Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maggda78

11 rocznica ślubu - pomysły?

Polecane posty

Jak spędzacie, co organizujecie w dniu Waszych rocznic ślubu? Czym udało się Wam zaskoczyć męża/ żonę? Jeśli przygotowujecie romantyczną kolację w domu to jakie dania przyrządzacie?

A co lubi Twój mąż ? Bo wiesz, jeden to skok na spadochronie i adrenalina. Drugi 48h w łóżku w eleganckim hotelu z żoną. Trzeci całować się pod wieżą Eiffla w Paryżu. Ma jakieś pasje ? Marzenie ?

"11 rocznica ślubu - pomysły?" - w 11 rocznicę i 1 dzień rozwiodłam się - pomysł :classic_cool: :D

No z reguły robimy jakieś romantyczne kolacje, czasem gdzieś wyjeżdżaliśmy na wekend. Co lubi mąż? Interesuje się motoryzacją, lubi mecze, pewnie by go bilet na jakiś mecz ucieszył....

Gość a może coś
spełnij jakieś jego pragnienie lub fantazję erotyczną, może noc w hotelu , seks w aucie, czy plenerze...., striptiz w domu, super nowa bielizna....

Gość dla...[*]
spełnij jakieś jego pragnienie lub fantazję erotyczną, może noc w hotelu , seks w aucie, czy plenerze...., striptiz w domu, super nowa bielizna.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a ty masz 13 lat i pierdolisz takimi banialukami

Jeśli chodzi o romantyczną kolację, to ja nie doradzę - kobietki Ci lepiej doradzą. Jeśli chodzi o motoryzacje - to można w jakimś fajnym salonie samochodowym (Audi, Merc) umówić go na jazdę próbną jakimś fajnym autem. Można też poszukać jakiejś szkoły rajdowej (doskonalenia jazdy) i zabrać na jakiś fajne kilkugodzinne zabawy na torze, poślizgi itd. Bilet na mecz to dwa pomysły - jeden to kupienie my biletu na fajny mecz (Euro 2012) ale drugie to pójść z nim razem, ale to jeśli Ciebie też to kręci i lubicie wspólne wypady. Generalnie jeśli lubicie seks to jeszcze przychodzi mi do głowy seks w jakimś egzotycznym miejscu (plaża ? namiot ?) ....

Powiedz mu ,że go szanujesz i kochasz 11 razy bardziej niż w dniu ślubu :)

Jacek dzięki za pomysły.... Seks na plaży w rocznicę odpada, bo niedawno wróciliśmy znad morza.... Ale może w jakiś innym miejscu.... Mam jeszcze niecałe 2 tyg by coś wymyśleć, zresztą pewnie mąż też coś wymyśli, tylko nie wiem co...

Gość dla...[*]
seks w jakimś egzotycznym miejscu (plaża ? namiot ?) .... :D:D:D:D no koooorwa egzotyczne miejsca :D

Gość a może coś
nie chodzi o jakieś nie wiadomo miejsce egzotyczne, pewnie Jacek miał na myśli inne niż "na codzień", a nie wylot zagranicę, gdzie jest egzotyka, może niech Jacek poda inne miejsca... przecież nie codziennie się robi w łóżku coś specjalnego, więc dlatego seksem też można zaskoczyć. zrób z nim to co najbradziej w on lubi w łóżku i tak jak najbardziej on lubi. a czy to będzie łózko, auto, dywan, stól, las od was zależy

Gość XXX róznie jest
A może po 11 latach seks się wypalił i nie ma już tego żaru co kiedyś, nie wiemy też po ile mają lat , można też założyć, że skoro tyle lat są razem to pewnie wiedzą co to seks w różnych miejscach więc czym tu zaskakiwać

Gość XXX róznie jest
może autorka i jej mąż są za starzy na seksowanie już, nie wiadomo ile mają lat, może wygląd już nie ten i niczym męża w łóżku nie zaskoczy

Nie jesteśmy "staruszkami", ja mam 33 lata, mąż 35, a wyglądamy i czujemy się młodziej.... A seks i namiętność nadal jest, mimo wielu lat razem :-)

Gość lotniarka
może lot samolotem, czy balonem, skok ze spadochronu z instruktorem, coś ekstremalnego, co podniesie poziom adrenaliny.

Gość żona_ Misia
Mnie mąż na 5 rocznicę zabrał na piknik na leśną polanę, tam wyjął kocyk, koszyk z prowiantem, było super i seks w lesie był. Było inaczej, bo zupełnie nie wiedziałam gdzie jedziemy, myślałam,że do jakiegoś lokalu, a tu się okazało,że do lasku.

Ja też mam niedługo rocznicę ślubu i też jestem ciekawa jakie inni mają pomysły na uczczenie tego dnia? Jakie prezenty sobie kupujecie , zwykłe, takie na co dzień, czy jakieś bardziej oryginalne, nietypowe?

Gość Janek74
Moja małżonka na którąś rocznicę ślubu przygotowała kolację i była przebrana za kelnerkę (kusa spódniczka, kabaretki, fartuszek), nie moglem doczekac sie kiedy sie na nia rzuce.... Od tej pory co rocznica to inna sceneria, inne przebranie, nigdy nie wiem czym mnie zaskoczy, masa takich strojow do przebieranek jest:policjantka, pielegniarka, uczennica, zalezy co meza kreci. Wioec moze do kolacji jakies przebieranko?

Gość biaankaa
my na 1 rocznicy szaleliśmy na wesołym miasteczku w Chorzowie, super było, ale na 11 jak u autorki to chyba nie zabardzo

My będziemy mieć 10 rocznicę we wrześniu. Przerabialiśmy też już wyjazdy, wyjścia do lokalu, romantyczne kolacje... Na prezenty mąż z reguły dostawał kosmetyki, płyty, książki, więc też chciałabym wymyśleć coś nietypowego. Może faceci by się wypowiedzieli co by chcieli od żony dostać?

Gość bhtyc
Może wart by wrócić wspomnieniami do okoliczności poznania się, pierwszej randki, pierwszego miejsca wyjazdu wspólnego, powspominać... Do tego sceneria wspomnień (nie zadługa by nie zasnąć znudów przed gorącym seksem) typu nagranie z wesela, album ze zdjęciami. Można też włączyć nastrojową muzykę, jakąś piosenkę która coś znaczącego przypomina (dzień ślubu, pierwszy taniec na weselu, czy pierwszą wspólną noc), do tego kolacja przy świieczkach, fajny strój, by męża pokusić

Gość Himek
gratuluję tylu lat razem, ale pomysłu jakoś nie mam nowego niiż te, które podsuwały inne osoby.

Gość paskudny facet
Czy nie wydaje Ci się, że 10 lat w niewoli to surowy wyrok? :P

Gość Himek
w dzisiejszych czasach mał związków trwa tyle lat daltego ja gratuluję...może jakiś prezent, gażdżet wspólny ze sklepu dla dorosłych?

Gość gall anonimowo
roczenka, ta rocznica slubu byla rok temu. Patrz na daty. Twraz autorka topiku martwi sie, jaki prezent zrobic mezowi w 12 rocznice slubu.

Gość roczenka
Hehe... nie zwróciłam uwagi. Tak czy siak - na każdą rocznicę taki pomysł będzie dobry, o ile tylko posiada się odpowiednią gotówkę ;-) Przynajmniej na te okrągłe rocznice, warto sobie strzelić coś w tych klimatach ;-)