóżniona w rozwoju, studia ma byle jakie bo całą podstawówkę wiecie latala na policje sprawdzac, która znowu rodzina sie straciła i tyle z calości, ze po prostu NIE ZASKOCZYŁA w wieku 15 lat puszczając się szmata ostatnia wiecie na prawo i lewo - z nauczycielami tez - ze po liceum powinna miec prace. Po co ona w ogole poszła do tego liceum to nikt normalny nie pojmie. Chyba rozumiala, ze ze swoja rodzina - jakakolwiek nie bylaby studia to za duzo i tyle. I wiecie ona mnie teraz grobami wykanczac bedzie. No to grob jej rodziny, ktora umarla w wypadku samochodowym i prosze wyjaśnić temat pożaru wiecie w tej firmie w domku obok. Chcę tez miec wyjasnione za co wyleciałam 9 lat temu z firmy BERENDSEN bo w tej firmie pracowalam i co mam wpisane w polskim biurze bo uważam, że POŻAR wiecie jak mi się nie podobało zagrożenie pożarowe - no to moja odpowiedz - nie, nie , nie - bo wiecie akurat bym doktorat robila dalej w Polsce gdybym PRAWDE znala, ze wpisaly mi ZAGROZENIE POZAROWE. Po co niby? Nie mialo to sensu. Mogly tak wpisac i po tym sens miala biblioteka, zaden doktorat i tyle bo mnie wykonczyly. A pozar to dopiero. Oczywiscie niczego takiego nie bylo, no ale... i wiecie od razu nie musialam tego wiedziec, ale tak za rok-dwa wiecie to juz ktoś sie mial ZLITOWAĆ i powiedzieć, ze wiesz co kobieto uważaj bo ta laska kradła i owszem , ale SWOI wpisali ci papierosa. To sie mialam z tym liczyć sie dowiem - no to po co klamali. Oni mi powiedzieli, ze zlodziejka bo mi kary wpisala nieslusznie i cos tam dostalam, ale bez sensu wszystko i tyle. I powiem wam tak - ten doktorat dalej jak idiotka - jeszcze 4 lata temu probowalam go skonczyc PO CO? Zostawala biblioteka i BHP I ZADNA PRACA ZA GRANICA. A jednak cały rok tam jeżdże i wiecie co - w jakiej ja jestem sytuacji. Groby - bo chodzi o 3 samobojcow w pierwszej firmie wiecie, ze przez te Iwonke powiesili sie bo jak widzicie dla tej pani nie istnieja pieniadze w ogole - no to ona leci, ze tam mieli sie powiesic oni to by im sie tam GRÓB zrobiło i by był znak MĘCZEŃSTWA narodu polskiego w Holandii bo tak jest. Wiecie - oni by sie w ogole nie powiesili - pieniądze były oddane I LOGICZNIE mieli jechać gdzie indziej, ale teraz kto im tyłek zawracal wiecie - mieli im W BIURZE powiedzieć, że i owszem oddali, ale już proszę nie wracać, do Holandii mogli wrócić, ale ta sama firma to kiepski pomysł bo niektórzy mieliby to im za złe i by zostali bez pieniędzy. I tylko tyle mieli tym ludziom DLA MNIE powiedzieć wiecie i oni mieli prawo sobie zadzwonić do tego biura, zapytać jeszcze o coś i POGODZIĆ się z tym wiecie, że muszą iść do innej firmy i zaś może być to samo. No to spróbować np. inne państwo czy cos tam. Takie rzeczy. Albo wrócić do Holandii z inną firmą no i uważać. Wiecie chodzi o to PO CO ODDALI FORSE i tyle. To sie przyznali do tego pożaru. I wiecie - o co mi chodzi - trzeba mieć obywatelstwo, znać język, pracę jakąś tam, wtedy przynajmniej kapujesz o co biega i jesteś obywatelem jakiegoś kraju i tyle. Oni sa jak ten LORD JIM wiecie - ja musialam się przez to wszystko - przez te firmy przewinąc - jakieś tam 3 miechy i dalej szukać stałej pracy w Niemczech i wiecie - ta Iwonka miala dobrze ze mną żyć. Choć wybaczcie, ale ona jest tak niesympatyczna, że to w ogóle nie mialo sensu z nią rozmawiać i tak dalej. Taki bufon przemądrzały i WREDNY. No ale wiecie skąd ja miałam wiedzieć, ze ona z nienawiści za pracę siostrę zabiła. To jest rozwódka - na studiach wielkich swoich wyszła za mąż, zaszła, poroniła - ten mąż nic nie wie - prawdopodobnie byłby po jej stronie, ale w ogóle nie rozumiał, ze żona poroniła - no nie wiem jakie tam były między nimi uklady, ale mam już tej CHUICY dosyć - idę na całą firmę na policje w razie co bo ani zwrotu wiecie i teraz tak z całymi Niemcami mam sie liczyć bo ONA MA SIOSTRĘ W NIEMCZECH. GDZIE??? To mówiąc po niemiecku miała sobie wykupić paszport niemiecki i tam szukać stałej pracy dobrze mówiąc po niemiecku. Bo czemu ja tam nie chcę jechać - bo niemiecki znam kiepsko a przez nią mam tam samych wrogów i tyle. Zresztą wiecie rodzina ojca mi po nic jak on i cały ten paszport niemiecki bo wiecie co - w zasadzie oprócz tego, ze na sznurku mogłam się powiesić z tym paszportem to co jeszcze mogłam zrobić? A zamiast mnie się dowiem powiesiło się ok. 20 osób z liceum , a ja ten paszport i tak dostałam za póżno i tak dalej, żeby sie nim przejąc. I wiecie sorry za to słownictwo, ale ta laska Iwonka naprawde jest zwykłą szmatą i tyle :( I nie mam pojecia jak ja inaczej nazwać niż ch... bo może za to sie na mnie obrazi i wreszcie ze mnie zejdzie. I tyle. Bo za 7 morderstw sie nie obrazi, w Polsce 4 osoby możesz zabić i łoooo... nic wielkiego ale za CHUICE gdzie nic jej nie robi tylko wyzywam to moze sie obrazi TA CHUICA bo to jest prawda o niej. I wiecie mnie to juz wszystko nie obchodzi. Uważam, że planning moze być po średniej ale jezyk powinien byc. To nie moja sprawa. Ja zadnych studiów nie mam - katechetyczne i tyle :( No i co jeszcze mam napisac? Nie wiem. Boże widzisz a nie grzmisz i tyle. To byla moja katecheza nr 1 dziś. Z ojcem zadnego kontaktu NIGDY nie przewiduje bo mnie zle nazywal. Moje imie moze byc bo dla matki moglo byc, a jego nie przewiduje z powodu zlego nazwania mnie, a takze z powodu braku szacunku do mojej matki, ktora do dzis jest dla niego no to ja tez uwazam i to jest wszystko czego sie moze spodziewac ten DEBIL po mojej matce i mnie tez i tyle. Wlosy lonowe w kopercie - w torebkach i tyle. Na pamiątkę. Najlepiej z wszami jeszcze. I do Rzymu mozna im to wyslac i jeszcze nie wiem gdzie - do brygidek i tyle. A reszta no to wiecie kasa, kasa, kasa. I ZDROWIE najwazniejsze. I powiem wam ta moja matka wszystko co ma dalej to ma z tego widzenia diabelskiego w Niemczech, ktore ja tez mam. To wszystko co ona powiedziala o meskich geniatiach tego diabla to jest zle. To sobie miala przemyslec, nie umiala. Wydarzeniem zycia powinno byc spotkanie z Bogiem, a w jej przypadku bylo to spotkanie z diablem. I powiem wam tu dziś, ze żle ze nikt nie ma tego rozpracowanego do konca bo wiecie - skad wiem ze to moja matka - bo tego nie wiedzialam co ona widziala, ale wiem co ja w zyciu - i to jest i widzenie Boga i widzenie diabla - no nie calkiem, ale ten diabel ciagle jest, ostatnio nawet mi wbijal noz w plecy i czulam jak wchodzilo i tyle. I dlatego moja matka bo COŚ WIDZIAŁA , a nie ojciec bo NICZEGO NIE WIDZIAŁ. Poza tym ona błędy popełniala, ale uczciwa była - co uważała to robiła. Te wycieczki do parku to tez takie poł na pół, ale po tej wizji diabła zostawała jej seria egzrocyzmów, silna spowiedz. Bo co ona tak łaziła sie dowiem - ja w ogóle. Ona miała miec jakaś przestrzen i by była normalna. No i nie miała tej przestrzeni. Ten diabeł ukazał sie w kaplicy, cały czas w murach , to była klaustrofobia. I nie umieli jej wyleczyc z tego taka prawda, a tez sie interesowali nią wiecie choćby zeszłorocznym sniegiem i tylko kombinowali jakby tu wiecie jakby brygidki byly w Londynie. A te żenady wiecie niemieckie - ten cały PIERDOLONY w ŁEB Otto to cała rodzina jego po jej śmeirci DZIĘKI NIEMU dostała paszporty USA wiecie w Niemczech zeby sobie WYJECHALi. No to mieli wyjechac bo mnie i tak blokowali, ze nie moglam dostać paszportu brytyjskiego wiecie, ludzie sie przez to w Polsce pozabijali i mieli duzo racji bo jak byli racjonalni no to tyle im zostalo choć jakbym dostała amerykanski paszport to bym ich rozumiała, a za niemiecki mój sie powiesic? To się chyba za JEZYK niemiecki mój powiesili wiecie z tego liceum bo to nie dało sie zrozumiec. W każdym razie listu mi nikt nie pokazał - ani ich - pożegnalnego ani siostr - bo ja mam siostry samobójczynie też wiecie - no to nie wiem - jak ja sie miałam tym przejąć? Uznałam, ze nawet jeśli to jest prawda to ludzie, którzy w tym uczestniczą prezentują sobą poziom ZEROWY i tyle. Nie da się porozmawiać? Nic? No i tyle na razie. Ciąg dalszy mojej katechezy wkrótce.

cd mojej katechezy: A te żenady wiecie niemieckie - ten cały PIERDOLONY w ŁEB Otto to cała rodzina jego po jej śmeirci DZIĘKI NIEMU dostała paszporty USA wiecie w Niemczech zeby sobie WYJECHALi. No to mieli wyjechac bo mnie i tak blokowali, ze nie moglam dostać paszportu brytyjskiego wiecie, ludzie sie przez to w Polsce pozabijali i mieli duzo racji bo jak byli racjonalni no to tyle im zostalo choć jakbym dostała amerykanski paszport to bym ich rozumiała, a za niemiecki mój sie powiesic? To się chyba za JEZYK niemiecki mój powiesili wiecie z tego liceum bo to nie dało sie zrozumiec. W każdym razie listu mi nikt nie pokazał - ani ich - pożegnalnego ani siostr - bo ja mam siostry samobójczynie też wiecie - no to nie wiem - jak ja sie miałam tym przejąć? Uznałam, ze nawet jeśli to jest prawda to ludzie, którzy w tym uczestniczą prezentują sobą poziom ZEROWY i tyle. Nie da się porozmawiać? Nic? No i tyle na razie. Ciąg dalszy mojej katechezy wkrótce.

jeszcze raz to samo z dobra ksywka i tyle: =========================================== cd mojej katechezy: A te żenady wiecie niemieckie - ten cały PIE**OLONY w ŁEB Otto to cała rodzina jego po jej śmeirci DZIĘKI NIEMU dostała paszporty USA wiecie w Niemczech zeby sobie WYJECHALi. No to mieli wyjechac bo mnie i tak blokowali, ze nie moglam dostać paszportu brytyjskiego wiecie, ludzie sie przez to w Polsce pozabijali i mieli duzo racji bo jak byli racjonalni no to tyle im zostalo choć jakbym dostała amerykanski paszport to bym ich rozumiała, a za niemiecki mój sie powiesic? To się chyba za JEZYK niemiecki mój powiesili wiecie z tego liceum bo to nie dało sie zrozumiec. W każdym razie listu mi nikt nie pokazał - ani ich - pożegnalnego ani siostr - bo ja mam siostry samobójczynie też wiecie - no to nie wiem - jak ja sie miałam tym przejąć? Uznałam, ze nawet jeśli to jest prawda to ludzie, którzy w tym uczestniczą prezentują sobą poziom ZEROWY i tyle. Nie da się porozmawiać? Nic? No i tyle na razie. Ciąg dalszy mojej katechezy wkrótce.

Sorry za bledy w tych moich wykladach katechetycznych, ale wiecie to sie nie da ludzie, nie da. Moja rodzina BIOLOGICZNA to Niemcy, ktorzy PO SAMOBOJSTWIE OJCA dostawszy poprzez SAMOBOJSTWO MOJEJ MATKI paszporty amerykanskie - co ludzie by wiecie ... i tyle :( oni sobie na tym żerują do dziś i tyle bo Otto siedział poł roku. 10 lat mial siedzieć, oni mieli W MIĘDZYCZASIE dostać paszporty amerykanskie i wyjechać bo ojciec popełnił samobojstwo, a Otto po 10 latach JAK DLA MNIE miał wyjśc i siedzieć w Niemczech. Ewentualnie wystapić o wniosek paszportowy i liczyć sie z rodziną jako największy rodzinny kryminalista, przestępca, a tymczasem dzięki DOMNIEMANEJ rodzinie mojej matki biologicznej Otto jest bohaterem narodowym, a reszta to szmaty. A sluchajcie co sie dzialo dalej? Bo czemu rodzina - co ta kanalia robiła dalej? Ten mój brat? A na tych brygidkach mu zależało jak cała rodzina paszporty USA ma? Bo przecież oni NROMALNIE powinni być z Niemiec wyrzuceni. I teraz zobaczcie bo sie śmieją z mojej matki, ze bezpaństwowa - ona ma 2 panstwa - ona ma Rzym i ANglię i to nie od matki to ma od diabła - dosłownie to ma z tej wizji, ja dokładnie wiem jak ten potwór wyglądał, wiem co ja widziałam i to po prostu wszystkich zajeżdża bo jak mną się nikt nie przejął tak nią. I to jest wiecie - ja mówiłam , że coś strasznego mi sie przydarzyło ale NIKT SIE MNA NIE PRZEJĄŁ. Nikt wiecie i tyle. No i dlatego tak lece dalej i koniec i sie nie dam. Bo wiecie katoliczka NIBY jestem od dziecka no ale... taka wiara, ze od razu zrobiłam sie biblijna na wszystkich i temu mi nikt rady nie umiał dać wiecie. Temu. Ale pózniej tam róznie bywało bo tego nie rozumiałam i byłabym taka BIBLIJNA w średniej i mam paszport brytyjski, kiedy zgłupiałam w tym liceum i zrobiłam sie Połką wiecie. No ale to paszport sie należał BEZ MATURY TEŻ bo to ludzie widza i tyle. Bo oni sie bali o mature? To mieli zadzwonić, ze ma być. Bo czemu sie pozabijali ludzie z liceum. Myśleli, ze paszport amerykański będzie poprzez Niemcy i tyle. A ja wiecie byłam Polką dla siebie, a po co mi paszport amerykański? To kase trzebaby mieć i wyjechać. A lord Jim nie miał passa i też mógł być i oni sie załamali wiecie, że NIGDY nie dostaną tego paszportu USA wiecie. No ale praca... ja tego do dziś nie rozumiem. Oni sie pogwalcili wiecie wcześniej. I tak jest to nielogiczne - grupą mieli dostać paszport USA? Coś to dziwne jest i tyle. Nikt nie rozmawiał i tyle :(

No i wiecie jak oni chcą sie teraz do tych pieniędzy dobrać skoro wiecie one wyrażnie widać sa dla osoby BEZ SRODKOW DO ZYCIA PO ZWOLNIENIU DYSCYPLINARNYM, a mnie sie naleza za rozne pomysly ktore mialam PO MATCE, ze nie wiedziałam co za gagatek mnie urodził i za to, że przez to że tego diabla widziala nie mialam szans zeby zycie sobie ulożyć. No Jonestown, ale to wszystko z tego, ze brygidki diabla zlekceważyły i tyle. Widzicie jaka maja opinie i jeszcze diabła tam któras widziała I PODOBNO ZASZLA - z tym diabłem i jest jakies dziecko diabła w Polsce podobno gdzies jest. I gra idealnie i tyle. A moja matka miała pomówione brygidki z domu, ale za rodzicami nie przepadala bo NA STUDIA JEJ NIE DALI i tyle. Dlatego poszla po dziecko po maturze do klasztoru i tyle. Bo za co żyć? Pracy nie dostała po szkole i tyle. No wiecie - dalej została nauczycielka , wyrzut dyscyplinarny - to jest wszystko logiczne, a dalej? I w koncu chyba wyleciała ze nie przyszła na pogrzeb tego dziecka. No ale wiecie - skoro sie powiesiło to ona rozumiała ze nie ma pogrzebu , a tu był. i tyle. I to było takie myslenie - a po co mu ten pogrzeb? I w sumie za to dostała zwolnienie, ze wychowawczyni klasy nie przyszła na pogrzeb dziecka i tyle. I to gdzies tam w papierach powinno byc. A ja wiecie - kogo ja mam szukac? W szkole jest FAUSTYNA SMITH a reszta? Ile lat papiery sie przechowuje. Kogo ja mam szukac? Lece tylko wizjami i tyle :( Bo czemu ja lece wizjami. Badan genetycznych zapomnij - tylko wiem co widziała w tych Niemczech DLACZEGO - to jeszcze was zkatechizuje tutaj i tyle. Dokladnie wam opowiem bo co robić, a co dalej bedzie to sie okaze i tyle

to samo co wyzej z WŁASCIWYM nikiem: ================================================ No i wiecie jak oni chcą sie teraz do tych pieniędzy dobrać skoro wiecie one wyrażnie widać sa dla osoby BEZ SRODKOW DO ZYCIA PO ZWOLNIENIU DYSCYPLINARNYM, a mnie sie naleza za rozne pomysly ktore mialam PO MATCE, ze nie wiedziałam co za gagatek mnie urodził i za to, że przez to że tego diabla widziala nie mialam szans zeby zycie sobie ulożyć. No Jonestown, ale to wszystko z tego, ze brygidki diabla zlekceważyły i tyle. Widzicie jaka maja opinie i jeszcze diabła tam któras widziała I PODOBNO ZASZLA - z tym diabłem i jest jakies dziecko diabła w Polsce podobno gdzies jest. I gra idealnie i tyle. A moja matka miała pomówione brygidki z domu, ale za rodzicami nie przepadala bo NA STUDIA JEJ NIE DALI i tyle. Dlatego poszla po dziecko po maturze do klasztoru i tyle. Bo za co żyć? Pracy nie dostała po szkole i tyle. No wiecie - dalej została nauczycielka , wyrzut dyscyplinarny - to jest wszystko logiczne, a dalej? I w koncu chyba wyleciała ze nie przyszła na pogrzeb tego dziecka. No ale wiecie - skoro sie powiesiło to ona rozumiała ze nie ma pogrzebu , a tu był. i tyle. I to było takie myslenie - a po co mu ten pogrzeb? I w sumie za to dostała zwolnienie, ze wychowawczyni klasy nie przyszła na pogrzeb dziecka i tyle. I to gdzies tam w papierach powinno byc. A ja wiecie - kogo ja mam szukac? W szkole jest FAUSTYNA SMITH a reszta? Ile lat papiery sie przechowuje. Kogo ja mam szukac? Lece tylko wizjami i tyle Bo czemu ja lece wizjami. Badan genetycznych zapomnij - tylko wiem co widziała w tych Niemczech DLACZEGO - to jeszcze was zkatechizuje tutaj i tyle. Dokladnie wam opowiem bo co robić, a co dalej bedzie to sie okaze i tyle

Wiecie - mam nadzieje, ze każdy normalny mnie zrozumie. Zycie nie jest wcale latwe, proste i przyjemne, a ja prawdopodobnie powiesilabym sie z ta klasa gdybym nie byla tak zmanipulowana przez rodzine tu gdzie mieszkam. Bo czemu nie? Albo z siostrami. Mozliwosci mialam w duzo. Jak od brygidek to nawet w dziecinstwie, zeby sie nie uczylam. Kiedy nie wiedzialam i tyle. Bo czemu Bog dopuszcza takie rzeczy. No ale wiecie - jesli nie filolog polski i praca w szkole to sie moglam POWIESIC, ew. wyjazd tez tam gdzies DAWNO TEMU. Po co ja poszlam na te biologie, ale matka. I wiecie teraz imie, nazwisko w brygidkach i koniec. Najwyzej za studia sie odda , dziecka nie bylo i koniec kontaktu bo jak nie dostane pieniedzy po tym co napisalam to przez zlodziejki brygidki i tyle. A co dalej ze mna nie wiem. Po 7 latach w Polsce stwierdzili, ze dostalam zwolnienie dyscyplinarne. No wiecie co zenada. I najlepiej zebym TERAZ konczyla doktorat z blogoslawienstwem URZEDU GMINY LOKALNEJ. No to 7 lat temu mieli mnie poblogoslawic i tyle. Bo teraz ich blogoslawienstwo mam w dupie i tyle. Czym ja sie roznie wiecie od tego co 7 lat temu bylo. I tyle. A jesli zlozylam papiery do szkoly - pieknie bym wygladala jakbym na miejscu nie zlozyla papierow - i mnie nie chcieli - to mieli mnie zostawic w spokoju, a oni lecieli papierami i mnie szczuli. Bo wiecie ja pozno wyjechałam. 4 lata po zwolnieniu dyscyplinarnym i po roku bezrobocia no to pozno i tyle. No ale co ja mialam robic. Co ja mialam robic? Nie wiem. Dzwonili praca jest to poszlam. I robilam ten doktorat i zawsze troche inna przez to bylam, ale tez sie nie dam bo glupia bo nie wyjechalam bo nie wyjechalam to, tamto, no ale wystarczylo mi powiedziec - ZA PAPIEROS pani wyleciala z Berendsen i dawno mam biblioteke i prace stala w Niemczech z biblioteki tez wiecie. I tyle. Co widzialam w uczelni zapytaja ludzie? Tam nic nie ma. No i owszem - przyrode widzialam, rosliny, zwierzeta i moj tytul naukowy doktor i tyle. I to wszystko - nic wiecej tam nie widzialam. Mialam widziec swinienienie ludziom w szkolach, ale to podważa autorytet uczelni bo jak daja tytul to zarzuty MERYTORYCZNE a jakies dzwonienie za plecami zeby wyrzucić to leci renoma uczelni. Zwolnienie dyscyplinarne poprzez telefony z uczelni majace znaczenie? Ze co? Ze tez pilam jak tam pracowalam? Bo z innych prac to tak, ale z uczelni? Jakbym tam pracowala albo przynajmniej zeby sie przedmiot zgadzal. Zenada i tyle. I taka osoba powinna byc wyrzucona dyscyplinarnie a nie ja - ktora z uczelni dzwoni do sredniej z pytaniem jak sobie radze tak? Ze nie przyszlam na pogrzeb samobojcow. No ale ja nie wiedzialam tego oficjalnie i tyle. No to do rodziny pretensje a nie do mnie. Ja to uznalam za stek bzdur? Nie wiem - a sama bylam po probie morderstwa wczesniej i to tez tak sie czymkolwiek przejmowalam ze pozal sie Boze. Nie umialam sie tym przejac - przeze mnie sie powiesili? Jak mozna sie powiesic przez osobe, ktorej nie znam. Jakby mnie znali to by mi WSPOLCZULI bo sie nadawalam do powieszenia razem z nimi, a nie do kariery paszportem niemieckim. Ale wiecie - nigdy sie nie dam bo matura nie nalezala sie mnie. I taka prawda :( Bo nie mialam matki katechetki bo to samo i katechetka i moglaby byc. A tak? :(

Bo to wiecie chodzi o to, ze w tej Anglii pogrzeb mojej matki wygladal jak jej SLUB. I tyle. No to Analizie mieli zrobic to samo wiecie. Bo TO BYLO DZIECKO DIABLA a nie ja ale tez taka sobie stopke przypne "DZIECKO DIABLA MOZE BYC TYLKO JEDNO" i tyle. I wiecie nie dosc ze dosc ze ten OBRZEZANIEC te matke tak skrzywdzil, pomoc jej nie umial, mial sie odczepic to jeszcze on jest GIEROJEM w tych Niemczech - bohater rodzinny bo siedzial przez DOMNIEMANA matke mojej matki. Dajcie spokoj. 10 lat, rodzina wyjazd do USA, on moze dolaczyc do rodziny jako OSTATNI. Bohater narodowy Niemiec to jest i tyle :(

Jeszcze raz to samo + wlasciwy nick i stopka : ============================================ 08:30 [zgłoś do usunięcia]KATECHETKA Z KAFE Wiecie - mam nadzieje, ze każdy normalny mnie zrozumie. Zycie nie jest wcale latwe, proste i przyjemne, a ja prawdopodobnie powiesilabym sie z ta klasa gdybym nie byla tak zmanipulowana przez rodzine tu gdzie mieszkam. Bo czemu nie? Albo z siostrami. Mozliwosci mialam w duzo. Jak od brygidek to nawet w dziecinstwie, zeby sie nie uczylam. Kiedy nie wiedzialam i tyle. Bo czemu Bog dopuszcza takie rzeczy. No ale wiecie - jesli nie filolog polski i praca w szkole to sie moglam POWIESIC, ew. wyjazd tez tam gdzies DAWNO TEMU. Po co ja poszlam na te biologie, ale matka. I wiecie teraz imie, nazwisko w brygidkach i koniec. Najwyzej za studia sie odda , dziecka nie bylo i koniec kontaktu bo jak nie dostane pieniedzy po tym co napisalam to przez zlodziejki brygidki i tyle. A co dalej ze mna nie wiem. Po 7 latach w Polsce stwierdzili, ze dostalam zwolnienie dyscyplinarne. No wiecie co zenada. I najlepiej zebym TERAZ konczyla doktorat z blogoslawienstwem URZEDU GMINY LOKALNEJ. No to 7 lat temu mieli mnie poblogoslawic i tyle. Bo teraz ich blogoslawienstwo mam w dupie i tyle. Czym ja sie roznie wiecie od tego co 7 lat temu bylo. I tyle. A jesli zlozylam papiery do szkoly - pieknie bym wygladala jakbym na miejscu nie zlozyla papierow - i mnie nie chcieli - to mieli mnie zostawic w spokoju, a oni lecieli papierami i mnie szczuli. Bo wiecie ja pozno wyjechałam. 4 lata po zwolnieniu dyscyplinarnym i po roku bezrobocia no to pozno i tyle. No ale co ja mialam robic. Co ja mialam robic? Nie wiem. Dzwonili praca jest to poszlam. I robilam ten doktorat i zawsze troche inna przez to bylam, ale tez sie nie dam bo glupia bo nie wyjechalam bo nie wyjechalam to, tamto, no ale wystarczylo mi powiedziec - ZA PAPIEROS pani wyleciala z Berendsen i dawno mam biblioteke i prace stala w Niemczech z biblioteki tez wiecie. I tyle. Co widzialam w uczelni zapytaja ludzie? Tam nic nie ma. No i owszem - przyrode widzialam, rosliny, zwierzeta i moj tytul naukowy doktor i tyle. I to wszystko - nic wiecej tam nie widzialam. Mialam widziec swinienienie ludziom w szkolach, ale to podważa autorytet uczelni bo jak daja tytul to zarzuty MERYTORYCZNE a jakies dzwonienie za plecami zeby wyrzucić to leci renoma uczelni. Zwolnienie dyscyplinarne poprzez telefony z uczelni majace znaczenie? Ze co? Ze tez pilam jak tam pracowalam? Bo z innych prac to tak, ale z uczelni? Jakbym tam pracowala albo przynajmniej zeby sie przedmiot zgadzal. Zenada i tyle. I taka osoba powinna byc wyrzucona dyscyplinarnie a nie ja - ktora z uczelni dzwoni do sredniej z pytaniem jak sobie radze tak? Ze nie przyszlam na pogrzeb samobojcow. No ale ja nie wiedzialam tego oficjalnie i tyle. No to do rodziny pretensje a nie do mnie. Ja to uznalam za stek bzdur? Nie wiem - a sama bylam po probie morderstwa wczesniej i to tez tak sie czymkolwiek przejmowalam ze pozal sie Boze. Nie umialam sie tym przejac - przeze mnie sie powiesili? Jak mozna sie powiesic przez osobe, ktorej nie znam. Jakby mnie znali to by mi WSPOLCZULI bo sie nadawalam do powieszenia razem z nimi, a nie do kariery paszportem niemieckim. Ale wiecie - nigdy sie nie dam bo matura nie nalezala sie mnie. I taka prawda Bo nie mialam matki katechetki bo to samo i katechetka i moglaby byc. A tak? 08:33 [zgłoś do usunięcia]katechetka z kafe Bo to wiecie chodzi o to, ze w tej Anglii pogrzeb mojej matki wygladal jak jej SLUB. I tyle. No to Analizie mieli zrobic to samo wiecie. Bo TO BYLO DZIECKO DIABLA a nie ja ale tez taka sobie stopke przypne "DZIECKO DIABLA MOZE BYC TYLKO JEDNO" i tyle. I wiecie nie dosc ze dosc ze ten OBRZEZANIEC te matke tak skrzywdzil, pomoc jej nie umial, mial sie odczepic to jeszcze on jest GIEROJEM w tych Niemczech - bohater rodzinny bo siedzial przez DOMNIEMANA matke mojej matki. Dajcie spokoj. 10 lat, rodzina wyjazd do USA, on moze dolaczyc do rodziny jako OSTATNI. Bohater narodowy Niemiec to jest i tyle

Gość Kukułeczkaa
Słuchaj Ty masz coś z głową?

Bo wiecie tu chodzi o to, ze MOJA MATKA taka patriotka, osoba uczciwa ona nie jest brytyjka przez swoj slub. PO PROSTU JA SPLAWILI i tyle. TYM SLUBEM - to tylko papier. Dlatego nie dostalam paszportu brytyjskiego, ktory mi sie nalezy. No to poprzez niemiecki teraz chce brytyjski - cos tam po tym angielsku fulam i tyle. A ci rodzice matki - mieli sie cofnac - dobra, ale wiecie - to jest skomplikowane niemniej gdyby nie samobojstwo to nie sa oni obywatelami WIelkiej Brytani. No i teraz - ta DOMNIEMANA matka mojej matki - jakie ona ma obywatelstwo wiecie. Zebyscie sie niczym nie ludzili. Ale to jest jedna sprawa. A druga skad to te paszporty USA dla jej dzieci i jako wzorowi obywatele brytyjscy niech wracaja z wygnania bo oni sa na wygnaniu - jak moj ojciec. Jego tyle ile bo kryminalista, a reszta? I tyle. I DLATEGO rodzice Analizy poszli siedziec bo to wiedzieli wszyscy ze za Faustyne Otto poszedl siedziec na 6 miesiecy bo sie z nia ozenic mial a powinien dostac 10 lat lekko i tyle. Rodzina przekleta i tyle. I taka sprawiedliwosc jest wiecie na tym swiecie, a ja to w ogole nie komentuje. I tylko taka prosba - zwolnienie dyscyplinarne to reagujcie od razu i wiecie co - ja sie mialam wieszac tak zdaniem tego dyrektora z Chorzowa? Bo co? Bo on rok do pracy nie chodzil? Bo o co mi poszlo. O to ze byl NIEWIDZIALNY. Bo w sumie powinnam sie powiesic. Normalnie tak i tyle. Ale dopiero jak WSZYSTKO PRZEGRASZ W SADZIE to sie nalezy powiesic, a masz racje dla siebie. I tyle. A tak? Hmmmm... dlatego sie nie powiesze bo do konca procesu nie przeprowadzilam, w tym sadzie tez nie do konca wszystko OK z mojej strony - w sensie prawnik, takie rzeczy, ale tu mi obiecywali prace stala - no w dobrej szkole tak mowili. Bo czemu ja mam 35 lat? Przez klamstwa. I wiecie - czemu tak - wczesniej nie bylam po znajomosci, a tu - same znajomosci - myslalalm, ze to tak mialo byc od razu bo tyle z pracy bez znajomosci. A tu znajomosci i Ok, a nie podstawili mnie za samobojczynie i zrobili jeszcze jednego samobojce z tego podstawienia w USA , bardzo wazna osoba to jest. A poszlam uczyc ze zwolnieniem dyscyplinarnym ZA SAMOBOJCE no to mi mieli powiedziec, ze sie mam powiesic. Nie wiem. No ale wiecie to bylo 5 lat temu. 6. A co to jest za pomysl? Moze jednak tak ograli mi to samobojstwo bo co mi zostalo bo dyrektorze z zona kurwa pogrzebana w Niemczech - moze za to kara to jest, ze rzeczywiscie na pogrzeb 20 samobojcow ze szkoly mialam przyjsc i tyle. Pewnie tak to wyglada choc wiecie jak malzenstwo z takim zerem i zycie krzyzem dla tej kobiety bylo tak moje zycie tez nie jest lepsze. No jaka prace tam miala znaleźć? Miala siedziec z ciolem za ktorego wyszla i tyle. No co jej zostawalo - dzieckiem sie zajac, odejsc do innej szkoly. Gdyby byla po studiach dziennych to nie wierze ze tak by sie skonczylo wiecie. No to nie nalezy przyjmowac do szkoly nauczycieli po studiach zaocznych czy wieczorowych. Maja za malo wiedzy i koniec. Moze pracowala na studiach? Nie wiem. Tez leciala tylko rodzina - nic zeby sie maz przejal szkola - nie znala go tak jak nalezy, nie? Aaa tam stary a to kryminalista i tak dalej. I co? Umarla jako mezatka? Bez przesady :(

Gość Kukułeczkaa
hahahahahahahaq masz schizofrenie?

Gość mogę tylko na orange
katecheza, wiesz, co ? Pierdol się !

Wiecie ja ciagne calosc logicznie - rok pracowalam W CZASIE PROCESU za kolezanke samobojczynie w szkole sredniej, Z RENOMA wiecie, zebym nie popelnila samobojstwa przez zwolnienie dyscyplinarne. Pewnie ktos tak myslal i koniec. No i co ja robilam w szkole dalej. Pozniej mialam wyjechac i sie uzerac w innej pracy. Ograli mi samobojstwo kolezanka samobojczynia. Akurat dobrze z nia zyje, wszystko gra, ale wiecie - a co by bylo gdybym tego sie NIE DOMYSLILA. Bo pozniej mialam miec stala prace i to BYLA OSTATNIA MOZLIWOSC moja, ale ja tego nie rozumialam. Dlaczego ostatnia mozliwosc? No to moze odejsc z tej szkoly mialam - zwolnienie dyscyplinarne dostalam jeszcze raz powatarzam za DZIEN WOLNY juz nie bede wnikac w szczegoly. Mialam 2 lekcje - odrabialam nie przychodzilam w ten dzien do pracy bo za malo godzin , a poza tym chodzilo mi , ze bym ze szkoly poszla bo mnie oklamali, ze dzien wolny bedzie dalej a mieli mi powiedziec ze NIE i bym poszla, ale po co - chodzilo o to, zeby mi nasrac na uczelni. Po tak mnie szykanowali tym, ze mialam dzien wolny a pozniej nie. Bo sie uczylam, a po co mi ten dzien wolny to mi mieli powiedziec i widzicie juz tym lece i sie nie dam i koniec. Bo teraz wychodzi i jeszcze przez Iwonke z hands up ze ja PILAM, ze sie upijalam - to jest w ogole bez sensu. A robili mi to bo wczesniej negatywna pracy wiecie, ale JAKIM PRAWEM? Po pierwsze bezprawnie to zrobili, nastepnie - slusznie czy nie - COFNELI mi te ocene. No to mi ja mieli LEGALNIE wstawic. Nie. No to nie ma niczego - jest. Czemu? Bo na nia zasluzylam sie dowiem. Ze sie nie chce poddac dyrekcji a nie mam konkursow wygranych. No i to jest zarzut, ale ocena negatywna z tego to tak sobie plus robilam doktorat i w sumie - moglam odejsc z tej szkoly. No wlasnie - bardzo moglam i tyle. I wiecie sprawy szkolne to jest ta negatywna ocena pracy COFNIETA czyli jej nie ma. Dyrekcja miala sie pochwalic w Hands up ze zostali UPOMNIENI przez kuratorium ze nie znaja przepisow. Bo ja sie w Niemczech wiecie nie pochwalilam ze dostalam zwolnienie dyscyplinarne ZA PIJANSTWO - nie, ale to dyrekcja tamtej szkoly niech sie tam pochwali, ze ich kuratorium upomnialo za ocene negatywna pracy wiecie moja zle wstawiona i czemu ja myslalam ze to wygram bo mieli mi wstawic ocene negatywna pracy PORZADNIE to oni mi wzieli dzien wolny i wyrzucili dyscyplinarnie. Tam szlo o takie rzeczy a nie o pijanstwo. Bo czemu ja jestem TAKA? TEMU i tyle. i mam racje i koniec :(

Bo widzicie sorry za ten chaos ale patrzcie? nie poszlo o doktorat? A o co. Teraz tak - negatywna ocena pracy zatuszowana? Tak? No to mialam proces o zwolnienie dyscyplinarne wygrac i tyle. Odszkodowanie za mobbing dostac bo NIKT W SZKOLE NIE INTERESOWAL SIE CZEGO JA SIE UCZYLAM. Ja powiedzialam ze dzien wolny mi sie przyda bo sie ucze. A CZEGO? To nikt sie mnie nie zapytal. I wiecie - w czerwcu mi powiedzieli, ze bedzie 18 godzin w przyszlym roku - OK - no to tym bardziej dzien wolny. I oni mi ten dzien wolny wiecie wzieli BEZ SLOWA. Z PLANU sie dowiedzialam. Czyli mnie zablokowali, ze sie nie ucze. I tyle. Albo no wiecie - ja chcialam doktorat dokonczyc, a ze szkoly odejsc , poszukac sobie lepszej pracy. To mnie w te szkole DALEJ wtloczyli, szans na obrone mialam ZERO przez FRAU GANERAL ktora leciala tak - doktorat robi sie 4 lata, tego doktoratu nikt nie chcial w szkole, byl niepotrzebny, no ale wiecie.... to po co robilam studia podyplowe z jezyka angielskiego? Tez byly niepotrzebne? To nalezalo mnie wyrzucic ZA STUDIA wiecie z tego gimnazjum, a nie szczuc co lekcje, ze chalas, to tamto - wszystko moja wina byla, a wczesniej bez studiow to bylo dobrze. A w tej pierwszej szkole bylam nauczycielka roku i tez mi mieli na studia dawac. A wiecie - skonczylabym od siebie filologie angielska i bym prace akurat dostala i tyle - akurat. Dajcie spokoj. Szanse na prace w Polsce za wyjatkiem polonistyki wlasciwie zero - a po co mi ta polonistyka. Po biologii pewne - w Niemczech moglabym choc... no ale tam jeszcze - z dziadkiem samobojca i to tak. No i wiecie za jakichs pierdolonych umyslowo Niemcow moja matka jest WYNARODOWIONA ale kasa w banku to do dzis. Bo czemu ich nie chce - bo ja wynarodowili, ale pieniedzy dziecku nie dali. Mieli sie ich pozbyc, takie brudne i tyle :( I wiecie ten Otto to pierdolec jest umyslowy - on sie mial cofnac od tej mojej matki, a jak pomoc to w ciazy - kupic ubranka do dzieci, pieluszki , w ciazy pomoc - co on robic? dajcie spokoj - i to by byl cos wart i to jeszcze by mozna zrozumiec ze przyszedl do szpitala i babie dziecko zabral. A tak? I MU DALY TO DZIECKO. Bo wrzeszczala, ze dziecko diabla - to mialy zobaczyc kto po nie przyszedl bo nie miala racji. MIALA. Ale ona widziala diabla i po wiecie diable - bylo jej wszystko jedno - bo Otto byl brzydki, mial kompleksy i jedyne co zawsze mial w glowie to jej wlosy lonowe. A jakby nie miala ich nie miala to co by mial w glowie? Ze ich nie ma. No to wiecie co - niech sie ozeni z wlosami lonowymi bo lepiej je miec niz nie miec - taka prawda i tyle. Choc to by trzeba zapytac co jest dla zdrowia sluszniejsze - ale tak sie traktowac nikt normalny nie da i tyle :(

Wiecie dlaczego to wszystko sie stalo? Przez ZAGROZENIE POZAROWE w firmie ... SBA i tyle. Taka jest firma SBA zeby nie bylo ze Hands to work najgorsze. Przeciez to jest straszne miec wpisane gdzies ze stwarzasz zagrozenie pozarowe. Wlasciciwie to jest zwolnienie dyscyplinarne i tyle. Niech sobie to przemysla bo mam takie zwolnienie za spoznianie sie tudziez nieobecnosc w pracy bo nie wiem za co. Bo tak i juz. Bo to nie zostalo wyjasnione czy ja bylam w pracy czy nie. I tyle. I niech sobie to przemysla czy to przypadkiem juz drugie moje zwolnienie dyscyplinarne bo co ja mam o tym myslec a w 2006 poszlam do szkoly Z POŻAREM i tam mam pelno kar i PO CZYM TO BYLA PAMIATKA? A wiecie jakby nie prawo jazdy to w ogole juz bym tam nie poszla, ale poszlam bo prawko i tyle. No i skonczylam pieknie choc te 3 klasy maturalne po moich klopotach to sa 3 klasy za duzo i dlatego sie nie dam wiecie i tyle. I moga mnie w tylek pocalowac bo matury zdali a przeciez negatywna ocena pracy - byla czy nie byla. No i wiecie jakby mnie chciala na stale to TO MIALAM WYJASNIC i tam mnie przyjela dyrka i maltretowala za to, ze za dzien wolny zwolnienie i chciala moze to FRAU GENERAL wyjasnic czy to bylo to wolne czy nie, ale skonczylo sie drugim procesem - za kary, ze to zle, tamto zle i tyle :( Nic sie nie liczyla z poprzednia szkola tylko z ta gdzie mnie pociorali z szkola NA PAPIEROSA i tyle. Bo to byla szkola Korfantego, ale o nim nie bylo nic i ja z nich zrobilam SZKOLE Z PRZERWA NA PAPIEROSA bo czemu chcialam isc. Na przyklad temu. Idziecie ulica - bo szkola przy ulicy - OFEN - CALA SZKOLA PALI. No to sorry, co dalej i tyle :( Za pozar tam nie wylecialam choc duzo nie brakowalo, ale ten papieros w SBA sie tlil jak dla mnie i tyle. I koniec i mnie na przyklad ciagnelo na zachod. A jakbym miala wpisane co innego? Nie. Bo to bylo klamstwo, zebym sie wrocila i zobaczyla jacy sa. Bo cale biuro pali to wpisali mnie ze w razie co ja pojde siedziec jak sie wroce czy cos. Bo mysleli ze sie wroce. Bo po co im to teraz? No to juz mnie beda szczuc, no ale i tyle :(