Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udręczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pomocy, tak strasznie mnie boli, nie wiem co zrobić.

Polecane posty

Gość udręczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Drogie Panie, mam okropne bóle przed okresem ,które promieniują aż do kręgosłupa. Znacie jakieś dobre sposoby? Apapy, No-spy nie wiele pomagają. Pytam , bo czuje , że się zaczyna i nie wiem co już mam robić ;(

Gość ma dobry makijaz
Ibuprofen 400 mg, najlepiej w jakichs kapsulkach - np. Ibum jest tani (tylko juz nie pamietam czy ma 200 czy 400 mg,ale zawsze mozesz wziac 2 kapsulki mniejszej dawki)

Wspólczuję serdecznie, sama przechodziłam okropne bóle i w czasie okresu i podczas owoluacji, zdarzało mi się brać ketonal albo tramal nawet, w koncu gin dala mi tabl anty, bralam 8 lat bolalo nadal ale przynajmniej zylam i nie tracilam swiadomosci z bolu... teraz jestem w ciąży więc mam spokoj na jakiś czas, a później zobaczymy... A z takich doraźnyxh lekow faktycznie ibum jest w miare ok albo nurofen w kapsulkach, nic innego nie pomagalo nawet na chwilke.

Gość natalka1111111
tamipul.Jedna tabletka i bol znika do nastepnego okresu.

Gość Młodziutka123
nie wiem jak tobie, ale mi pomagają np; brzuszki ;) butelkę z ciepłą wodą na dół brzuszka - polecam .. no a jak nie pomoże to tak jak wyżej- ibum może? radzę do ginekologa isć-powinien coś mocnego Ci przepisać (mam takie same problemy) ;//