Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Film na polsacie się skończył, ale mam PVR więc sobie cofne

Polecane posty

Ta tania szmatka od dzisiaj jest objęta Tuskonetem zakaz pisania w przypadku naruszenia ustawy wizyta przedstawiciela ABW

Gość Kora jest w must in the music
A jaki to film? ;)

Proszek matole piszesz, że nie robisz z siebie gwiazdy to po chuj zakładasz durne tematy razy tysiąc... Działasz wbrew sobie Czy jakieś zaburzenia...

Gość indyk na imie masz
proszka nie stac na canal plus to polsat ma i zaciesza głupia sucz wrocławska :o

Gość indyk na imie masz
To jest osoba nie znająca podstawowych zsad ortografii, na dodatek nie umie pisac po polsku :o twierdzi, że ejst prawnikiem, adwokatem, mieszka we Wrocku, niegdys była pos nikiem Pułkownik Śliweczka :D prowadziła lumpeks ale ją zbanowaliu za zadługa stopkę :o potem przybuerała loginy takie jak zabiłam pajonka, FranuSa, w dupie itp. byla podszywem jenny i dyrektore[to z przecinkiem] to była ona ma 2 bachorów i jest ogólnie głupia aha ostatnio się zaliła pod pomarańczą, ze ma wargi sromnowe wielkieeeeeee czyli jak wole indyka, zapomniała się biedna wylogować i wpadła jak Grill kiedyś :D to jest dobre :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

indyk na imie masz To jest osoba nie znająca podstawowych zsad ortografii, na dodatek nie umie pisac po polsku twierdzi, że ejst prawnikiem, adwokatem, mieszka we Wrocku, niegdys była pos nikiem Pułkownik Śliweczka prowadziła lumpeks ale ją zbanowaliu za zadługa stopkę potem przybuerała loginy takie jak zabiłam pajonka, FranuSa, w dupie itp. byla podszywem jenny i dyrektore[to z przecinkiem] to była ona ma 2 bachorów i jest ogólnie głupia aha ostatnio się zaliła pod pomarańczą, ze ma wargi sromnowe wielkieeeeeee czyli jak wole indyka, zapomniała się biedna wylogować i wpadła jak Grill kiedyś to jest dobre Widze że jesteś moim wiernym i oddanym tropiciele ;) :P Wszystko się zgadza prócz końcówki.

Gość indyk na imie masz
koncówka tez sie zgadza, mam screeny chcesz sie dalej kompromitowac? :::D

Proszek w imieniu Rady Ministrów RP i jego ekscelencji p. DONALDA TUSKA Wypierdalaj stąd.... Mam nadzieję, że widoczne...

Tłumaczyłam już nie raz i nie chce się powtarzać, myślisz że wiesz dużo, a tak naprawde NIC O MNIE NIE WIESZ ;):P Ide na inne tematy bo ten się durny zrobił :)

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 26 lipca 2011 w sprawie internautów objętych blokadą art. 1.1. Wprowadza sie blokadę dla użytkownika Proszek do prania