Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania czy Frania

Dowiedzialam sie z tego forum, ze mam dziecko podobne do buldoga

Polecane posty

Gość Mania czy Frania

Jedna wariatka wkleja tu zdjwecia mojego dziecka i zaklada durne topiki o bylym mezu. Pewna zyczliwa osoba doniosla mi o tym, chociaz topik skasowany. Ale nie bylo milo dowiedziec sie, ze mam brzydkie dziecko, ze jest bucem i buldogiem bez uszu.

Gość Hahahaaaaa lepsza ???
chyba wiem o co chodzi .

Gość daj spokoj to tylko
kafe. Tu jest pelno frustratek, ktore tylko szukaja jakby komu dokopac, dowalic i zmieszac z blotem. W ogole sie tym nie przejmuj. Przeczytaj sobie ksiazke "Zupa z ryby fugu" autorka Moniak Szwaja to bedziesz wiedziala o czym pisze. Takze mowie ci, nie przejmuj sie. Tu jest codziennie pelno takich topikow.

Gość Lena204
chodzi ci o tą histeryczkę co obwiniała dziecko o to za mąz ja zostawil

Gość Mania czy Frania
Czytalam te ksiazke, wiem , wiem o czym mowisz - ale i tak nie jest mi przyjemnie

Gość vbm
a moze masz rzeczywiscie paskudne dziecko...tylko nie fair ze ktos tu wkleił fotki

Gość Lena204
pamietam ten topik nie przejmuj sie nią a dzieciaczek śliszny:)

Gość Mania czy Frania
tak, zgadza sie - to ten temat nie znam szczegolow, wiem tylko jakimi epitetami okreslala mojego syna

jesli to ten topik co mysle to tez uwazam ,ze dzidzius sliczny

ja nie czytalam o buldogu tylko pisala ,ze brzydki

Gość Lena204
kobieto nie przejmuj sie masz slicznego synka:) a tamta to jakoś wariatka jak dla mnie i nic dziwnego ze mąz ja zostawił a ona wyżyla sie na niczemu niewinnym dziecku wiec raczej normalna nie jest

jasne ,ze dziecko nie winne i nie powinna tak pisac , nie powinna wstawiac zdjecia , ale jesli autorko sypiala z jej mezem - czyli byla kochanka i zaszla w ciaze to tez jeszt nie fair. ona pisala ,ze on teraz nie interesuje sie ich dziecmi . Uwazam ,ze sypianie z cudzymi mezami tez nie jest w porzadku. Po prostu jest rozgoryczona i wyrzywa sie na dziecku

Gość mammmmma
ja chyba tez wiem.... nie przejmuj się, wiele jest dziwaków na forach

i pewnie ty jestes powodem ,ze on nie chce znac swoich dzieci

Gość Mania czy Frania
zacznijmy od tego,ze nie zostawil jej dla mnie, tylko z innych powodow i kto broni wiazac sie ludziom po przejsciach?

tzn ona chyba tak uwaza. Nie powinna tego robic , ale ty nie powinnas sie z nim puszczac jesli byl w zwiazku

Gość Mania czy Frania
a z dziecmi ma swietny kontakt :)

z innych powodow ., ale juz byliscie razem ? !

ja nie wiem pisze co pisala . Ale jesli zostawil ja bedac juz z toba to glownym powodem bylas chyba jednak ty

to po co dajesz foto dziecka do oceny ?? pamietaj że twoje dziecko to nie rzecz i może po kilku latach zobaczyc swoje zdjecie w necie (jak raz cos tu wrzucisz zostaje na zawsze) i miec do ciebi o to zal... dla kazdej matki jej dziecko jest naj naj ...

Gość Mania czy Frania
ja nie dalam zadnych zdjec, mialam je tylko na facebook'u , a ona soboie sciagnela

"Mania czy Frania ja nie dalam zadnych zdjec, mialam je tylko na facebook'u , a ona soboie sciagnela" czyli ty z tych mamuś które chwala sie dzieckiem na portalach spolecznościowych... czyli nadal ... "pamietaj że twoje dziecko to nie rzecz i może po kilku latach zobaczyc swoje zdjecie w necie (jak raz cos tu wrzucisz zostaje na zawsze) i miec do ciebi o to zal..." !!!!!!!!

Gość uygffuy
nie rozumeim co ludzie mają w głowach że wszędzie dają zdjęcia nie dość ze swoje to i jeszcze dzieci a potem żal do całego świata że ktoś te zdjęcia sobie 'wypożyczył'.

moim zdaniem chyba ma obsesje na waszym punkcie i nie radzi sobie

Gość łojezuuuuuu
Zona- jak ktoś będzie chciał, to może całe miasto wytapetować swoimi fotkami, a osoby trzecie nie mają prawa wykorzystać tych zdjęć, bez zgody autora. i tak autorka może sobie umieścić na fb bilion zdjęć, a nikt nie może ich rozpowszechniać bez jej zgody, bo na szczęście jest to teraz karalne, jak również obrażanie w sieci, o czym niektóre z was chyba nie wiedzą, że można dostać za to trzy lata. Więc może czas uświadomić byłą żonę?

ja nie wstawiam swoich zdjec, ale uwazam ,ze jezeli ktos chce to ma do tego prawo . To jego zdjecia i jego wybor . Ale uwazam ,ze wykorzystywanie ich przez osoby trzecie jest niewporzadku . Trzeba sie liczyc z tym ,ze ktos je sobie sciagnmie i gdzies pusci

Gość łojezuuuuuu
Nie mam? A to dlaczego?