Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hokus pokus mokus

Szwagier wyrzucił siostrę z domu!!!

Polecane posty

Gość hokus pokus mokus

Moja siostra ma problemy emocjonalne, często opowiadała mi i matce jak to ona bije, kopie i wyzywa swojego męża. My z mamą często śmiałyśmy się że baba a tak sobie daje rade z chłopem. W przedszkolu i w szkole również sie biła z chłopakami i zawsze była górą, nigdy nie interesowały jej lalki, dla niej to piłka nożna itp. Potem już tylko policzkowała mężczyzn. Teraz ja i moi rodzice jesteśmy wściekli, siostra opowiedziała nam jak to mąż ją odepchnął po czym wziął za włosy i wyrzucił z domu. Jeszcze jej teściowie powiedzieli sobie że nie chcą jej już więcej widzieć w swoim domu.

Gość KSJDHIERTKR
I DOBRZE ZE JA WYWALIL BO W KONCU TO MALTRETOWANIE

Gość hokus pokus mokus
To chyba powinien pomóc żonie? zaopiekowac sie nią? Moja matka mówi że napewno się zemści, ja ją rozumiem a ojciec chce isc do zięci i sam załatwic sprawe.

Gość OneTwo
Ten szwagier, to w ogóle źle zrobił, że został Twoim szwagrem.

Gość hokus pokus mokus
Przykro mi ale to nie jest prowokacja! Jak pomóc siostrze, facet ją skrzywdził i nie wiemy jak ona będzie dalej żyła.

Gość twoja maleńka
Dobra rada : Nie wtrącacie się w problemy młodego, docierającego się małżeństwa!!!!!!! Są dorośli niech smi nauczą rozwiązywać spory. Jeśli zrobicie inaczej będzie się wtrącać twój tatuś czy mamusia to nie dacie im szansy na dorosłe życie

Gość zuzlandia
jest dorosła, mogła wcześniej pomyśleć, co się stanie, kiedy miarka się przebierze i dobrze, że ją wywalił o kobietach, które biją mężów się prawie wcale nie mówi, a to błąd jak chłop bije babę to od razu krzyk, policja i inne atrakcje

Gość twoja maleńka
inna zupełnie sprawa byłaby gdyby to były dzieci. Wtedy należałoby zareagować.

Gość
jasne a ona go tluc mogla prawda? zreszta on jej nie pobil tylko przytrzymal, chwycil i wywalil nie strzelil jej piescia w leb postapil tak by zminimalizowac uraz mogla nie zaczynac podziwiam typa ze tyle wytrzymal o ile to nie prowo :/

Gość hokus pokus mokus
Tylko że szwagier pociągnał ją za włosy, odepchnął i wyrzucił za drzwi. Wyrzucił jej rzeczy przez okno. Rodzice są wściekli że facet mógł tak potraktowac kobietę. Jeszcze gdy zadzwonili do teściów siostry to usłyszeli że dobrze że ich syn zostawił taką kobietę i że nigdy nie darują krzywd jakich ich synek zaznał przez moją siostre. To przecież chorzy ludzie.

Gość pogdgopgjpospo
Ale prawnie nie może jej wyrzucić jeśli mają własnościowe mieszkanie to on musi ja spłacić z jej części a jeśli spółdzielcze lub rotacyjne to jest ono im dane na zasadzie ilości osób Chyba że nie ma meldunku

Gość
no i prawidlowo ja np. bym takiej oddala natychmiastowo albo dala sie widocznie pobic i wytoczyla proces gratuluje cierpliwosci

Gość bazienka ale ty chyba nie
popierasz bicia kobiet?

Gość
nie popieram bicia nikogo nie popieram tez pozwalania na krzywdzenie siebie, powieram za to obrone wlasna

Gość hokus pokus mokus
Oni mieszkali u jego rodziców. Moja siostra to naprawdę dobra dziewczyna z tym że potrzebuje faceta który jej pomoże, będzie ją wspierał, pomagał jej a ona nie dosc że miała problem z emocjami to do tego doszedł jeszcze problem z alkoholem. Dwa razy była pijany to jego rodzice urządzali awantury że nie życzą sobie takiego zachowania a tamten zamiast byc po jej stronie to powiedział że oni mają rację.

Gość
i robi z siebie sierotke biedna polecam terapie a dopiero pozniej wchodzenie w zwiazki

Gość zuzlandia
bo mają racje :-) bijąca mężczyzn awanturnica i alkoholiczka, dobrze zrobił że ją wywalił

Gość hokus pokos mokus
Przecież zawsze mógł ją jakąś obezwładnic, przytulic, przeprosic. Po takich wydarzeniach mógł z nią na spokojnie porozmawiac, kupic kwiaty, zaprosic do restauracji, kina i starac się jej pomóc. Rodzice twierdzą że tak zachowałby się prawdziwy mężczyzna.

Gość twoja maleńka
Druga rada: Niech idą na swoje. Jak najszybciej bo jak nie odseferują się od jednych i drugich rodziców to się pozabijacie wszyscy razem

Gość twoja maleńka
Gdyby zrobił tak jak piszesz:kupił kwiaty, zaprosił do restauracji, to nie zrozumiałaby istoty problemu. A tak jak ją wywalił to morze przemyśli siostra co robiła źle.

Gość hokus pokos mokus
Z tego co wiem to siostra sklnęła dosc porządnie swoich teściów. Tutaj szczególnie wina jest szwagra i jego rodziców, a oni całą winę zwalają na moją siostrę. Zwłaszcza szwagier powinien rozumiec że jego żonie potrzebna jest pomoc i szczególna troska o nią.

Gość zielloniutka
ciekawe, czy mówiłabyś tak samo, jakby to Twój szwagier miał problemy z alkoholem i bił Twoją siostrę? - że powinna go wspierać, przytulić go, pomóc mu w problemach? jasne

Gość twoja maleńka
hokus pokus Z tego co piszesz można wywnioskować że masz oryginalnych rodziców

Gość jestem ciekawa co by mówiła
gdyby jej syn lub brat był na miejscu jej szwagra?

Gość twoja maleńka
czy oni mają dzieci?