Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????

Stomatologia KSE w toruniu opinie

Polecane posty

Gość ????

witam czy był ktoś z was w tej klinice jeśli tak to prosiłabym bardzo o opinie. chciałabym zrobić tam koronę na ząbka

Gość czytałam w internecie że
czytałam w internecie ze tam jest fachowa obsługa i maja wiele pozytywnych komentarzy ale sama nie byłam

Gość gość
Warto się umówić na przegląd ząbków do Kliniki w Polna Park, mają bardzo fajne indywidualne podejście, dobierają zabiegi pod konkretną osobę i konkretną sytuację. Ja po wielu latach zaniedbań zaczęłam dbać o swój uśmiech i naprawdę efekty ich leczenia są rewelacyjne. Klinika ma swoją stronę – http://kse.dental

Gość gość
Od jakiegoś czasu mieszkam w Toruniu dopiero i nie miałam tu jeszcze swojego sprawdzonego dentysty, więc jak mnie ostatnio lewa górna szóstka zaatakowała ostrym bólem to miałam zagwostkę...Ostatecznie umówiłam się do kliniki w galerii Polna Park, niedaleko mnie bo na ul. Ugory – długo mi na wizytę nie kazali czekać. Świetne szybkie leczenie, ból zniknął jeszcze tego samego dnia. Na pewno będę u nich stałą klientką. Można ich wyszukać przez facebooka – Klinika Stomatologii Estetycznej.

Gość adamm

Polecam klinikę KSE. Zabiegi mają w zasadzie w tych samych cenach co wszędzie indziej a jakościowo obsługa jest na dużo wyższym poziomie, jeśli chodzi o sam sprzęt to mają na miejscu urządzenia i technologię których się nigdzie więcej w Toruniu nie znajdzie.

Gość Kse

Ja mam Fatalne zdanie o kse. Piękne wnętrze, bardzo dobry sprzęt ale miałam najwyraźniej pecha bo trafiłam na kiepskich dentystów. 

1 stwierdził ze muszę wymienić tylne plomby z tylu żeby mieć nowe jak będę zakładała licówki na przednich. W efekcie 2 zęby które dentysta mi robił są do ponownego leczenia .

2 dentysta przy leczeniu kanałowym zrobił perforację zęba . Okazało się ze ząb trzeba wyrwać.

Łącznie ze zdjęciami, konsultacjami i tym niby leczeniem zapłaciłam ponad 5 tys zł a rezultat ? ..... Z powrotem poszłam do mojego dentysty który doleczył mi zęby.

Gość dabb

W klinice KSE na Ugorach masz bardzo dobrą obsługę stomatologiczną. Siostra u nich sobie zęby prostowała, brat po wypadku na skuterze miał dwa zęby do uzupełnienia i postawił na implanty, też zadowolony z efektu i faktycznie zęby wyglądają identycznie jak naturalne.

Jeśli chodzi o Toruń to usługi jakie zaproponuje Ci doktor Drosd nie dostaniesz nigdzie indziej w zakresie stomatologii estetycznej. Wyjątkowy specjalista z wielkim doświadczeniem. U mnie zajmował się wykonaniem implantów, ale znajomej robił kompleksową metamorfozę uśmiechu i powiem szczerze, że to jakie osiągnął efekty było niesamowite.

Usuwałem chorego zęba w KSE w Toruniu, a później umówiłem się na wstawienie implantu i dobra decyzja. Nie dało się zęba uratować, ale to mnie przesadnie nie martwiło, bo można szybko odzyskać komfort w jamie ustnej. Ciekawe jest to, że naprawdę nic mnie nie bolało. Dostałem znieczulenie. Zero problemów. Raz dwa i po kłopocie. Nie ma sensu się bać wizyty, serio