Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Tatry

Pytanie do znawców Tatr

Polecane posty

Gość kocham Tatry

Wybieramy się z mężem w Tatry, będziemy nocować w Kościelisku. Problem w tym, że jedziemy na długi weekend 12-15 sierpnia. Chcielibyśmy jak najwięcej zobaczyć w czasie tej krótkiej wycieczki. Mamy do przebycia 600 km, wyruszamy z czwartku na piątek w nocy, ok. 10 rano będziemy na miejscu, chcielibyśmy trochę odpocząć i po południu gdzieś sobie wyskoczyć, tylko nie wiemy gdzie, chodzi o to żeby była to miła niewyczerpująca wycieczka. W sobotę planujemy wjazd na Kasprowy Wierch, tam jakieś 2 godzinki i co dalej? Ja zorganizować czas po powrocie z Kasprowego? Gdzie się wybrać w niedzielę i poniedziałek przed wyjazdem?? Pomóżcie mi coś zorganizować, chciałabym być w wielu miejscach ale nie starczy nam czas więc muszę coś wybrać. Morskie Oko i Dolina 5 Stawów, a takze dolina chochołowska i gubałówka zaliczone, więc tam się nie wybierzemy.

Gość .(((((((o
nie bedziecie mieć czasu na oglądanie, zajmijcie sie lepiej seksem

Gość fistaszek;
lepiej seks:) zamiast oglądania

Gość kocham Tatry
seks też będzie, ale po powrocie ze szlaku

Gość fistaszek;
po powrocie ze szlaku zrobisz mu loda i wpuścisz go do szparki?,super, tylko powiedz mu żeby wcześniej przed seksem nie walił konia,bo mógłby mu nie stanąć podczas seksu

"W sobotę planujemy wjazd na Kasprowy Wierch, tam jakieś 2 godzinki i co dalej? Ja zorganizować czas po powrocie z Kasprowego?" wiecej wam sie zejdzie w kolejce po bilety:) skoro tam wjezdzacie to polecam zejśc a nie zjezdzac kolejka... naprawde warto przyjemna jest tez dolina kościeliska na spokojny spacerek na kilka godzin i nie zapomnijcie o Giewontcie :) jeśli jedziecie samochodem to możecie pojechac na splyw Dunajcem - fajna sprawa na wakacyjny odpoczynek

Wyprawa na Nosal- za skocznia się idzie. Co jeszcze? Nie wiem, na ile macie kondychy? Rysy?

Gość pomarańczowy_facet
idźcie Doliną Kościeliską do końca - piszesz, że będziecie nocować w Kościelisku; jakby Twój mąż już nie miał ochoty na seks po powrocie to ja go chętnie zastąpię, naprawdę :)

Gość kocham Tatry
Czy moge TO zrobić z góralem w gumce ? Nie znam tamtejszych zwyczajów i nie wiem czy górale zakładają gumki.

boze jak ja juz chce zeby wakacje sie skonczyly.... glupie dzieciaki i glupie wypowiedzi eh ... serio nie macie nic innego do roboty - bo to akurat nie jest ani fajne ani smieszne

Gość kocham Tatry
widzę tutaj bandę debili więc zmykam, dziękuję za odpowiedzi, bawcie się dobrze idioci

Gość kocham Tatry
a za poważne odpowiedzi dziękuję serdecznie i pozdrawiam

Gość kocham Tatry
Czy na Krupówkach są przystojni górale ? :)

Gość kocham Tatry
o górali sie pytalam

Gość kocham Tatry
żono, to może sie spotkamy w Tatrach, jak masz na imie?, bo ja Kaśka