Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny senn

Czy to może byc prawda??

Polecane posty

Gość dziwny senn

Bliska mi osoba zginęła kilka lat temu w wypadku samochodowym. Byłysmy ze sobą zzyte, przeżyłam jej śmierć, teraz już prawie wcale nie myślę(nie dlatego że nie chcę ale dlatego że jestem zbyt zabiegana,i nie mam czasu słyszeć własnych myśli) . Od smierci snila mi się 2 razy, oba byly realistyczne, chodziłam rozmawialam z tą osobą, potem odprowadzałam ją TAM.. trochę mi ulżyło po tych snach.Później były krótkie, tylko widziałam twarz tej osoby bądź zamieniłysmy pare słów] przed waznymi wydarzeniami np moja poprawka jeszcze w gimnazjum akurat z chemi(a zmarła była wybitna w tym przedmiocie, ze mnie była taka noga ze nie wiedzialam do czego słuzy wzór-serio.) zdałam śpiewająco, choc nie duzy sie uczyłam.Pozniej przed kilkoma zdarzeniami mi się snila. Długo mnie nie odwiedzała, dzisiaj w nocy mialam sen - widze ją na jej slubie, wiedzialam ze umrze i mowilam do mamy ze ma nas kamerowac, jak skladam jej zyczenia.... odbyla sie jakas krotka ceremonia i ona powiedziała ze dozyje tylko 17 lat, 18ste koncze za miesiac. Troche sie wystraszylam, skad taki sen? Dodam,ze byl bardzo realistyczny.Pamietam jej spojrzenie, jej dotyk tak jak za zycia.moglby ktos mi go wytlumaczyc? bede wdzieczna:)

Gość dziwny senn
nie dużO*

Gość dziwny senn
up

Gość dziwny senn
halo?

Gość dziwny senn
odpowie ktos cos ?

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
dosc skomplkowane............... trudne do wytłumaczenia

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
raczej nie bralabym tego do siebie......bo zwariujesz.

Gość
nie zadna chorobia sie nie rozwinie a jak o tym wiesz to teraz uwazaj na siebie najlepiej siedz cale wakacje przed kompem

Gość bhjbnjhhnji
uwazaj na siebie, przebadaj sie, nie rob nic ryzykownego moze to jakies ostrzezenie? moze warto ja odwiedzic na cmentarzu?

Gość bhjbnjhhnji
moze podswiadomosc ja ostrzega, ze np jest chora

no właśnie ale nie do konca mi o to chodzilo pewnie dlatego ze nie wierze w to,zeby ktos zmarły przychodzil do zyjacych - bo niby jak? lezy w grobie i nic nie wie przeciez

Gość sen to tylko sen
:-)