Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Fest wakacje....... Czy tylko ja mam je takie chujowe????????

Polecane posty

Gość pammyx33

mam 18 lat.Cały lipiec pogoda beznadziejna moze kilka dni na początku swiecilo slonce to bylam kilka razy nad rzeką z kolazenką sie poopalać. Mieszkam w małym miescie na poludniu polski. POzniej albo dezscze albo pochmurno = w dupie byłam i gówno widziałam, zbladłam, nie byłam ani razu na basenia odkrytym w moim miescie ani na zadnym jeziorku nieopodal mojego miasta bo nie bylo pogody.... Teraz konczy sie lipiec i to samo.... a w sierpniu nie bardzo bo musze sie zaczac uczyc do poprawki z matmy wiec samo to mnie juz dobija..... ogolnie rzecz biorąc sa to zdecydowanie najgorsze wakacje w moim zyciu..... zazdroszcze wszystkim ktorzy wyjechali gdzies do cieplych krajow lub chocby nad Bałtyk. jezeli tak bedzie do konca wakacji to chociaz odbije sobie to karnetem na solarium [wściekły]

Gość dtgb
trzeba bylo sie w lipcu uczyc do poprawki w deszczowe dni głabie

a z jakiego miasta jestes? ja tez mieszkam na poludniu i tak samo jak ty tylko pare razy na poczatku lipca bylam nad zalewem sie opalac i kapac:) ale w pn wyjezdzam nad morze oczywiscie polskie::)

Gość klapenszniten
to czemu nie wykorzystalas brzydkiej pogody do nauki? :o

Gość pammyx33
bo postanowilam sobie ze w lipcu odpoczywam a w sierpniu sie ucze bo bede wiecej pamietac

Gość Nie mam pytań...
Ale Ty głupia jesteś:-S