Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiergotek

cos na rozgrzanie... pobudzenie wyobrazni

Polecane posty

Gość ______________
a seks to nie masturbacja nie ważne w jakiej postaci

Gość ______________
lubelak - tu wirtualnie śię spieszą ...ja opieram się na realu

Gość ______________
do piszenia

chcialabym konkretna rozmowe... szybkie odpisy... do poludnia gadalam z krecha.. on chyba szukal jakis tekstow poetyckich bo dlugo mu zajmowalo odp ten romantyzm nie pasowal... nie do flirtu przez neta

dobrze zaczales.... ja wkladam palce w twoje wlosy i oddaje pocalunek... po czym przysuwam twarz do twojej szyi i wąham twoj meski zapach... przysuwam cialo blziej ciebie

ja patrze ci w oczy i prawie juz nic nie widze z podniecenia.. czuje ze noi robia mi sie miekkie... poddaje sie twoim dloniom

o jak mi sie podoba... trafiasz w moja wizje! ja rozchylam nogi i przyciagam cie do siebie... krew gotuje mi sie w zylach a ty tak ladnie pachniesz i mocno dotykasz...

ja rozrywam guziki twej koszuli i wtapiam twarz w twoja klate... jestes mega meski... a na szyi mam juz gesia skorke.... czuje swoim lonem twoja meskosc.. przyciskam sie jeszcze blizej

zdejmuje Ci bluzeczke i widze ze nie masz staniczka mmmm coz za widok te cudne piersiatka lize je wkolo

nie wiem skad wiesz ale nie nosze stanika... lubie gdy faceci patrza na moje sterczace sutki... jest mi dobrze... masz zwinny goracy jezyk... robie sie mokra

nie moge wytrzymac i rozpinam ci spodnie, wyrywam pasek, jeansy spadly na dol... masz niezle bokserki ale chce ich zawartosc...

lize Twe brodaweczki lekko mje przygryzam i ssam paluszki moje odchylaja Twe majteczki i muskaja Twa muszelke

nie wytzymuje i zaczynam jeczec o wiecej... chwytam twojego penisa... pulsuje mi w dloni... zaczynam zaciskac dlon i przecuwac... powoli... patrzac ci w oczy