Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotka w jotke

Czy to się nadaje do spania dla dwulatka ?

Polecane posty

a mi sie wydaje ze najlepsze dla takiego malucha, ale kazdy kupuje to co mu sie podoba ja polecilam te szwagierka jest w pelni zadowolona,ja mysle ze tez bede :)

Gość jotka w jotke
i żadna nie zwróciła uwagi, że materac w łóżeczku bambarki25 MA TAKŻE TYLKO 8 CM ! śmiać mi się chce - dokładnie tyle co w sofce- tylko stelaż dookoła drewniany i zaraz was zrobię w konia i napiszę, że kupiłam takie: http://allegro.pl/lozko-animals-160-80-mini-igloo-szuflada-materac-i1728404062.html i zaraz się pojawią ochy i achy jakie to porządne i wygodne i żadna nie zauważy, że materac do tego jest z pianki 6 cm

Gość do jotka w jotke
Ale to co innego! Lozko jest stabilne, na drewnianym stelazu, przez co i dziecko lezy wyzej i lozko jest bardziej elastyczne w sensie "pracuje", bo nie jest plaska twarda powierznicha i dziecko nie lezy na podlodze! Naprawde nie widzisz roznicy miedzy lezeniem na lozku z 6 cm materacem, a podloga?

Gość w kolo macieju a ta swoje
ale nie lezy na ziemi tylko na listwy ktore amortyzuja, sprężynują nie wiem jak to jeszcze nazwać. Nie wiem czego nie chcesz zrozumieć. Materace do spania na ziemi mają spręzyny albo sa wypelnione wodą tzw lózka wodne w innym przyopadku to zadne spanie.

Gość jotka w jotke
Przecież te listwy w łóżku nie sprężynują, są sztywne, miałyście łóżeczka dziecięce ze szczebelkami ze sprężynującym dnem ??? Jak mi mały skacze to te listewki popękały i musiałam kupić nowe dno, zero amortyzacji. A w turystycznych też ? taka różnica, że jest 30 cm nad podłogą i może spaść Gruba wykładzina na podłodze to wystarczający amortyzator.

Gość w kolo macieju a ta swoje
Jasne ze spręzynują mam łóżko dziecięce a nawet dwa i te listewki są giętkie. Jasne ze mają swój przedzial i jak dziecko poskacze mocno to pekną bo sa cienkie ale się lekko uginają i nie gadaj ze nie. W moim łóżku tzn moich dzieci one nawet są specjalnie wygięte pod takim kątem żeby bylo wygodniej, a nie na calkiem plasko.

Gość podaj tacie zabawki
kto na każdym temacie wkleja te same linki "domirodzina" :o no ludzie :o

Gość gość
Ale macie problemy....