Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfadsfdsg

Seriale są głupie!!!!

Polecane posty

Gość gfadsfdsg

Wszystkie te brazylijskie , wenezuelskie a także amerykańskie a nawet te polskie telenowele i opery mydlane , te seriale komediowe są głupie. Najgorsze jest to że ludzie tak bardzo przeżywają te seriale że mylą fikcję z rzeczywistościa a aktorzy mają tylko dodatkowy zarobek na głupocie ludzkiej. Teraz wiele osób przeżywa Dlaczego ja i Trudne sprawy :O ludzie nawet wierzą że to prawda :O

Ale odkrycie. Po to powstaja te seriale, żeby na nich zarabiać, bo ludzie kochają zyć czyimś życiem, przez jakiś czaso derwac się od szarej, smutnej rzeczywistości i znaleźć się w tym świecie za telewizorem.

Gość gfadsfdsg
To prawda, ludzie żyją serialami. I żeby to jeszcze baby po 70tce tymi serialami żyły ale ja w swoim gronie spotykam ludzi i to nawet chłopaków którzy sobie opowiadają telenowele.

Gość no bo seriale dostarczają
ludziom rozrywki :)

Gość orion22
to teraz pomyslcie co zrobi 90-letnia babcia na krancu zycia niedoczekawszy konca mody na sukces...

Gość ależ mam uciechęęę
ale macie problem! a co wam to przeszkadza, że ktos ogląda seriale i o nich gada, bądź nimi żyje? ja nie lubie seriali a w dupie mam czy ktoś to lubi, czy nie.......... dla tv to zarabianie kasy, więc nie widzę problemu...... :)

Gość no bo seriale dostarczają
ale aktor dostaje 4 tysiące za odcinek? to nie lepiej dac te pieniądze nauczycielowi ktore zarabia 1300 miesiecznie?

Gość orion22
no to dobra niech juz je kreca jak musza ale czy potem musza kazdy odcinek powtarzac po 20 razy?!

Gość ależ mam uciechęęę
orion ale przecież nie musisz ich oglądać