Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila-123

Odszukać biologicznego ojca??

Polecane posty

Gość Mila-123
Rozumiem Cie ale żal niczego nie zmieni a wybaczajac mu pomozesz nie tylko jemu, ale sobie także .pytalas go dlaczego tak postąpił ?

pytałam i jakoś nie wyjaśnił dokładnie ale mnie nie obchodzi że z matką się roztali ale mógł kontakt ze mną utrzymać .Tłumaczy że nie mógł bo miałam matkę i ojczyma.

ale w sądzie powiedział że nic nie czuje do tego dziecka więc wszystko jasne ,zostawił matkę w ciąży nic go nie obchodził .Pytałam i jakoś nie wiele z tego wiem.Na pewno matka bez winy też nie była\

niestety nie ufam mu zresztą takie czasy lepiej uważać na ludzi.Także moje marzenie spełnione poznaliśmy się ;] i fajnie.

Gość Mila-123
Moja matka tez przede mną prawdę ukrywa, wiec musZe sie tego dowiedzieć od niego

Gość katechetkia z kaffe
Moim zdaniem nie ma po co szukać ojca jeśli nie rokuje na kasę czy pomoc w określeniu Twojej PRZYSZŁOŚCi. Może się okazać, że wiesz wręcz Ci spierdoli dokumentnie życie. Ale warto jest zastanowić się nad nim tak by go "mieć " i by Ci życia DOKUMENTNIE nie schrzanił. Tyle warto bo to na pewno gorzej niż zero i tyle. Np. mój ojciec oddając mnie na wieś wiesz ograł sobie krowi łańcuch, na którym się matka powiesiła i mógł zarabiać na życie WYŁĄCZNIE DZIĘKI TEMU, że jestem w pieprzonej Polsce, a powiem Ci kto wie na co ja czekałam. Ale matki nie miałam. Zbyt straszne wszystko - jedna patologia. Ja np. z ojcem się pogodzę jak Bóg mi będzie kazał. Jest to takie dno, że w ogóle nie rozumiem co on na wolności robi. Nie wiem. 10 lat jakby w kiciu spędził to możemy się godzić a tak to ja nie wiem - z penisem bym rozmawiała O ILE ZNA ANGIELSKI i tyle. Bo to w języku angielskim WYŁĄCZNIE i koniec. Tyle ile się dogadać to dogadać. Mnie do Niemiec nigdy nie ciągnęło, Niemców potępiałam , a ten paszport uważałam za historyczną naleciałość, ale Afryka ma się w Niemczech lepiej ode mnie więc bzdura, a ojciec to brak słów jak dla mnie i wcale go nie szukałam i też taki apel tu chcę zrobić, żeby sobie darować bo jak będzie trzeba to w głowie wam się samo wszystko ułoży. Uwierzcie mi. Nie ma po co szukać jakichś downów kompletnych, denerwować ludzi, którzy wam dobrze życzą - jeśli związane jest to z kasą to inaczej, a tak to MOIM ZDANIEM NIE MA TO SENSU - być może ojciec ma nową rodzinę - tylko się rozczarujesz i tyle. Ale jeśli jest forsa to należy zwracać na to uwagę i wtedy wszystko jest inaczej a tak to wiesz - powiedzieć to można wiele,a życie? TO MOJE ZDANIE.

Gość katechetkia z kaffe
Wiecie - wiele osób mi racji nie przyzna - gdzie indziej mógłby robić TO SAMO. No tak ale tu ma taką ochronę ze mnie wiecie - taki MUR tu jest, że nic mu nie zrobią i tyle. A ja po prostu mam w dupie takiego szczocha ludzkiego bo mnie matce porwał, winny jest samobójstwa ojca i w ogóle co on robił z tą moją matką. On jej mógł nie tylko wyciąć te włosy łonowe ale WYLIZAC wiecie. I tyle mógł. I wyczyścić buty jej. Żeby nie było, że NIemcy lepsi od Anglików. Niedoczekanie, a jeśli wiecie on mnie dał jak dał to tak - jak ja miałam być normalna - całe życie ogrywał mną KROWI ŁANCUCH nad którym PRZEZ NIEGO powiesiła się moja matka i na dodatek oddał mnie jako OCHRONĘ dla siebie, żeby mu nikt nic nie zrobił i tyle wam napiszę. Przez niego mieszkam cudem - to jest gówno dla mnie z dupy. Ani gotować nie umie sam, nic. On całe życie mi żle życzy. W ogóle nie umie się coś przyznać że żle i to stary facet. Dajcie spokój - oszust, kanalia , świnia. No jak go traktuje jak powietrze. Zwisa mi on i powiewa i tak całe życie przez niego spierdolone i tyle. Bo się wysilił na gwałt na chorej psychicznie kobiecie, były ksiądz katolicki - żenada, że oczy zamknąć i nie widzieć gówna i tyle. Bo tak się o nim wyrażam, ale muszę wiedzieć na czym stoję bo to chyba w powietrzu zawisłam i tyle wam napiszę. A ja powiem wam jeden Auschwitz w życiu i tyle. I właśnie te włosy - nie łonowe tym razem ale obcięte więżniom i tyle. To też jego ochrona na obrzezanie. Bo wiecie - uczyć się to król. Ani studiów ani niczego. No musiał tym księdzem być - normalna rodzina biedaczek na studia by nie dostał. Tylko to łatwe jak ktoś ma wiarę - a on niby miał i co to zrobił. Mnie bez sensu. Ale ja cała matki jestem od zawsze i tak może być a on wiecie niech se swojego zwinie i do dupy od tyłu wsadzi. Tyle mnie obchodzi. Albo possie i wyssie swoje rany. Tak mnie wszyscy cudownie zawsze przez niego traktowali i tyle. Dziecko Rosemary się dowiem jeszcze, ze jestem. Oby mu sie wszystko w pozycjach zgadzało. KRWOI LANCUCH niech wpisze na koncu i niech sie powiesi jak dla mnie na tym jak jego stary - też tyle prezentował sobą co on i tyle wiecie. No i szukaj tu takiego - po co? Zeby mnie zabił pedał stary :(

Gość katechetkia z kaffe
A ci tu wiecie tylko kasa - na mnie sobie żerowali , ale dobrego słowa też i tyle. Bo wiecie przyniósłby tej mojej matce jakieś książki , poczytaj sobie, przyniosę ci coś - ograj sobie ten Dzienniczek i tyle. Bo TYLE STARCZYło - nic, łaził tam, spał od tyłu z nią. Tyle umieją Niemcy. Bo ja ich skreslam. Jeszcze mnie jakiś Arab tam wyrzucił ŻENUJĄCY i tyle :( I koniec :( NIENAWIDZĘ NIEMCÓW. Ten paszport to tylko kasa i nic więcej. Idę stąd bo jeszcze ktoś powie, że zawiszczę rodziców komuś. No ojca zwłaszcza - a tu mam i matkę i ojca cudownych. Dwa dzidziusie - byleby im dobrze było, a rację mają zawsze. Jak tak można życ to nie wiem, ale zawsze najmądrzejsi oni. We wszystkim :(

Gość katechetkia z kaffe
Powiem wam że jak ona SIŁY miała jeszcze ze mną łazić w tej ciąży to nie wiem. Na poród już sił nie starczyło, a dalej było już samobójstwo i tyle. Bo wszyscy że poród cesarką. Ona siły nie miała przez tego potwora a dziecko jeszcze uciska , wszystko boli i tyle. Ona miała solą mieć posypane to mieszkanie, odymione czymś. Ona w dzien spała, w nocy łaziła bo sie bała. Jak ona mnie mogła wypchać? I tak cud, że przeżyłam i tyle. I jeszcze mnie kanalia wzięła i się mnie pozbyli. Sami się mieli na sznurach powieszać wiecie. A szkoła? Szkoły nie było. łatwo ich spławiam wszystkich, no ale... ile ja mam lat i tyle wiecie. I głupia i ZNOWU DO DOMU. Tak to się bedę kłocić a tak? I wiecie - łaż tu po szkołach i zostawiaj papiery że pracy szukać. No co człowiek ma robić w tym życiu? Nie zostawia się papierów po szkołach. Jedyny wniosek z całości - to się uczcie - jest ogłoszenie , odpowiada się na ogłoszenie i tyle. Nie roznosi się ŻADNYCH papierow bo się kończy jak ja. A teraz wiecie - ja Rosjanka. Ja jestem Rosjanką. Ja tam wiem co robię, co robiłam, a reszta niech sobie robi co chcę. Bo zawsze powiem, że Rusek od wielu Niemców mądrzejszy i tyle. I koniec. Nie dam się i tyle. I dzieci polskich katechetek wiecie bo tyle mnie to obchodzi i tyle :(

Gość katechetkia z kaffe
Wiecie ja od dziecka jestem po stronie matki. Ojca nigdy. Szkołą się ograłam, ale to tam żeby była stała praca. No bo po co szkoła? A jeśli nie to spadajcie i tyle :( Po co te budy stoją? Roslina i zwierzę - ja to miałam wiedzieć. Jedżcie sobie kupić rodowód do moejgo starego. Bez przesady, że matkę dam. Tam mnie miał w brzuchu nosić 9 miesięcy i rację ma a tak nie ch zdupia i tyle. On to 3 miesiąc i poronienie. Jeszcze dostała matka w ciąży zwolnienie dyscyplinarne. Bo o co mi chodzi? O to. Ale on jest zero wiecie. Niech się nie zadławi swoim doktoratem bo pewnie ma a jak nie to za 5 minut. Ale nie o to chodzi, nie o to. Wystarczyło żeby powiedział tej mojej matce. Tu masz modlitwy do św. Marii Magdaleny albo do św. Moniki - jak jesteś w ciąży - czy nawet do tej Brygidy SZwedzkiej - COKOLWIEK - on leśnik, te dzieci i tak go miały gdzieś - Faustyna a on - i bez sensu 4 lata dupę jej zawracał. Bo dziecko. No wiecie co tak to już w ogóle. Ci Niemcy to po prostu skreślić to. Lekko by mi tam nie było, ale ponad 2 lata w ogóle nie wchodziło w grę. Chodziło tylko o język i tyle :( A teraz matko - uciekać od tych szaleńców. Powały ło matko - dajcie spokój :(

Gość Mila-123
Nie rozumiem ani słowa ;)

jak go poznasz to dowiesz się prawdy.Jakiego miałam stres przy pierwszym spotkaniu masakra .Tez miałam przeboje bo pierwszy raz jak się umówiliśmy to nie przyjechał ,byłam rozczarowana i wsciekła najgorsze że nawet nie zadzwonił że nie przyjedzie .Okazało się że żona mu nie pozwoliła ,mimo wszystko powinien zadzwonić .Więc nie było łatwo ale jest ok

Gość Mila-123
Pochodzę z Zakopanego , Mieszkałam w katowicach, a teraz na stałe w Austrii przebywam. Nie mam pojęcia . Poprostu pójdę na te ulice i ludzi popytam. Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi

Gość Mila-123
Na następny weekend musZe jechać do Krakowa po akt chrztu wiec nadarzyła sie okazja . Sama juz nie Wiem Co robic

Dzisiaj rozmawialam z osoba ktora odnalazla ojca przez biuro adresowe ,pisalam Ci juz .Potwierdzila to co pisalam wczesniej ochrona danych ,ale powiedziala ze powinnas szukac .Ze mimo wszystko jest szczesliwa ze go znalazla choc na tak krotko bo zmarl .Powodzenia ,mam nadzieje ze Ci sie uda.