Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpienie

Nie mogę już znieść tego bólu...

Polecane posty

Gość cierpienie

Leczę się psychiatrycznie trzynasty rok, długo były to nawracające depresje, teraz mam podejrzenie ChAD. Jest coraz gorzej. Od lat nastoletnich zmagam się z pustką wewnętrzną i bólem psychicznym, których nie sposób usunąć - próbowałam wszystkiego. Psychiatra, wszystkie rodzaje antydepresantów, psycholog, terapia, jeden raz szpital psychiatryczny, z którego wyszłam z silniejszą depresją niż miałam wcześniej. Nie mam nikogo bliskiego, rodzina odwróciła się ode mnie dawno a i niewiele tej rodziny jest, nie mam znajomych ani tym bardziej przyjaciół, nie miałam ich nigdy. Co ja mam zrobić? Codziennie modlę się o jakąś śmiertelną chorobę, nie daję już rady. Nie ufam ludziom po wielu przykrych przejściach. Po co istnieją tak chore istoty jak ja, które zabierają miejsce tym, co by chcieli żyć i mieliby dla kogo... Po co?

Gość 022435
Według mnie jesteś całkiem normalna, za robotę byś się pindo wzięła! 😠

Gość
poogladaj se jatubie ksiedza nartankA TO SIE ROZLUZUJESZ DUZO SIE SMIEJ ZNAJDZ SE JAKAS DUPE

Gość bhjbnjhhnji
za malo robisz, za duzo myslisz rzuc sie w wir zajec to ci przejdzie jak reka odjal

Gość cierpienie
ostatnio zaczelam robic kasztanowe ludziki i sie z nimi zaprzyjazniam.

Gość orion22
idz do burdelu bo trza posprzatac

Do Autorki. Moim zdaniem nie zabierasz nikomu miejsca w świecie. Staram się wyobrazić jak musi Ci być cieżko i wiem że nie jest to łatwe. Widzę mały promyk nadzieii - piszesz na tym forum, wiec nie jest tak, że już całkowicie się poddałaś. Pytasz jaki sens ma Twoje życie - to Ty sama ten sens musisz znaleść. Może np. po to aby ktoś na tym forum coś zrozumiał ... może żebym ja coś przeczytał co Ty napisałaś i czegoś się nauczył ... miliardy ludzi zadaje pytanie "Jaki sens ma istnienie ludzkie" ... myślisz że odpowiedź jest łatwa .... Próbowałaś telefonu zaufania ?

Gość hyhyhyhyyyy
up

Gość hyhyhyhyyyy
up