Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugola10

Jaka to choroba?pomóżcie!

Polecane posty

Gość ugola10

Kilka razy co parę tygodni miałam okropne bóle brzucha po prawej stronie.Zrobiłam usg i z wątrobą wszystko ok.Obecnie jem bardzo mało i bardzo delikatnie, a i tak ból mam nie do zniesienia.Lekarz przepisał mi debretin i nie wiem czy to pomoże.Ból mam tam gdzie są jelita,okropne mam zaparcia,z prawej strony brzucha wzdęcia itd. Czy ktoś z was to miał i co to jest bo nawet lekarz nic nie wie. Pozdrawiam.

Gość Lusia12345
Jelito nadwrażliwe?. Dalsza diagnostyka wskazana na przykład wizyta u ginekologa, urologa.

Gość ekhfdfh
Zespół jelita drażliwego? A lekarze od tego typu rzeczy to gastrolog, proktolog. No i internista też. Ginekolog od spraw kobiecych a urolog od układu moczowego.

A może niedługo będzie trzeba wyciąć wyrostek? A wątroba to raczej nie, w końcu jelita a wątroba to 2 różne rzeczy.

Gość ugola10
Przy jelicie nadwrażliwym wyczytałam, że są biegunki a ja takich nie mam tylko zaparcia. Zaraz przychodzą do mnie czarne myśli, ze może rak daje o sobie znać... boję się......

Gość a puszczasz bąki?
Może masz problem z gazami? Idź do apteki i kup sobie coś na uwalnianie gazów, jakieś ziółka czy coś.

Gość nieciążowa26
ja miałam tak przy mięśniaku macicy z prawej strony pępka mnie bolał brzuch, miałam zaparcia, ogólnie źle się czułam nie chciało mi się wierzyć, że to z tego a jednak - po wycięciu mięśniaka jak ręką odjął