Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspaniały facet

Kobiety to idiotki. Kocham je wykorzystywać. Jestem mężcyzną idealnym.

Polecane posty

Gość wspaniały facet

Kilka faktów o mnie: Zarabiam 18k euro co miesiąc + premie Mam 187 wzrostu, wspaniałe wysportowane ciało, świetną twarz. 19 cm penis. Ukończyłem prestiżowe studia w Cambridge na dwóch kierunkach. Mam doktorat. Jestem bardzo szanowany w pracy. Inteligentny i mądry. Wykorzystuje kobiety bo kocham to robić . Jesteście takie proste i głupie :D Zwykle za ofiary obieram młode, zgrabne i piękne kobiety. Najpierw Gadka szmatka i przechodzę do rzeczy - seks. Obiecuje, wymyślam bajki jakie to one nie są cudowne i raz dwa jest ruchanko :) Oczywiście chodzi o poniżenie kobiety przy jednoczesnej przyejmności. Także już w pierwszym razie musi być i anal i połykanie nasienia. Która się nie zgadza, każe jej wypierrdalać z mojego apartamentu. A ta ktora się zgodzi, to po wszystkim mówie jej że jest zwyklą szmatą, że kłamałem i żeby spierddalała bo mi niedobrze jak patrzę na taką dziwkę. :) Miałem już ponad 100 partnerek. Niektóre dały się nawet uderzyć podczas seksu. Niektóre musiałem mamić dłużej ale zawsze stawiałem na swoim. Niektóre były mężatkami, było kilka co rzuciło dla mnie swoich partnerów, jedna groziła że się zabije jak z nią nie będę :D Były płacze i żale... wtedy lubie obrażać taką sukę żeby wiedziała że jest śmeiciem. Ogólnie to mam 0 szacunku do was. Celowałem w kobiety, wydawałby się, z klasą , piękne i wyglądające na porządne. Co się okazało? To, że jesteście dobre, w łóżku i do obicągania :D

Gość rdxfcvghjbnkm
to tez juz bylo -10/10

Gość refforma_..
Jestem oczarowana, tyle zalet i tylko jedna mała wada-mitomania

Gość jakbys duzo
zapomniałeś dodać , że jesteś 58latkiem :classic_cool:

i nie masz w życiu co robic tylko chwalić się tym na kafe , jasne

wspaniały facet Fajnie jest chociaż raz w życiu oddać się marzeniom nieprawdaż??? Czyż to nie one nadają sens życiu, powodując, że z totalnej sieroty, chociaż te wirtualne 5 minut możesz poczuć się jak macho?! Internet to cudowny wynalazek. Realizacja za jego sprawą jest jedyną rzeczą, w Twoim nieudanym życiu, która umożliwia Ci stanie się przez chwilę Kimś, Kim byłbyś , gdybyś posiadał inne niż masz atrybuty:) A teraz wracaj już na ziemię...:)

Gość 12trzy
Pozdrawiam Twoją mamusię. Z Twoich badań wynika, że świetnie obciąga.

Gość wspaniały facet
najczęściej dla kamuflażu piszę tu pod nickiem "offerma"

Gość tak naprawdę mocno
Właśnie kogoś takiego szukam. Tylko bez anala i obciągania. Szkoda, że cię nie spotkałam. Zasadniczo mam głęboko w dupie twoje zarobki, ukończony kierunek i nazwę uczelni, ale reszta by mi pasowała. No może jeszcze ta nieszczęsna interpunkcja, z którą nieco kulejesz, ale przecież dyktand bym ci nie robiła :P

Gość b.b.b.b.
Musi mocno padać.

Gość bd;iwhdnxd'QO
MNIE SIĘ PODOBA. WCHODZĘ W TO, TYLKO ZAMIENIMY SIE ROLAMI; TY MI OBCIAGNIESZ Z NASIENIEM ITP.

Gość wspaniały facet
a co w tym złego, że jestem sprawnym 58-latkiem?

Gość wspaniały facet
Widzę że zazdrość głupich samic nie ma końca :D Problem w tym, że na takie suki jak wy to nawet nie patrzę. I mam 32 lata a nie 58.

Gość b.b.b.b.
Ciągle pada.

Gość aekija
no zapomniałes napisać,że jesteś burakiem i prostakiem-co w pełni obrazuje twój post

Gość blondyneczka00
Mnie byś nie złamał nie lubie wyokich wysportowanych. Lubie zadbanych ze srednia budową ciała i max 170 cm wzrostu/ Wiec nawet na ciebie bym nie spojrzała. A penis 19 cm nic wyjątkowego.

Gość głupie samice z forum
Ale zazdrość o co? O tego anala? O problemy z interpunkcją? O wiek? Bo nie rozumiem :O

Gość blondyneczka00
O zapomniałam o wieku lubie mlodszych, jestes dla mnie za stary

Gość słów kilka do autora
ja ci nic zarzucac nie bede. jestes szczery, znam takich jak ty i nie mam zlego zdania. wiem, czego sie po was spodziewac i jest ok. za to gardze i z calego serca nienawidze tych "normalnych" facetow, ktorzy potrafia wyciac niespodziewanie taki numer, ze czlowiek nie wie, gdzie sie podziac. wiec tak trzymaj, ja lubie takich typow.

ech.......... pewny siebie chamski cwaniczek . a;e kiedys sie przejedziesz.... napewno . a wtedy te wszystkie kobiety beda triumfowaly. a jakie masz panny w tym lozku ?? same puste lale bo normalna dziewczyna napewno naie pojdzie odrazu do lozka i nie zgodzi sie na te wszystkie durne rzeczy ;)

Gość wspaniały facet
Nawet mężatki i te w związkach, przykładne żony i matki szaleją na moim punkcie i zdradzają swoich facetów. To fakt.

Gość b.b.b.b.
Ja pierdole, kiedy skończy padać.

Gość mirka09
Ty się zgłoś do psychiatryka tam Cię wyleczą z Twoich mrzonek...

Gość orangemjuzik
pewnie nie doświadczyłeś miłości albo miłość cię zraniła

Gość jiierngirtk
wspolczuje tak naprawde ty nie szanujesz samego siebie

Oszukujesz samego siebie. Jesteś zwykłą przeruchaną męską dziwką. Zbadaj się lepiej bo może już coś roznosisz