Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszek studiowałas we

NA KTORYM WYDZIALE PRAWA STUDIOWAŁA PROSZEK??????????

Polecane posty

I dlaczego nie był to wrocław :P????????? pytałam samą zainteresowana , ale pani mecenas wielce zajeta jest :O jakas dobra dusza mi odpowie:)??

Gość venjkvolnerk
Ona studiowała na Wydziale Bezprawia w Indorlandii. Oczywiście ukończyła go z wyróżnieniem, a jakże ;)

aaaa, no tak na UJ łatwiej było sie dostac niz na WPIE we Wro:P Imo, jestes niemozliwy :D

niestety proszek, to Ty jestes mistrzynią szybkiego wyszukiwania odpowiedzi na zagadnienia prawne w google , nie ja :P:P

Gość jak ona studiowała prawo
to ja jestem chyba baletnica :O

proszek, odpowiedz mi na np. na takie pytanie: czym jest sprzedaz na próbe i na czym polega ????? raz ., dwa:P

Gość efgnjkeg
raz dwa - google ma wszystkie Twoje odpowiedzi więc proszek na necie śledzi a potem na forum kłamie chyba zaraz dam jej lanie!!!!!!!!!!

ale zes teraz dojebała :O

Gość mr kodeks w twardej okładce
Proszek a czemu -niebo jest niebieskie -nie można trzasnąć obrotowymi drzwiami -ani okopać się w wodzie -tudzież założyć hełm na lewą stronę - co to są delikty? - a co quasi sprzeciwy? - wymień przesłanki czynnego prawa wyborczego - opisz regułę ne peius Masz na to 1 minutę - START !!!!!!!!!!!!!!1

Gość ale jestescie dziecinni
:o

Ty nie masz zielonego pojecia o czym piszesz. Byc moze jakims cudem te studia skonczyłas, ale nie wiesz nic :( sprzedaz na próbe przed zakupem i zapłatą , buahhahahahahaha 🖐️

Kolor nieba w słoneczny dzień, w wyniku rozpraszania Rayleigha postrzegany jest przez oko ludzkie jako gradient ciemnoniebieski przy zenicie i jasnoniebieski blisko horyzontu. Dzieje się tak, ponieważ światło, które dobiega do obserwatora z góry przenika przez 1/38 masy powietrza, przez którą musi przeniknąć światło dobiegające wzdłuż horyzontu. Tak więc zenitalne promienie Słońca rozpraszane są przez znacznie mniejszą ilość cząsteczek powietrza niż promienie dobiegające z okolic horyzontu, stąd różnica w kolorach nieba. I co zatkao kakao? :classic_cool:

jak ona studiowała prawo --> zmęczona jestem i nie mam ochoty się zastanawiać nad pytaniami zadanymi przez zazdrośnice z kafe. Jakbym się spiełą to bym Ci tu cały kodeks karny powiedziała :P

Proszek do prania mr kodeks w twardej okładce --> "czemu niebo jest niebieskie" a widzisz teraz google użyje Ożeszku.. padłam :D

Idiotko!!!!!!!!!!! To jest jedno z najprostszych pytan z działy zobowiazan, dotyczy jednej z form umowy sprzedazy!!!!!!!!!!!!!!! Tu sie nie ma nad czym zastanawiac :O:O

Gość jjkk hederone
Na studiach zawodowych jesteś(aplikacja)a tyle tu przesiadujesz.....'nie wiem dziewczyno..może coś odreagowujesz a może po prostu głupoty pleciesz..zresztą nie ważne.

Gość mr kodeks w twardej okładce
no ale to pytanie a gdzie reszta? a minuta minęła? a rozpraszanie nietjest jedynym z kilku zjawisk optycznych wpływających na kolor nieba ;)

ja pierdole , co za tłuk :O:O:O