Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Anonimowa

Imię.

Polecane posty

Gość dlaczegommm
nie rob tego co wszyscy, wszyscy ida do bierzmowania ty tez chcesz, wszyscy wybieraja zagraniczne imiona ty tez, matki sypia kasa zamiast umacniac w wierze nie musisz tak robic jak wszyscy, chuj ze zle ale wszyscy tak robia to ty tez, tak?

Gość dlaczegommm
tam wyzej mialo byc samo ż ale jak pisze szybko to nie patrze sory

Gość Pani Anonimowa
Nie. ; D A powiem co, że ja również szukałam podobnie jak Ty. Nie od razu, że zagraniczne i huja biorę tak na bierzmowanie. A chodziło mi żebyście podały fajne imiona, a potem sprawdzę ich znaczenie. Nie zrozumiałyśmy się wszystkie i poleciały obraźliwe teksty wyzwiska. Od razu oceniłyście sytuację. Ale ok. Jest parę przydatnych rad, które napewno wykorzystam.

Gość misia8954
z takim slownictwem i ponizajacym wypowiadaniem mysle ze w ogole nie powinni dopuscic sie bierzmowania. co najwyzej biskupowi laske mozesz potrzymac ha. amanda nikola?haha jaka ameryka;P

Gość Pani Anonimowa
Słuchaj. Tak chcieli mnie nazwać to tak nazwali, więc nie rozumiem jaki masz z tym problem.

Gość dlaczegommm
nie ma sie smiac czy ananda nikola czy chuj wie jeszcze jak tak jej rodzice dali to tak ma, a ty jak piszesz to sie okresl na poczatku o co ci chodzi, mozesz nawet miec justyna czy maria to co ze nie zagraniczne i nie pasuje do 2 pozostalych i tak sie tymi imionami nigdzie nie podpisujesz masz poprostu starac sie upodabniac do tej swietej, wiadomo ze niektore swiete mialy podobne zycie wtedy mozna wybrac ta ktorej imie ci sie bardziej podoba, nie patrz tak czy pasuje do twojego imienia, jak meza bedziesz szukla to tez bedziesz patrzyla jak sie nzaywa? jak jakos zjebanie to slubu nie wezmiesz bo do imienia nikola nie pasuje !?

Gość Pani Anonimowa
nie czaję. Już mi wcześniej to napisałaś, więc po co znowu wybuchasz. Ja uważam, że temat jest zamknięty.

Gość dlaczegommm
zebys poczaila wkoncu bo sprawiasz wrazenie malo kumatej.

Gość gość
imię do bierzmowania musi być święte. Ja nie słyszałam o Świętej Nikoli, ale jeśli jest taka, to ok :D