Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona2333

moja siostra wrobila faceta w dziecko!

Polecane posty

Gość zaskoczona2333

Moja 25 letnia siostra poznala bogatego faceta z Niemiec. Pisali ze soba pare miesiecy i ona stwierdzial ze musi go miec. Szybko sie zorientowala ze facet jest honorowy i w koncu pojechala do niego na pare dni. Wrocila bedac w ciazy. Przynala mis ie ze wszystko bylo zaplanowane poniewaz przebila szpilka gumke. Sprawa jest o tyle skomplikowana bo ma meza. Nie wiem czy powinnam to wszystko powiedziec naszym rodzicom i temu facetowi.

Gość Hahahaaaaa lepsza ???
:-0 no comments

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!333333
powiedz

Gość sadasdsadneee
to smutne co mowisz:(

ale jaki ona ma niby plan? jej maz bedzie wychowywal bekarta? nie wiedzac ze to nie jego? poza tym pewnie ten niemiec glupi nie jest i sie kapnie ze go wrabia. co najwyzej bedzie placic alimenty jak testy DNA wykaza ze jego. Ale glupia ta Twoja siosrta..

Gość zaskoczona2333
Jej zachowanie jest nierozsadne. Powiedziala mi ze moze wychowywac dziecko samotnie, ale on bedzie placic alimenty. Jest on jakims tak bogatym fotografem w Niemczech, tak ona przynajmniej oszacowala jego majatek. Nie wiem co robic

to ona ma w du.ie swojego obecnego meza? co za durnota.. poza tym nie wiem czy to rzeczywiscie tak dziala ze skoro on niemiec to bedzie jej placic duzo wiecej niz jakby byl polak? moze kwota alimentow zalezy od tego gdzie jest wychowywane dziecko a nie od zamoznosci ojca ae w sumie sie na tym nie znam. jak by nie patrzec Twoja siostra zrobila najwieksza glupote jaka slyczalam! w ogole nie rozumiem jej zachowania, jest nielogiczne, nawet jesli chciala byc chytra suka to i tak wyszla na glupia dziwke..

Gość łojezuuuuuu
Facet nie będzie płacił, bo dziecko urodzone w małżeństwie, jest dzieckiem męża, ktokolwiek by ojcem nie był. Jak się rozwiedzie i udowodni badaniem że dziecko jest tego gościa, to może się starać o alimenty. Kiepskie prowo.

Gość zaskoczona2333
Moze dla kogos prowo ale to sie dzieje w mojej rodzinie,. Ja nie wiem czy wysokosc alimentow nie zalezy od uposarzenia ojca.

Gość łojezuuuuuu
Ale kobieto,jakie alimenty? Jej się nic nie należy.

Gość zaskoczona2333
no ale to jest jego dziecko

Gość łojezuuuuuu
Ale skoro siostra ma męża, to prawnie dziecko jest jego.

Gość pitipitipitiz
sadze jednak ze bedzie rozwod

Gość itrhd
ale co ty możesz zrobić?

Gość lesezeichen
Akurat w Niemczech alimenty sa ustanawiane odgornie,z tabeli dsseldorfskiej,wiec sie nie nachapie zbytnio.

Nie wiem czy to prawda ale gdzieś słyszałam,że jak ten niemiec zacznie sie ubiegać o prawo i opiekę nad dzieckiem to twoja siostra przegra jak nic. Jak to będzie sąd niemiecki to obcokrajowcy raczej nie mają szans i dziecko z reguły zostaje z "niemieckim" rodzicem.