Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszula26

Szwagier zrobil awanture mojemu mezowi!!!

Polecane posty

Gość urszula26

Ja kobieta ktora mam troje dzieci , synka w wieku 4 latach , drugiego synka ktory ma 2 latka oraz roczna coreczke i jestem w teraz w 9 tygodniu ciazy to szwagier zdenerwowal mojego meza. Moj maz pozyczyl od swojej siostry 350 zlotych. Jego siostra dobrze zarabia, ma wlasny interes i jakos sobie radzi. Dziewczyna ma 6letniego syna ktorego jej moi tesciowie wychowuja. I jak brat mojego meza zobaczyl ze on pozycza pieniadze od swojej siostry to zrobil mu taka awanture ze to sie w glowie nie miesci. Powiedzial mu ze jak on smie pozyczac pieniadze od samotnej matki. Po tym wszystkim ani ja, ani moj maz nigdy sie juz do tego czlowieka nie bedziemy odzywac.

Gość a co nas obchodzą twoje
rodzinne brudy? I kto do kogo sie nie odzywa :O :O

Gość kiepskie prowo
a te 350 to na gumki? Wiatropylna jesteś czy co? Nie dość że biedna to jeszcze każdy stosunek kończy się zapłodnieniem :O

Gość olivia dunham
26 przy nicku to twoj wiek?? Bo jesli tak to OMG:o

Gość urszula26
Tak! W sierpniu skoncze 26 lat. Jestem matka trojki a juz niedlugo czworki dzieci, nie pracuje a maz zarabia marne grosze wiec czesto chodzi do swojej rodziny, rodzicow czy tam siostry i pozycza jakies drobne sumy a szwagier do niego ze wyrywa pieniadze od starszych ludzi czy siostry ktora ma do utrzymania siebie czy dziecko i mowi ze jestesmy nieodpowiedzialni. Ja zabronilam sie mezowi do niego odzywac.

Gość i dobrze twój szwagier zrobił
:D