Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gelka

Mam 172 cm i ważę 60 kilo. Czy to za dużo?

Polecane posty

Gość Gelka

Hej ;) jak w temacie. Ważę 60 kilo przy wzroście 172. Wiem, że BMI mam dobre i że to waga prawidłowa. Mam w miarę szczupły brzuch, ale strasznie wielki tyłek i spore uda. Czy gdybym schudła i przy tym dużo ćwiczyła mam szansę na spalenie tłuszczu na tyłku i udach? Nie chcę chudnąć dużo na brzuchu bo i tak widać mi żebra. Proszę o szczere odpowiedzi ;))

Nie za dużo. Nie możesz mieć wielkiego tyłka i ud przy tym wzroście i wadze, za dużo się aktorek w telewizji naoglądałaś.

Gość ja mam 172 cm i waze
obecnie 70 kg i czuje sie nie za bardzo.........nosze rozmiar 40/42 To są pociązowe kilogramy. Kiedy wazylam wlasnie 60-63 kg czulam sie super. nosilam romiar 38 czasem 36. Nie jest to wiec duzo.

Nie, to jest w sam raz. Ja przy takim wzroście waże 53kg i to trochę za mało...

Ja tam samo, ale chyba ostatnio schudłam i ważę około 58,5. Ostatnio kupuję ciuchy 36/38 wiec jestem zadowolona. A z dużego tyłka mozna zrobić atut! ;)

Ja mam 171 cm , zanim rzuciłam palenie ważyłam ok 50 i zalatywało anoreksją a jak rzuciłam to 60, teraz 58i jest looz :) także fajna waga

Gość Gelka
Dzięki wielkie ;) nie wiem może już trochę mam obsesję, ale wydaje mi się, że jestem za grubaaa . Ale myślę, że więcej ruchu i będzie dobrze. ;) Dziękuje za mile słowa ;)