Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _inna_

Tylko dla PANÓW!!!

Polecane posty

Gość _inna_

Szukam miłości przez internet. Czy któryś z Panów również w nią wierzy?

Gość refforma_..
a na allegro nie można kupić ?

Szukaj, może Ci się poszczęści. Często okupuje się to jednak rozczarowaniem, zniesmaczeniem i płonnymi nadziejami. Miłość trudno w tym "ustępie" znaleźć, ba! z przyjaźnią już jest problem. Nie chodzi że nie wierzę, raczej nie ufam tak wielkiemu szczęściu iż akurat tu znajdę czego szukam.

Gość very funny honey
Jasne że wierzy.Miłość to przywilej.Każdy ma prawo a nie kazdemu dane czy zasługuje.Poza tym to stan podobny do narkotycznego.Jest zaburzeniem rzeczywistego postrzegania.Najczęściej bywa warunkowa,zeby zaistniała.Bywają wyjątki ale lepiej na nie nie liczyć.M nie jest też wieczna i bywa zmienna

Gość _inna_
Hmm...Bo jeśli widzisz, co bierzesz a okazuje się rozczarowaniem, to może gdy nie zobaczysz, to jest szansa, że w ciemno trafisz..???

Gość _inna_
Nie, a czemu?

Gość very funny honey
Nie biore tego czego nie widze.Musi być kompakt:mysli,czyny i słowa.Platoniczna juz za mną.Teraz mnie interesuje dojrzała,rozwijająca i stopniowa.Reszta to mżonki ale zawsze M jest pozytywna.Kto ma inne doświadczenia i nastawienie nie rozumie M i nie kochał zdrowo

Gość hanysss
_inna_ a skąd jesteś?

Gość _inna_
A skąd to pytanie?

miłość czy to w necie czy realu jest miłością tak samo jak upokorzenie w realu czy necie, na to nie ma reguły ale znam parę, która jest już sporo lat a poznała się przez net, no parę pobrali się i mają szczęśliwą rodzinę

Gość _inna_
A jednak przypadki się zdarzają. Mi osobiście zdarzyło się poznać kilka osób w taki sposób, ale tylko w kwestii zainteresowań. Do dziś na stopie koleżeńskiej.

ja w innym temacie pisałem z dziewczynami ale muszę przyznać że to bardzo ładne i atrakcyjne dziewczyny całkiem w moim guście ale kontakt mamy słabszy niż kiedyś, czasem się jeszcze coś napisze ale nie tak często jak kiedyś czego żałuję

Gość _inna_
U mnie podobnie, bynajmniej miło wspominam. Czasem padnie propozycja spotkania, ale ciężko się dopasować czasowo.

Gość vv taki jeden
Tez szukam ,może coś wyjdzie z tego.Skąd jesteś???????