Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stereotypy to ziarno prawdy

Jaką w Polsce macie opinie o roznych nacjach-zapraszam do dyskusji :)

Polecane posty

1. Turcy /Arabowie jak to mówicie ciapaci - zwykle przystojni, sympatyczni...podrywają większość kobiet, ale najczęściej widzę ich z brzydkimi ,albo w otoczeniu kumpli , zawsze całe ich chmary przy kebabie , nigdy nie widziałam Turka w autobusie czy metrze dziwne... ogólnie oceniam ich mimo wszystko na plus +1:) nie ma ich u nas tak dużo jak w NIemczech, nie stanowią zagrożenia, nie znają angielskiego za dobrze 2. ciapaci -Hindusi - niewielu ich, najczęściej uczą angielskiego albo są w sprawach biznesowych, z reguly bardzo nieurodziwi o zielonej/brązowej skórze, z reguły z kobietami hinduskimi albo z bardzo brzydkimi białymi kobietami. znają dobrze angielski , nie stanowią zagrożenia, ale niepotrzebni są w Polsce oceniam ich neutralnie czyli 0 , nie podoba mi sie też ich religia

Gość Proszek do dupy smarowania
nigdy nie widzialam przystojnego araba.Maja czachy dziwne i te wielkie mięsiste nosy:O

3. Murzyni - stereotyp murzyna to facet z hivem , uwodziciel, ostatnio widuje niskich murzynów (ponżej 170cm) nadal chodzą po kilku, na szczęscie rzadziej w łańcuchach , ich kobiety to Polski, bardzo brzydkie, w 95% są to dość spasione zaniedbane farbowane blondyny które z dumą paradują z kolorowym dzieckiem jakby to był wielki wyczyn , o ile są spokojni to ok. jak głosno nawijają w jezyku kokodżambo to mnie wkurzają, no i jak zgrywają gangsta... nic mi nie zrobili więc daje im +0,5 4. Brytyjczycy! - jak przyjadą do Polski to myslą że to ich kraj tzn własnosc, że mogą srac pić rzygać gdzie chcą i że Polki mają im dawać dooopy jak tylko usłyszą angielski... są wysocy , często grubi, brzydcy, rudzi, blond świński... albo okularki...starzy koło 30-40 lat chcą sie tanio zabawić. oceniam ich na -1. nie powinno sie ich wpuszczać do kraju, chyba że z wizą i w interesach

"nie stanowia zagrożenia" o czym ty piszesz człowieku . co -nastepny sie szykuje. nawet mnie nie wkurwiaj reszta ocen.

Religie : 5. Żydzi - kręcą się wokół miejsc żydowskich głownie przy cmentarzu , przy dawnym getcie, patrzą z nienawiścią, nie są sympatyczni, nie są też przystojni, niektórzy noszą pejsy i kapelusze te wysokie, wchodzą pod samochody, nie patrzą na drogę, a już najgorszy jest ich język...jak go słyszę to wiedną mi uszy. to język szatana. daję im -1. ponadto wpływy żydów w politykę i gospodarkę oraz media.. 6. Jehowi i inne sekty - są to najczęsciej ludzie brzydcy i zakompleksieni, dość przedsiębiorczy ale i naiwni . w sumie nic mi nie zrobili daje -0,5 jako że ludzie z sekt uważają sie za lepszych np. zielonoświątkowcy 7. islamiści - nie podrzucają nam bomb, meczet jest chyba jeden, nie narzucają nam religii, nie chodzą w swoich strojach...mysle że mało jest prawdziwych muzułmanów w Polsce więc to dobrze oceniam na 0 8. katolicy nie oceniam bo to nasza religia . ogólnie mogę dać +1 9. prawosławie podobna DO naszej +0,5 10.protestanci, luteranie, ewangelicy itp. - dziwolągi które chcą być prozachodnie, -1 robią to dla lansu, zwykle snoby 11. ateiści , sataniści = -1 12. neopoganie, poganie , wierzenia animistyczne i ludowe = zgodne z tradycją słowiańską +1

6. Cyganie /romowie - nie mam nic do nich ale w niektórych miejsach za dużo ich np. Praga, i nie powinni żebrać po tramwajach. za głośne zachowanie dałabym -1 i za to że te ich baby sie tak panoszą, ale ogólnie faceci Cyganie przystojni w miarę i dość mili, do tego znają polski dosc dobrze ogólnie daję -0,5 7. Tatarzy -skojarzenie - skosne oczy , agresja i wielka czapka, znałam jednego i był kłamczuchem w dodatku miał dużego i ciągle mu stawałbez powodu . -0,5

a kobiety ze wschodu ? w większości uwaza sie za prostytutki albo sprzątaczki...to trochę przykre. a te z dalekiego wschodu to samo , azjatki albo cipodajki , albo pozują nago do zdjęc albo jak brzydkie to robią w handlu