Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem. problem/ poble.

Jak zniechęcić do siebie dziecko ?

Polecane posty

Mój chlopak ma malą siotrę, jakoś ok. półtora roku. Na początku ją uwielbiałam, przychodziłą się przytulić, pobawić ale z czasem stało się uciążliwe, za kazdym razem jak u Niego jestem, mała pcha się między nas, ciągle mnie za ręke że chce sie bawic, piszczy i płacze, jej mama zawsze ją zabiera to potrafiła płakać ponad godzinę. Nie chce żeby mnie nie lubiła ale żeby nie była taka natretna...

Gość jtyj gynjyt
ja ne mam takiego problemu, p oprostu nie lube dzieci one to chyba wiedza, nie gadam im milych slow, nie piseszcze sie.. ty tez przestan, a twoj chlopak co na to ?

Sam jest zły, twierdzi że mogłam od początku jej się tak nie przymilać to teraz było by inaczej, wiekszość razy jak się widzimy to u mnie albo po za jego domem...

Gość jtyj gynjyt
hmm.. kiepsko, mne tez by tpo wkurzylo, teraz moze ogranicz jej mle slowa, albo jak bedzece same , powiedz jej cos nie milego

Njpierw ja oswoilas a teraz co, dosyc masz, trzeba wziac odpowiedzialnosc za to co sie oswoi:O Spotykajcie sie na neutralnym gruncie ale nie zniechcaj malej do siebie bo to bardzo nie fair:ONie igra sie z czyimis uczuciami, tym bardziej z uczuciami dziecka:O

Gość jtyj gynjyt
ja dzieciakow nie lubie i bym ja na bank zniechecila

Gość nie zniechecisz jej
Mam ten sam problem. Mam 3 letniego synka który jest zakochany w chłopaku mojej siostry. Nie daje mu żyć. Ciągle chce sie z nim bawić, albo chociaż siedzieć kolo wujka no bo wujek jest taki niesamowity i ma samochód i gra w piłkę i tak się z nim rewelacyjnie bawi. Jak go zabieram to płacze i rozpacza. Żal mi go ale zdaję sobie sprawę z tego, że wujek i ciocia muszą mieć chwilę dla siebie bez mojego malucha na głowie. Dzieci już tak mają ze jak kogoś sobie upodobają to koniec. Mój synek ma 5 innych młodych fajnych wujków, którzy się z nim bawią, ale wujek P. jest najwspanialszy ze wszystkich! Idol!

Gość tyhtyhty
Hihi, miałam ten problem. Nie lubiłam i nie lubię dzieci ale mam jakiś taki sposób bycia, że... cholery lgną do mnie. W efekcie w każdym towarzystwie to ja zabawiam dzieci i nawet nie wiem o czym rozmawiają inni. Teraz za późno. No bo niby co? Uszczypniesz ją? Nastraszysz? Założę się że na dodatek gdyby swoje uczucia przeniosła na kogoś innego, zrobiłoby ci się głupio i chyba trochę przykro. Może niech twój chłopak porozmawia ze swoją mamą. Powinna przecież potrafić zająć się dzieckiem tak, żeby nie narzucało się gościowi. (Sama jestem teraz mamą, zresztą dziewczynki w tym wieku, i jakoś potrafię wyłapać objawy znudzenia moim dzieckiem i zabieram je proponując mu coś ciekawego w zamian. Ogólnie uważam że bliscy mogą się z moją córką bawić, jeśli chcą, ale nie muszą a ja mam obowiązek się nią zajmować.)