Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabcia934

mam cykora! pomocy.!

Polecane posty

Współżyję ze swoim chłopakiem od ponad roku. Za każdym razem stosujemy dwa rodzaje antykoncepcji, mianowicie tabletki oraz prezerwatywę. Stosuję tabletki od około dwóch lat, nigdy nie było problemów z przyjmowaniem jak również z odstawianiem tabletek na tzw 7 dni przerwy. Zawsze drugiego dnia pojawiała się miesiączka. Niestety teraz, podczas 3 dnia odstawienia miesiączka nie pojawiła się.. ze względu na bezproblemowe przyjmowanie tabletek do tego czasu, bardzo się martwię, że mogłam zajść w ciążę. Na zrobienie testu jest jeszcze za wcześnie, bo stosunek odbył się w krótszym odstępie czasu niż 2 tygodnie, jednak chciałabym poznać prawdopodobieństwo w jakim mogłabym zajść w ciążę przy takim zabezpieczeniu.. Czy zmiana klimatu i stres mają wpływ na to, że miesiączka się nie pojawia? Czy biegunka lub wymioty mają wpływ na siłę działania leku? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.! Pozdrawiam.

Gość mr kodeks w twardej okładce
No to Żabciu - Kermit zostanie ojcem ha ha ha

Kolejny zakompleksiony samiec odczuwający radość chamskich i nieprzyzwoitych odpowiedzi, takich ludzi ten portal zdecydowanie nie potrzebuje. :) Żegnam.

Gość mało mozliwe
spokojnie zpewne rpzy takim zabezpieczniu nie wpadłas nie stresuj sie zobaczysz bedzie ok

Gość mr kodeks w twardej okładce
Zakompleksiony? Hmmm raczej szczęśliwy ojciec dwóch pociech. Co nie zmienia faktu, że śmieszna jesteś pytając na forum o takie rzeczy, jakby tu siedzieli kwalifikowani pielęgniarze, dyplomowani fizycy jądrowi i wróżki, Bądź świadoma działań jakie podejmujesz kiedy gatki zdejmujesz ;)

mr kodeks - dziewczyna chciala porady ot tak zeby ja to na duchu podnioslo bo nawet jakby byli tu wykwalifikowani pielegniarze to maloby przez neta pomogli ;) wiec ja moge dodac ze wg mnie jest to nie mozliwe :) i sobie wkrecasz

do (mr kodeks) może źle się wyraziłam i wczoraj poniosły mnie emocje, nie rozumiem dlaczego na takiego typu forum znajdują się osoby, które nie mają na celu pomagania innym tylko drwienia z ich problemów, równie dobrze, ja mogłabym nazwać cię "śmiesznym" z dwóch powodów, ale to już moja osobista obserwacja.. dobijasz ludzi, którzy najzwyczajniej chcieli "zostać podniesieni na duchu" jak dobrze to nazwała Kaśka. "Bądź świadoma działań jakie podejmujesz, kiedy gatki zdejmujesz" Gdybyś przeczytał cały ten tekst ze zrozumieniem, wiedziałbyś, że nie należę do grona pustych, nieodpowiedzialnych dziewczyn oddających się byle komu i byle gdzie, biorę za to co robię pełną odpowiedzialność i jestem rozsądna. Nie oczekiwałam porad od "wykwalifikowanych pielęgniarzy, dyplomowanych fizyków i wróże", ale od ludzi, którzy mogli mieć podobny problem i podzielić się nim ze mną. Tobie daje tylko dobrą radę, nie oceniaj ludzi zbyt pochopnie, bo sam też możesz tego doświadczyć i omijaj tego typu tematy na forum. POZDRAWIAM. :)