Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewygietadeska

Czy lubicie swoich przyszlych tesciow?

Polecane posty

Gość niewygietadeska

Jak to jest u was ? Czy wasi przyszli tesciowie to stereotypowy przyklad tesciow czy calkiem odwrotnie?

Gość q34567t
gorszych skurvvieli nie znam niestety

Moi zawsze byli w porządku :) tylko teść czasem gapi sie na mnie jak myśli że nie widzę :o nie wiem o co mu chodzi.

Gość pewna narzeczoooona
Powiem tak, Mam tylko teściową . Dla mnie jest miła jak na razie, ogólnie nie wtrąca się w nic , ale czasem zachowuje się jak małe dziecko :O Boję się tylko reakcji moich rodziców, gdy ją poznają, a to może nastąpić już niedługo.. Ona rozmawiałaby tylko o pieniądzach , ciągle zmienia partnerów życiowych, imprezuje itd.. wiem, ze mi nic do tego, słowo teściowa zawsze kojarzyła mi się z osobą już ułożoną , spokojną .. a tu masz :P

Gość niewygietadeska
ja nie wiem co sie z moimi dzieje:/ przedtem byli w porzadku a im bliżej slubu to zaczyna wychodzic jacy sa. Za wszelka cene chca postawic na swoim nie liczac sie z nikim a myslalam ze sa wporzadku:/

Gość żałuję, że ...;(
zazwyczaj przed slubem pokazują rogi.. myślą, ze wszystko im wolno :P

Gość teścia lubię, teściowej nie
I to na jej własne życzenie :) Czepaiałą się to ma :)

hej u mnie tesciowa masakra wszystko chce wiedziec co jak ?gdzie? z kim? masakra juz pozarlysmy sie ostro pare razy mam to gdzies z nia zyc nie bede a tesciu nawet w miare ale tez ma swoe humory ale mysle ze to tak juz z wiekiem my moze tez tacy bedziemy:(

Gość ynnuś
przyszli teściowie = porażka na całej linii, no comment i wiele innych sformułowań, szkoda nawet pisac :O

moich raczej lubię, nie wtrącają się jakoś tragicznie aczkolwiek wkurza mnie czasami "przymilanie się", ja nie z tych co to wołają "ojejcie, jejciu, jak się cieszę, że cię widzę" i takie psiapsi psiapsi, jak tak nie umiem a ona tak. Poza tym wkurza mnie kiedy każe mi olewać wszystko, na zasadzie "nie masz kasy na rachunki ale głowa do góry i miej to gdzieś", tu też jestem inna, ja wolę przemyśleć temat, zastanowić się jak wybrnąć z problemu a ona woli zapomnieć o nim. Tak więc są różnice, nie mogłabym z nimi mieszkać bo taktycznie by się nie udało ale ogólnie jest ok.

Gość mój teść jest ok
teściowa też w miarę ale co do organizacji wesela to bardzo to przeżywa i dużo rzeczy narzuca i sporo wymaga. co do mieszkania z nią to chyba tragedii nie będzie bo jak ktos jest dla niej miły to i ona jest miła i nie jest fałszywa.

Gość czyli przejdzie chłopaczek
a ja teścia nawet lubię, jest spoko Ale teściowa i szwagierki, zwłaszcza starsza siostra męża, to dramat Od początku się mnie czepiały, bo UKRADŁAM im syna i brata .... tak wzięłam i ukradłam .... Raz się zapytałam, czy T. to taboret, że tak można go ukraść Są wredne, przy mężu udają milutkie, komplemenciki, och ach A jak jego nie ma przy mnie to mi dokuczają Długo nie mowiłam nic, ale zaczęłam ich unikać Mąż miał pretensje, ze unikam jego rodziny Raz mi zrobił awanturę o to Wtedy pękłam i wylałam wszystkie żale, przytoczyłam co gdzie i kiedy mi dokuczały O tyle szwagierka byłą głupia, ze pare razy mnie obrazila w smsie llub na gg Mąz na szczęscie ;) nie jest glupi pokojarzył fakty i .... siostrunie mają przejebane, matke tez opierdolił i mam spokój Nie musze ich odiwedzac, utrzymywac kontaktu Maz stoi za mna I wiecie co teraz szmaty usiluja sie PRZYJAZNIC suki falszywe bleee niedobrze mi jak je widze I najgorsze w tym wszystkim to , ze caly kwas jest przez nie Nie wiedzialam, ze baby potrafia byc takie paskudne :( teraz nawet jak chca byc mile to ja pamietam jakie byly wredne i nie chce miec z nimi do czynienia Mam je gdzies

Gość exxxxxxxxxxxxx
żona-swojego-męża moze tesciowie uwazaja, ze jestes za stara dla ich syna i tyle. Woleliby jakas w jego wieku lub mlodsza, hihihihihi

Gość no ale to chyba decyzja syna
jaka kobeite sobie wybiera i skoro ona nie robi mu krzywdy to nie powinni byc wobec niej chamscy