Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka-34

Chyba jestem w ciąży z czwartym!

Polecane posty

finalina więc nie rozumiem kto tu się Twoim zdaniem podnieca... Napisałaś "Wy" więc ciekawa jestem kto...

Gość finalina
Wy, czyli te, które traktują ten temat poważnie i gratulują autorce, piszą, że autorce poszło łatwo, no te, które wierzą, że to prawda.

nie kumam, czyli Ty pisząc od początku i myslac że to nie prawda i starając się to udowodnić to się nie podniecasz, a te które robią tak samo tylko że myslą inaczej od Ciebie to się podniecają ? :D

Gość finalina
Teoretycznie każdy temat tutaj mógłby być prawdą, a jednak wiele z nich to prowokacje...

Gość zastanawiam się nad tym
Sama mam 3 dzieci z małą różnica wieku. Czwarta ciąża byłaby na pewno zaskoczeniem i z początku szokiem, ale nie tragedią. Myślę, ze nie ma co dramatyzować. Na prawdę są w życiu większe nieszczęścia niż pojawienie się kolejnego dziecka.

finalina bo dla Ciebie największym problemem jest to, że Ty zaszlas po 2 latach a autorka za pierwszym strzalem. I tak sie zdarza i ja nie widze tu zadnego halo:)

Gość Maleńka-34
Dziewczyny! Nie wytrzymalam i zrobiłam test. Dwie grube krechy!!! Jeszcze nie mogę dojść do siebie....

Gość Maleńka-34
To był tylko ten jeden jedyny raz kiedy się nie zabezpieczyliśmy. ..No ale nic dziwnego , skoro wtedy mialam owulację, zostałam zapłodniona.