Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana-nn

oddam faceta

Polecane posty

Gość zrezygnowana-nn

chętnie oddam faceta na nocki, ufff mam juz dośc,kiedy czytam że niektórzy faceci są mało czuli lub nie chcą się często kochac to myslę jak dobrze byloby miec takiego choćby przez miesiąc mój jest wiecznie nienasycony,w dzien w dzień dobiera się żatując o spełnieniu małżeńskiego obowiązku mówiąz że mężczyna musi zaspokajac swoja kobietę żeby czuła się kochana i porządana i nie chodzi tu o rytynę , jest gra wstępna,czulości,pieszczoty,widzę że nie jest to ot tak z doskoku ale ....ja mam juz dość sa dni kiedy marzę aby wziąc gorącą kąpiel i zwyczajnie zasnąć bez "bzykania" sie codziennie wczoraj to myslałam że go zwyczajnie zabiję za to, mówię że nie mam ochoty a ten...zabiera się za mnie szepcząc kocham cię i pragne myszko . No i jak gadac z takim

Gość Fibo
co orgazmów nie masz ...

myślę ze orgazmy nie maja tu nic do rzeczy Po prostu dziewczyna chciałaby czasami odpocząć od seksu ot najzwyklej sie położyć i zasnąc bez ćwiczeń wieczornych i akrobacji :)

Gość ytrtyty.
to juz bylo

Regres czasem się nie da stanowczo" Da się ;) Tylko może się pojawić nagle "męski" foch :P

Gość ZRYZYGNOWANA II
mam tak samo, po 15 latach zwiazku, tego nie zmienisz, trzeba sie przyzwyczaic, z utesknieniem czekam na nasz kobiece dni

Da się Tylko może się pojawić nagle "męski" foch niektóre męskie paluszki potrafią nam skutecznie wcisnąc to stanowcze "NIE" spowrotem do gardła :P

Gość zrezygnowana-nn
orgazmy sa, nie narzekam nie wchodzi na mnie jak na worek tylko jest delikatny,ciepły i czuły strzelam focha że nie mam ochoty bo miałam gorszy dzień a on wtedy przytuli i ucałuje ale za chwilę i tak dobiera sie do mnie,a to pogłaszce,a to prztula i tak zawsze zaczyna,wczoraj było to samo, popatrzyl na mnie i mówi: zła jestes myszko? ej..no cos ty,nie bądź smutna,choć tu przytul sie i spij skarbie

Gość zrezygnowana-nn
dlatego że jest taki ciepły i czuły trudno jest się poprostu wydrzec i zrobić awanturę

orgazm dla kobiety to wyczerpujace doznanie :) czasem warto dac sobie od niego odpocząc ;) bo duza ilosc seksu staje się dla nas fizjologią a nie aktem spełnienia :)

Gość Fibo
No trudno nie dopasowanie pod względem libido :-)

Gość zrezygnowana-nn
czasami staję się wrednie złosliwa podpowiadam mu żeby poszukał sobie kochanki na boku a mnie oszczędzał bo mam mu wystarczyc na całe zycie, kwituje z usmiechem że tak to nie działa,bez milości ,to nie" to"

ile jestescie razem?:) moze mu przejdzie z czasem?;)

Gość nigdy___nieszczery
zrezygnowana - jak nie chcesz seksu to zrób mu loda i idź spać a lod to nie seks

Gość zrezygnowana-nn
do BSA jesli uwazasz że małżeństwo to tylko sex to sie mylisz, jestesmy udana para, żadnych większych problemów,zgodni,zakochani,ufamy sobie,potrafimy spedzac razem czas,nigdy sie soba nie znudziliśmy,mamy podobne priorytety w zyciu,marzenia i wogóle bardzo dozo nas lączy, wiem że faceci sa tak skontruowani że sex dla nich jest aż tak waż, dla mnie te...nie chciałabym aby go nie było ale poprostu najzwyczajniej w swiecie czasami jestem zmeczona i nie mam ochoty jak wytlumaczyc facetowi nie obrazając go ani dołując że się nie chce z nim kochać, nie mamy problemów z komunikacja,duzo rozmawiamy i na takie tematy również, niby mnie rozumie ale potem i tak sie do mnie dobiera,zrobi mine biednego misia czy faceci nie rozumieja tego że kobietę czasami mozna zagłaskac na smierć, że ma to odwrotny skutek niż sa ich zamiary

najlepiej powiedziec mu to wprost ;) Kochanie nie chce tak czesto :P

"a lod to nie seks " rozróżniasz seks bierny i czynny matole? :D "jestesmy udana para, żadnych większych problemów,zgodni,zakochani,ufamy sobie,potrafimy spedzac razem czas,nigdy sie soba nie znudziliśmy," HA HA HA zakładając ten topik pokazałaś, że nie możecie się dogadać w podstawowych sprawach i że macie problemy, a dokładniej TY masz problem. dalej pisz o swoim idealnym związku i o tym, jak ci w nim źle. rozpierdalająca logika :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] Regres Epona a później byc stanowczym to juz wyzsza szkoła jazdy 😭

Porozmawiaj z nim szczerze na ten temat. powiedz żeby szanował Twoje zdanie i jeśli mówisz nie , niech tak zostanie i przestanie Cię nagabywać do seksu bo przez te namowy zamiast Cię uspokoić i przekonać doprowadza Cię do złości.

Gość edek444
Ostatecznie znajdzie sobie kochankę lub będzie chadzał do burdelu i będziesz miała swój święty spokój. Generalnie widać, że baba ma jakiś problem i to nie jest ten o którym nam pisze, naprawdę coś innego jest na rzeczy.

"a później byc stanowczym to juz wyzsza szkoła jazdy " Epona ale zrozum , że autorka nie ulega swojemu facetowi dlatego bo w końcu nabiera ochoty przez jego namowy tylko odwala obowiązek żeby w końcu się odczepił.

Ostatecznie znajdzie sobie kochankę lub będzie chadzał do burdelu i będziesz miała swój święty spokój. Generalnie widać, że baba ma jakiś problem i to nie jest ten o którym nam pisze, naprawdę coś innego jest na rzeczy." Edek to juz nie bedzie wina tej kobiety że znajdzie sobie kochankę :)

daj mu jakies ciezkie zajecie ;) typu skopac ogródek wrzucić węgiel do komórki poprzenosić płyty betonowe ;) zaraz padne na pysk przed tobą i zaśnie :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] Daisyy Epona ale zrozum , że autorka nie ulega swojemu facetowi dlatego bo w końcu nabiera ochoty przez jego namowy tylko odwala obowiązek żeby w końcu się odczepi nie chce się domyslac zadałam wczesniej pytanie i nie dostałam odpowiedzi ;) Czuje że są młodym malzenstwem bardzo napalonym na siebie ;) i choc on napier kazdy jego miły gest dotyk zapach powala ją na łózko choc zmeczenie daje o sobie znac ;) Jesli się myklę autorka wyprowadzi z mnie z błedu jesli nie to moge ją pocieszyć ;) Przejdzie mu ;)

A czy kobieta musi się brać za faceta za każdym razem kiedy mu stoi? No sorry ale niektórym staje kilka razy dziennie i co wtedy? My to niby jakieś niewolnice waszego krocza jesteśmy czy co? Z moim też miałam tak przez jakiś czas. Chciał seksu codziennie i był przemiły aż za bardzo. Porozmawiałam z nim i trochę przystopował z tym namawianiem i złego skutku nie ma bo bez namowy i tak seks jest u nas 5 razy w tygodniu.