Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie ich !!!!

MOJE PIERSI SĄ OKROPNE mam rozmiar 75 D :(

Polecane posty

Gość nie lubie ich !!!!

witajcie jestem w 39 tyg ciąży i moje piersi urosły przez cały okres ciąży 2 rozmiary! :( zamierzam karmić piersią... przecież jak będę karmić piersią to urosną mi jeszcze bardziej :( ważę 58 kg i 166cm I najgorsze jest to że lewą pierś mam troszeczkę większą :( przez bluzkę tego nie widać ale jak je dotykam i jak jestem w samym staniku to czuć i widać to wyraźnie :( czy one mi kiedyś zmaleją ? :( czy muszę się już pogodzić z tymi balonami ?:( no i juz nie wspomnę jakie mam rozstępy są dosłownie całe dookoła w kreski... Wstydzę się przed własnym mężem :( Już nie raz powiedział mi że kiedyś miałam fajniejsze itd :( i to mnie jeszcze bardziej dobija jak on mówi o moich piersiach :(

Gość 75D to balony
??? chyba jaja sobie robisz:D

a moja koleżanka ma 75 G wyobraź sobie jak wyglądała, jak karmiła :D każdy chciał się z nią przespać...

Gość mamtakiepytanko
Nie martw się, zmaleją po ciąży. Idź kup dobry krem na rozstępy i masuj piersi dwa razy dziennie! Mężem się nie przejmuj, powiedz mu tylko że Ci przykro jak on tak mówi, i że inni mu zazdroszczą. Bo zazdroszczą! Ja mam 75C a nie jestem w ciąży, ale chciałabym mieć D, a też nie jestem wielką babą. Głowa do góry :)

Gość przecież 75 D to żadne duże
piersi:O no chyba, że mierzysz sie jak większość Polek ile masz centymetrów pod biustem i w obwodzie piersi?

Gość nie lubie ich !!!!
No mam nadzieję że mi zmaleją nie pamiętam ile juz dokładnie mam cm. Ale stanik mam bardzo dobrze dobrany

Ja cię rozumiem. Ja też wolę swoje stotinki. Teraz karmię i przez te wymiona nie mieszczę się w żadne swoje letnie sukienki, ani koszulki. Pocieszę cię, że po okresie karmienia powinny wrócić do normy, jeżeli chodzi o wielkość. Niestety do rozstępów musisz się przyzwyczaić. One z czasem zbledną, nie będą tak wściekle fioletowe, ale nigdy nie znikną. To jedyna rzecz, której nie lubię w karmieniu piersią - wielkość piersi i co za tym idzie konieczność noszenia stanika non stop. Z moimi naturalnymi 70 B mogłam latem chodzić bez cyckonosza, a teraz nie ma zmiłuj.

Ja jestem pod koniec 6 mca i urosły mi o 3 rozmiary, z 70b mam teraz 70e, wiec nie panikuj inni maja gorzej... Apropo masowania: Smaruj kremem ale nie masuj piersi zbyt dlugo to podobno pobudza laktację.