Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiniaa7666

Jak uwolnic sie od PSYCHOPATY.??.. juz nie mam siły

Polecane posty

" Autorko i bardzo dobrze! Trafił Ci się cudowny mężczyzna, który tak o Ciebie walczy, musisz dać mu szansę! Spakowana?' hahah to było zajebiste ;)

Gość kdcbsakd
zaraz ! ja napisałem całkiem poprawnie i jak chciałem, zadnego błedu literowego tam nie ma ! moje pytanie brzmiało jak w tamtym temacie jak ustawa ? To ze ty to interpretujesz inaczej - twoja sprawa .

Gość byłam w podobnej sytuacji
naj- dobrze piszesz. psycholog to nie lekarz i nie potrzebne jest skierowanie- poprostu dzwonisz i się umawiasz. od psychologa możesz dostać skierowanie dalej do psychiatry

poza tym powinnaś wiedzieć ,że: Od 2011 roku chyba od października został znowelizowany KK. Zapis stanowi o nowym przestępstwie. Stalking czyli uporczywe nękanie. Zgodnie z treścią: art. 190a 1 KK, kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do 3 lat. Jest to przestępstwo wnioskowe- czyli,ze musisz przy zgłoszeniu o przestępstwie złożyć wniosek o ściganie sprawcy. ( Podobnie jak przy groźbach karalnych czy znęcaniu)

Gość ja tak miałam
i wyszłam za niego za mąż. Nie rób tego. Naj naj najnormalniejsza ma rację. A "spakowana" mnie rozłożyło na łopatki :D Nad czym sie zastanawiasz? Tylko zero odzewu i wystarczy, żeby sobie nie spieprzyć całego zycia.

Gość n jhbvjhv
skoro psycholog to nie lekarz tym bardziej nie widze powodu by do kogoś takiego sie udać , lepiej do wrózki to też nie lekarz a wiedze talemną ma .

Gość Skierowanie
Ani do psychologa, ani do psychiatry nie trzeba mieć skierowania, tak jak nie trzeba mieć skierowania do stomatologa. Jedyne, co potrzebne, to wola pójścia oraz kasa, jeśli się idzie prywatnie prywatnie. Sedno problemu jest tu 10:42 [zgłoś do usunięcia] tiniaa7666 wlasnie o to chodzi ja nie mam problemy z tym zeby on nie pisal bo jak bym chciala zafundowala bym mu taki wpier** ze by dal mi spokoj raz na zawsze ale ja mam problem ze soba ze ciagle ulegam jego pieknym slowka i nie wiem jak sama sobie to wsyztko tlumaczyc zebym przestala o nim myslec i miec nadzieje ze on się zmieni.. :O

Gość Skierowanie
Wymyślony przez autorkę sposób na rozwiązanie problemu - "jak bym chciala zafundowala bym mu taki wpier** ", powinna wpierw sprawdzić na sobie samej. Jeśli okaże się skuteczny, to co jej więcej do szczęścia potrzeba ? ;)

Gość byłam w podobnej sytuacji
jest też taka teoria że niektóre kobiety tak lubią. ciągnie je do facetów którzy nimi poniewierają, poniżają, ośmieszają w grupie. mój kolega wręcz twierdzi że baby lubią chamów. kobieta która się sznuje nie pozwoliłaby sobie na takie traktowanie. (wyśmiewanie i poniżanie przy ludziach)

Skąd się biorą tacy faceci? Skąd się biorą takie kobiety? Gdzie jest k*źwa ta fabryka,w której takich produkują? :o

Gość gość
to on wtedy pisał i dzwonił jeszcze częściej w końcu zmieniłam nr telefonu, nr gg, mail- no wszystko przez co się ze mną kontaktował. Znajomym zabroniłam podawać namiary na mnie i od roku mam spokój  x Szczerze mnie to rozbawiło :D jeśli wystarczyło zmienić numer telefonu i email by się od niego uwolnić to znaczy, że dziewczyna była z natrętnym fanem a nie PSYCHOPATĄ. I lepiej niech nawet nie próbuje sobie wyobrazić, do czego zdolny jest taki osobnik i że uwolnienie się od jego kontroli jest fizycznie niemożliwe. Od prawdziwego psychola uwolni Cię tylko ostateczny koniec a i tego nie byłabym taka pewna.