Gość wrozka okuszka Napisano Lipiec 27, 2011 Hej! Mam mały dylemat. Moja przyjaciółka organizuje wieczór panieński z drugą koleżanką. I tu cały problem. Przyjaciółce chciałam dać śliczny zestaw bielizny i jakieś gadżety. Dziewczyna z która moja przyjaciółka organizuje wieczór nie jest mi zbyt bliska. Znamy się jednakże nie utrzymujemy ze sobą żadnych kontaktów, na jej ślub też nie zostałam zaproszona. Myślałam żeby kupić jej z tej okazji mniejszy prezent (podkreślam że jestem jedynie biednym studentem :P) coś w rodzaju samych zabawnych gadżetów. Z tym że nie wiem czy to nie będzie obraźliwe (jeden prezent znacznie mniejszy od drugiego). Niestety nie będę znała prawie nikogo na tym wieczorze więc kwestia złożenia się też odpada :/ Z jedną dziewczyną tej koleżanki mogłabym się ewentualnie skontaktować przez fb. Co Wy na to? Trochę kłopotliwa kwestia :/ No chyba że na zaproszeniu będzie wyraźnie zapisane że zapraszają obie, wtedy sprawa się rozwiąże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach