Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzaskierka

Smutny koniec?

Polecane posty

Gość dzaskierka
tak dobre rady.... samolot i zmiany cisnien to najgorsze wyjscie w tym wypadku... na poczatku nukt nie zaklada najgorszego. Cieszylam sie, mam juz zdrowego dwuletniego syna donoszonego bez problemow. Mam nadzieje,ze plamienie ustanie> Zycze wam wszystkim bezproblemowych, madrych ciaz, bo przeciez wszystkie bedziecie takie odpowiedzialne... moze ja nie jestem...

Gość wkurza mnie to jak laska
najpierw sie uzala nad soba i nie przymuje zadnych porad forumowiczek , bo wedlug niej tylko ona sama ma racje . Czego od nas oczekujesz dziewczyno ? Forumowiczki dobrze Ci radza , ale Ty wolisz siedziec w domu i nic nie robic. Jesli Ci zalezy na tym dziecku to zrob cos , bo z samego stresu stracisz dziecko czego Ci nie zycze.

autorko- sprobuj early pregnany unit- ja tez mialam z nimi stycznosc- i 3 usg przed 12 tc (planowanym)- tam tez mozna trafic na dobrych ludzi

Gość izia87
ja krwawiłam w 5 tygodniu i brałam duphaston na podtrzymanie i teraz nam synusia idz do lekarza niech ci coś szybko przepisze moze da sie jeszcze uratować

Gość tak soboe mysle
w uk zabrobiony jest duphaston i wycofany z rynku jest klinika tez w Londynie, na greenford, biora 50 f za wizytę a jak chcesz usg to tez tylko 50 f, da ci recepte i wykupisz progesteron, a jesli chodzi o badanie na betehch to kosztuje 60 f a i tak nic ci nie da, bo beta skacze jak chce dlatego w uk wcale jej nie robia, ale jesli plamisz to idz do gp i uprzyj sie ze chcesz wczesne usg, nie ma mozliwosci odmówić, nawet zanim bedzie miała wyzyte z połozna zrobia ci usg, bedziesz wiedziała na czym stoisz, a na early unit tez musisz miec skierowanie od gp i nie zawsze jest blisko, mój było 30 km ode mnie ale czyny tylko 2 razy w tyg po godzine, ja plamiłam w 8 tyg i poszłam do gp, uparłam sie na usg i zrobili mi