Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszek studiowałas we

NA KTORYM WYDZIALE PRAWA STUDIOWAŁA PROSZEK??????????

Polecane posty

Serio nie czytalam, nie bylo tego na studiach, w lo tez nie, Nad Niemnem tez nie bylo, ale czytalam jak przygotowywalam sie do korepetycji. :classic_cool:

Gość jkjk hederone
Proszek no wiesz. Takich rzeczy nie wiedzieć.:O No dobrze. Teraz Carrie filolog. Zadam pytanie i na wiedzę ogólną i filologiczną. Podaj proszę Nazwisko astronoma "po podwójnej palatelizacji"(ps wiesz przecież co to):classic_cool:

Gość jak ona studiowała prawo
Powaznie ? A ja np. badzo lubie "Noce ..", z kolei Nad Niemnem to jakas mordega dla mnie była A powiedz , Carrie, czytasz ksiazki tak dla siebie ? Mogłabys cos polecic ( powaznie pytam )

Gość kto zabil Wokulskiego?
:classic_cool:

Gość jjkkjj hederone
Palatalizacji miało być. Sorry za literowkę.

Chooy, nie wiem 😭 Mialam na pierwszym roku fonetyke. :classic_cool: Co do Wokulskiego, to albo popelnil samobojstwo, albo wypierdolil podrózowac w siną dal. :classic_cool: jak ona studiowała prawo - noo, ogolnie te moje studia to bujda jedna wielka, opierdalalam sie zdrowo 3 lata. :classic_cool: Co do czytania ksiazek to lubie Nore Roberts, Coelho i Bushnell. Polskiej literatury dla przyjemnosci raczej nie czytam. :classic_cool:

" Polskiej literatury dla przyjemnosci raczej nie czytam. " echh, no ja tez:classic_cool:a juz liczyłam na jakąs podpowiedz:P

Proszek - bardzo się mylisz. Twoje gorzkie żale i skargi nic nie dadzą. Nawet jeśli dadzą zawsze mogę założyć PODOBNY do obecnego nick :classic_cool:

Gość hederone
Za karę masz trudniejsze pytanie. Chodzi o Reymonta...a konkretnie o to czy w powieści "Chłopi" Boryna odbył symboliczne zespolenie seksualne ze swą ziemią(to mnie nurtuje.) Jakie stanowisko w tej sprawie zajmują filologowie?:classic_cool:

to wolę Cudzoziemke :P

hederone - chodzi o przywiązanie Boryny do ziemi? To chyba raczej nie bylo zespolenia seksualnego, raczej baby sie przywiazuja po takowym, a nie faceci. :classic_cool: Juze, ja sie urodzilam w Białymstoku i przezyłam tu juz 22 lata. :classic_cool:

Gość mp9 *!
A tam pieprzycie. Żeście studiowały jakąś kiblotechnologię albo psychoetnologię ludów zakaukazko waginalnych w Koziej Wolce :classic_cool: taka prawda

Koneserka, jestes z Białegostoku? :classic_cool: Juzek, nie wiem, teraz na lipowej jest w chooy pubow/klubow. Niemniej jednak i tak nie bywa, chodze jedynie do 2, resztą gardze. :classic_cool: