Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoolla99

a ja nie chce zyc

Polecane posty

Gość nieoolla99

Jak to jest że miliony osób codziennie walczy o życie, a człowiek,, który chce umrzeć jest całkiem zdrowy? To jest chore. A ja marzę o tym żeby mieć białaczkę. Tak!!!! Bo mam już dość mojego życia i brak odwagi aby popełnić samobójstwo.

Gość papier do srania
dlaczego nie chcesz żyć życie to najwspanialszy dar od Boga...

Gość jem frytki....................
mi też się nie chce żyć, kiedyś koleżanka mi powiedziała, że jak będzie jakaś wojna lub koniec świata to przeżyją tylko te osoby które nie chciały żyć... :o i bedą się dalej męczyć :(

Gość papier do srania
staszek nie dołuj jej... ja też lekko nie mam ale samobójstwo to zbyt daleko posunięty krok

Gość orion22
kurwa to sie zdobadz na odwage przynajmnie bys komus oddala narzady komus kto ich naprawde potrzebuje kto bedzie cieszyl sie z zycia kazda chwila a tu ci przydzie taka i zacznie pierdolic o braku sensu w zyciu i probie samobojczej. zal mi cie dziewczynko zal!!!

ja jestem po dwoch probach i nadal mi sie nie chce zyc i nie wiem po cholere zycie, czasem jest fajnie, ale tylko na koncercie i na fazie, ogolnie swiat to syf a ludzie to smiecie i rzygam tym.

Noxi masz racje świat to syf...

Gość nieoolla99
Dlaczego nie chce żyć? Bo nie mam dla kogo. Niedługo skończę 18 lat i jestem sama na tym świecie, nie mam rodziców. Otaczają mnie fałszywi przyjaciele... tracę sens życia, wszystko za co się zabieram pieprzy się. Bo nie mam motywacji żeby rano wstać z łóżka bo wiem że nikogo nie interesuję, nikt się o mnie nie martwi ... i tylko modlę się by umrzeć. tyle!

codziennie masa ludzi zdycha, jak takie gowno, przeciez ludzkosc znaczy tyle co NIC. padaja jak muchy, gnija jak lajno, ot "wielcy" zalosni ludzie...

nic ci nie pomoze, ja mam rodzicow, faceta i tak mnie zycie przeraza, stale tak bedzie.

Gość papier do srania
przydała by się posępna muzyka...

Gość dokładnie tak naprawde nikt
nikogo nie obchodzi umiera kilka tysicy ludzi dziennie i co z tego ? nic ..zrodza sie kolejne bahory z kolejnymi równie popiedolonymi problemami

Gość kjnfcsbsdk
martva a jaki problem wjechac na ostatnie pietro jakegos bloku i wyskoczyc? albo rzucic sie pod pociag? smierc łatwo dostepna i w ułamek sekundy ale sadząc po fotkach to jestes typem mrocznej, ktora tnie sie zyletka w poprzek i łyka ibuprom zeby pokazac wszystkim swoją mroczną nature:D

a niektórzy myślą, że bedą żyć wiecznie, że śmierć ich nie dotyczy, idioci :classic_cool:

wlasnie, codziennie zdychaja a inni laza, wybrzydzaja w sklepie, patrza sie, wysmiewaja, albo maja poryte problemy, albo sie rozmnazaja i co z tego? i tak zdechna, i te bachory po nich tez............................................................... wszystko padnie.

Gość papier do srania
najgorzej, że takie zjeby płodzą takie bachory...

a jeszcze lepsi są tacy co przeżywają swój wygląd, katują się ćwiczeniami, dietami, robią 10 kierunków studiów, napierdalają w pracy po 15 h, żeby się wykazać i po co to? żeby na koniec i tak zdechnąć

i dobije cie ale z wiekiem bedzie coraz gorzej, najzupełniej w swiecie przestaniesz obchodzic kogokolwiek ,beda tylko wymagac dojrzałosci jako ze jestes dziewczyna dojdzie dodatkowy problem starzenia sie, bedziesz z bolem serca patrzec na pierwsze zmarszczki trudniej bedzie ci kogos znalesc ,dla facetow zaczniesz byc niewidocznym , marudzacym sfrustrowanym próchnem ..

co ty o mnie wiesz, praktycznie nie wychodze z domu bez psychotropow, dwa razy prawie doprowadzilam sie do zawalu lekami znajomego. no wlasnie, prawie. odratowali. niestety fobia nie pozwala mi sie rzucic pod pociag tudziez z bloku bo natychmiast w glowie powstaje obraz zmasakrowanych zwlok. i jestem w pulapce, miedzy mlotem i kowadlem i tak do konca.

taaa laza na fitnesy hahahahahhaha wielce ZADBANE a potem te piekne ciala zgnija w grobie i tyle z tego jest. nie czaje tej pogodni za idealem. ja zadnych miesni nie cwicze, mam wyrabane bo i tak sie posypie predzej czy pozniej.

a zywe inkubatory ciela sie, skazujac kolejne istnienia na smierc, bo na co innego? na krotkie zycie w strachu przed chorobami i smiercia? zasrana egoistki, ale ok...

Gość nieoolla99
orion22 wiesz nawet zabić się nie mam odwagi bo nie chce trafić do psychiatryka jak coś się nie uda.. i to nie jest tak że pierdole jak mi źle po-prostu tak jest. staram się każdego dnia ale życie mi niczego nie ułatwia. niedługo będę miała 18 lat i to mnie przeraza. Będę sama... Boje się...

Gość dfses
a nie wiesz ze dla niektorych dzieci nadają sens życiu

myslą, że zawsze bedą piękne, nic nie żrą, bo dbają o linię, a na łożu śmierci pożałują, że nie zjadły sobie kebaba z frytkami :D

co to za sens? sens ktory tez przeminie i tez bedzie bal sie smierci i myslal o niej. co to za sens...

ale to egoistyczne skazywanie kolejnej istoty na zycie w tym popierdolonym swiecie