Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ih-Ah

Skad oni biora aktorów do 'Dlaczego ja?' ?

Polecane posty

Gość orion22
to po kiego chuja kreca o tym takie pojebane seriale skoro to samo dzieje sie w normalnym zyciu pytam sie????

No z tymi miastami to jest dobre, najlepsze jest to, że to zawsze jest Wrocław, chyba że sporadycznie jakaś wiocha pod Wr. Kiedyś pamiętam odcinek, że niby akcja w jakimś tam innym mieście a kręcone pod pracą moich znajomych we Wr :D Z tymi mieszkaniami to nie jest chyba tak, za to płacą osobno i nawet nie grając w serialu można zgłosić swoje mieszkanie, że chce się wypożyczyć na czas kręcenia, no a przynajmniej takie ogłoszenie u nich na stronie też widziałam i jak pytałam tych co grali na jakimś forum to nikt nie wspominał, że musiał udostępnić swoje mieszkanie

No to na tym kastingu trzeba było wyrazić zgodę na udostępnienie swojego mieszkania i na sceny łóżkowe :D Wiem wszystko dokładnie bo akurat spotkałam znajomą, która chciała się załapać i zrobić kariere :D

Gość orion22
ciekawe ile placa za wynajem?

orion...z tego co wiem, to nic...po prostu grasz w swoim mieszkaniu...i tak jak pisałam 500 zł za 3 dni...można sie dorobić :D Mała Blondynka...to jak już będziesz gwiazda to dasz autograf?

Eee no w sumie jak 5stów za 3 dni to całkiem nieźle ( oczywiście jako dodatkowy zarobek ;) ) Zważywszy, że biorą czasem znowu to wyłapać 3 role w miesiącu to 9 dni pracy a 1500zł ;) Ja zgłosiłam im, że mam wolny garaż i mogę wynająć ;) Ale chyba muszę znowu napisać bo zero jakiegokolwiek odpowiedzi, może @ nawet nie doszedł Nie dam, bo się nie przyznam kiedy kogo grałam :D

Gość orion22
troche porabane ale nawet za taka cene bym sie nie zgodzil

Gość hihi ale jaja
ja na poczatku myslalam, ze to nie sa aktorzy, tylko, ze naprawde kamera przyjezdza do ludzi ktorzy maja jakies tam problemy, no ale po jakims czasie stwierdzilam, ze to niemozliwe zeby na codzien ktos gadal jak w kiepskim teatrze :P a pamietacie co bylo w w11 na poczatku jak ci aktorzy grali albo w annie mari wesolowskiej, tak samo sztucznie a teraz jakos sie wyrobili w miare :D

Gość orion22
potem sie tylko smieja z takiego. zal....

Gość terapeuta_oriona
hi hi ale mnie bawią frustraci, orion pewnie ma mnóstwo kasy i jest mega przystojny:D:D:D