Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Anonimowa

Imię.

Polecane posty

Gość Pani Anonimowa
To pochwal się swoimi imionami. Mi jak najbardziej się podoba i jestem bardzo wdzięczna rodzicom za takie imiona. A jak ci coś nie pasi to wypierdalaj, bo to nie dla cb post.

Gość ja pier,,,dole
Nie martw sie o moj umysl martw sie o siebie i swoje zagraniczne imie i przeczytaj raz jeszcze to co napisalas zakladajac topik ku..rwa nie napisalas ze to twoje piekne imiona.A przy kompie zeby pocztac takich ludzikow jak ty co nie wiedza jakie zagraniczne imie dac :D:P

Gość dlaczegommm
na poczatku wszyscy pomysleli ze to przyklady wiez sie anonimowa nie unos a na oliwie nie nalatuj bo moze byc duzo starsza od ciebie a o tym ze jestes tepa moze swiadczyc to ze szukaz po brzmieniu imienia a nie po tym co ten patron zrobil dobrego wiec popieram oliwie

Gość Pani Anonimowa
Jeszcze nie poszłaś na ten rower. -,-

ah, te Amanda i Nicola, to Twoje imiona ;) No cóz, z naszych polskich, to wszystkie raczej będą dziwacznie wyglądały w zestawieniu z Twoimi. Może wybierz imię po mamie? babci? Jakieś do którego masz sentyment?

Gość ja pier,,,dole
Nie poszlam posiedze tu i pocztam Twoje rozmyslania nad zagranicznym imieniem :D

Gość Pani Anonimowa
Wiesz co. Powiem ci, że w tych czasach to prawie każdy wybiera po brzmieniu. I tak przyznaję się, że nie zależy mi na patronie a o oryginalne imię. A skoro oliwia jest dużo starsza to chyba raczej nie do nie skierowane pytanie, bo ja chcę radę od młodzieży którzy lepiej się znają o brzmieniu imion.

Gość Pani Anonimowa
No nie zrośnij się przypadkim z krzesłem.

A z zagranicznych imion, to na prawdę możesz mieć problem i biskup, który będzie udzielał bierzmowania, może Ci je zmienić na jakieś neutralne (zwykle właśnie Maria).

Gość olivia dunham
Olivia mieszka zagranica drogie dziecko i zna wiecej zagranicznych imiom niz ty i twoje kolezanki razem wziete.

Gość a czy przypadkiem
wiesz co? było trzeba zaznaczyć na samym początku do kogo konkretnie kierujesz swoje zapytanie, a nie teraz się pretensjujesz, że "za stara" osoba udzieliła Ci odpowiedzi, z reszta słusznej...

Gość olivia dunham
znac sie mozna NA brzmieniu imion, a nie o:o

Gość dlaczegommm
to po co ci bierzmowanie tak poza tym imieniem?

Gość ja pier,,,dole
Etelburga -patronka kobiet oczekujacych potomstwa.Znalazlam :D

Gość a czy przypadkiem
jak to po co?! BO WSZYSCY BIORĄ! :P

Gość Pani Anonimowa
a po to, że jak bd brała ślub albo bd poproszona o zostanie matką chrzestną to nie bd musiała robić bierzmowania w wieku 30 lat.

Gość Pani Anonimowa
A Ty Olivio odwal się od moich koleżanek .

Gość olivia dunham
a co, tez szukaja zagranicznych imion i maja problem?? Biedactwa:D

Gość Pani Anonimowa
Y dupy się nie trzymalo to co odpowiedziałaś ale ok.

Gość a czy przypadkiem
rany! jaki dzieciuch! nie ma z kim dyskutować... owocnych poszukiwań Dziewczynko miłego popołudnia dla Wszystkich!

Gość ja pier,,,dole
Noi autorka to bardzo pusta osoba i po uj birze to bierzmowanie skoro nie chodzi jej o wiare tylko o brzmienie imienia bo co rodzice tak chca.To dopiero masakra .

Gość dlaczegommm
Anonimowa napisala: "Powiem ci, że w tych czasach to prawie każdy wybiera po brzmieniu. " hahahaha bo jak wszyscy tak robia to ty tez musisz !? wszyscy ida do bierzmowania to ty tez i szczegól ze nie rozumiesz po co, wg ciebie tylko po to zeby sie lansowac nowym imieniem zal niektorych osob, bezmyslnosc zupelna.

Gość Pani Anonimowa
Juz pisałam na huj biorę to bierzmowanie. Cofnij sie w komentarzach, bo widzę, że nurtuje cię to pytanie.

Gość ja pier,,,dole
hmmm bierzmowania sa na wielkanoc czyli autorka ma jakies 15 lat no tak zakompleksiona malolata Pozdrawiam wszystkie dorosle osoby :)

Gość Pani Anonimowa
a cy przypadkiem. Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. :D

Gość olivia dunham
niedosc, ze gowniara to jeszcze wulgarna:o

Gość Pani Anonimowa
nie wychowali mnie. ; (

Gość dlaczegommm
"a po to, że jak bd brała ślub albo bd poproszona o zostanie matką chrzestną to nie bd musiała robić bierzmowania w wieku 30 lat. " Zal, po cholere byc matka chrzestna skoro nie wierzysz matka chrzestna ma umacniac dziecko w wierze a nie tylko kasa sypac a ty sie na matke chrzesta nie nadajesz. slub tez po jaka cholere bo sukienke chcesz ubrac?

Gość Pani Anonimowa
Nie znasz nie oceniaj. Nie powiem, bo w Twojej wypowiedzi jest bardzo dużo racji. ALe tak szczerze. Zastanów się ile matek chrzestnych umacnia w wierze. No ile ? Wszyscy sypią kasą. Chyba, że ja poprostu jestem ślepa i tego nie dostrzega. ..

Gość dlaczegommm
ja mam 20 lat ale jak bylam w jej wieku to szukalam po zyciorysach i wiadomno rze na brzmienie tez sie patrzy bo nie wezmie sie jakiejs zygfrydy czy innej bo fajny zyciorys mozna poszukac o podobnym z ciekawszym imieniem ale jednak zyciorys i imie sie liczy. szuklam tez tak ze wymyslalam imie i czytalam czy jest taka swieta i co zrobila jesli mi sie to podobal to zastanawialam sie nad tym imieniem czy je wybrac a nie tak typowo bezmyslnie jak autorka, uwazam ze wiek nie wiele ma do zeczy jak ktos ma pstro w glowie to moze miec w kazdym wieku.