Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barmicwa

mierzę 175 cm i warzę...

Polecane posty

Gość barmicwa

83 kg. czy to dużo? nie jestem pączuskiem raczej duza kobieta.

Gość barmicwa
ojojoj przepraszam ważę*

Gość barmicwa
no wiem ze nadwaga, tylko ze ja sie jakos specjalnie grubo nie czuje

Gość ja mam 172 cm czyli
jestem tylko 3 cm nizsza, ważę 58 kg a juz mam brzydkie ciało, nie wiem czy to możliwe miec ładne ciało przy twojej wadze, ważysz za dużo, zrzuć z 10 kg przynajmniej dla zdrowia :(

Gość ja mam 172 cm czyli
moze ktoś jej cos powedział :(

Gość kjasjgrw
ja tez tyle mam wzrostu i ostatnio przytylam do 66 i czuje sie FATALNIE! zreszta juz mi znajomi zaczynaja zwracac uwage ze przytylam.. ;/

Gość barmicwa
he he he to wy chudzinki jestescie:D wszyscy mi mowia ze nie jestem gruba, jestem proporcjonalana, może dlatego, jezdze ostatnio na rowerze i chce schudnac bo brzuch mam za duzy chyba:(

Gość ja mam 172 cm czyli
moze faktycznie to kwestia proporcji, jeśli masz szerokie ramiona to tak nie widac bioder, jeśli masz duży biust to brzuch też tak nie straszy, do tego proporcjonalnie duża głowa/fryzura i dobrze dobrane ciuchy, ale to trzeba się napracowac zeby dobrze wyglądac (i to tylko w ubraniu) :( ja mam wszystko małe oprócz tyłka :O

Gość znamy sie??????????
glupie pytanie oczywiscie ze duzo, ale wlasnie mozliwe, ze nie wygladasz jak paczek lub bania. Niektorym nadwaga pasuje i niekoniecznie oszpeca. Chociaz jak slyszy sie 80 pare kg to wydaje sie duzo.

Gość barmicwa
mi sie waga wacha od 81 do 83. ja bm chciala z 10 kg zrzucic bo mi chlopak gada głupoty:(

Gość barmicwa
jak pączek i bania to nie, niby wygladam normalnie, ale jednak widac ze kawal baby jestem:(

Gość niesasdasd
ja mam 178cm i 70 kg ale jestem 3 trymestrze ciazy, nie czuje sie gruba, przed ciaza 60kg i czulam sie za chuda

Gość ja mam 172 cm czyli
to zrzuć, wierz mi, ze te kg nie są obojętne dla zdrowia, tłuszcz odkłada sie także na wewnetrzych narządach i je obciąza, stawy i kręgosłup też są obliczone przez naturę na jakiś tam max udźwig i nie mozna ich długotrwale obciążać bo wysiądą

Gość barmicwa
codzinnie jezdze ok 15 km na rowerze tylko boje sie zeby mi sie uda nie zrobily muskularne zamiast wysmuklec to sie rozrosne

Gość barmicwa
w dadtku ten nygus moj chlopak najpierw mi gaal ze lubi duze kobiety a teraz cos piperzy ze brzuszek duzy, ze grubasku i mnie wkurza.sam je 5 razy tyle co ja a wyglada jak kosciotrup

Gość ja mam 172 cm czyli
to dobrze, ze jezdzisz, a od kiedy ? moze poszukaj informacji jak schudnąc bez wzrostu masy mięśniowej, ja się na tym nie znam, wydaje mi sie ze to musiałby być jakiś solidny trening

Gość barmicwa
od jakis 2 tygodni, trase mam taka ze sa duzo grórek jest i gdzies wyczytalam ze moze przez to w miesnie wsyztsko pojsc:(

Gość ja mam 172 cm czyli
mam znajomego, który obmawia swoją dziewczynę że jest za gruba :( mówi, ze tylko twarz ma ciekawą, chce ją zostawić i w dodatku kręci na boku z innymi, uważam ze zachowuje sie jak świnia, po co jej głowę zawraca skoro mu sie ona nie podoba, po co sie z nią umawia ? mam nadzieje ze to nie ty, Magda :(

Gość akilompa
Ja ma 173 i waże 65 ito dla mnie za dużo

Gość ja mam 172 cm czyli
bądź wytrwała, szukaj informacji o tym jak jazda na rowerze kształtuje ciało i w jakie jest tempo chudnięcia, na pewno wzmocnisz kondycję i poprawisz samopoczucie

Gość barmicwa
nie jestem Magda, mi tez gada ze za duzo tluszczyku a potem mnie grzmoci az milo i mu juz nie przeszkadza nic:(

Gość chodzi lisek i chędoży
taka herod-baba, tudzież helga

Gość ja mam 172 cm czyli
może przynajmniej masz więcej krzepy niz inni :D mężczyzna powinien obsypywać kobietę komplementami, utwierdzać ja codziennie że dla niego jest jedyna i najpiększniejsza, zeby mogła sie czuć przy nim pewnie i bezpiecznie, dbać o nią i zabiegac jeśli mozesz dalej trawic swego faceta to schudnij dla niego, jeśli nie dla niego to dla siebie

Gość barmicwa
tudież gruba berta:(

Gość chodzi lisek i chędoży
ej no, bez przesady, gruba berta to ma 100 kg:) mój kolega lubi takie solidne kobiety, ma przezwisko helga:), a sam używa określenie herod-baba ba kobiety, które mu się podobają

Gość barmicwa
grubsze kobiety to sex maszyny, wiem co mówię, czasem się troche wstydze wałeczków jak jestem nago ale libido to mam takie ze hohoho