Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onli 25

Mam 25 lat i wyglądam staro w swoich ubraniach

Polecane posty

Gość onli 25

mam 8 lat młodszą siostrę i na mieście facet powiedział do mnie "ładna mama" kiedy szłam z siostrą :(

Gość onli 25
mam same "poważne" ciuchy, wogóle nie umiem się ubrać inaczej niż do pracy

Ja mam na odwrot, wszyscy traktuja mnie jak niepelnoletnia :D

Gość onli 25
zmiana stylu wogóle mi nie wychidzi...nie wiem na jaki, boję się zmiany, figury też nie mam takiej, żebym we wszystkim mogła chodzić :(

Gość imprezowiczkakakakakakakka
tak chociłam ubrana, do czasu kiedy brat mi powiedzial ,,staro sie ubierasz,, to byl kop w zad. Przestalam sie umartwiać i zaczęłam szaleć-oczywiscie bez przesady, powoli wprowadzalam elemnty nowe do mojej garderoby dalej miewam ciagotki w strone ciotkowatych szmat,ale lepiej sie czuje w mlodziezowych rzeczach

Gość onli 25
Martva z buzi nie wyglądzasz młodziej ode mnie. Mnie gubi styl, bo noszę się irzedowo. Ty pewnie trampki itp

ja nie jestem wybitna znawczynia mody, jednak ubieram sie w moim stylu, nawet pare razy uslyszalam ze fajnie sie ubieram co jeszcze rok temu bylo nie do pomyslenia jaka masz figure ?

Gość onli 25
nie wygladam dojrzale. Z buzibrat daje mi 16:P Ale kostuimy, żakiety, spodnie w kant, szpilki. Takie ciuchy mam do pracy, a jak chcę iść na miasto nie mam w czym.

zacznij ubierac jakies t shirty do zakietu, jeansy do tego sandaly i fajnie pomalowane paznokcie jesli lubisz czern (ja uwielbiam) i boisz sie z tego zrezygnowac, to jedna rzecz sobie na poczatku zostaw albo czarne spodnie albo czarna bluzka nie cala na czarno

do bluzki- takiej koszulki fajne jeansy i torba, bransoleta sama nigdy nie wierzylam w takie porady, ale naprawde dodaja lekkosci i dziewczecosci

Gość onli 25
Figur fruszki, góra szczupła, dół...:O Zazwyczaj spódnice noszę, takie do kolan proste lub ołówkowe. Wszystko mam w stonowanych kolorach..czarny, szary, granat...:O

tez jestem gruszka ja tez takie ciuchy mam, tez praca biurowa ( teraz juz nie) w kazdym razie, miej zawsze jakis dodatek, inny kolor to naprawde wiele zdziala

Gość onli 25
no włąśnie nie chcę na czarno. Jeansy dużo by ułatwiły, bo każdy thshirt do nich pasuje, ale ja nie mam do nich figury. Poprostu bardzo źle bym sie czuła...mam rozmiar na dole 42:(

Gość onli 25
nikt mi nie pomoże?

Gość onli 25
no plis :(