Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Dziewczyny używałyście może globulki dopochwowe? (antykoncepcyjne)

Polecane posty

Ale inne niż PATANTEX OVAL ? Bo ja te stosowałam ale są drogie...:-( Znacie tańsze?

Poniżę się i ci wyoślę. 1. mianownik (kto? co?) - jest, w tym przypadku są - globulki dopochwowe 2. dopełniacz (kogo? czego?) - nie ma - globujek dopochwowych 3. celownik (komu? czemu?) - się przygladam - globulkom dopochwowym 4. biernik (kogo? co?) - widzę - globulki dopochwowe 5. narzędnik ((z) kim? (z) czym?) - idę - z globulkami dopochwowymi 6. miejscownik (o kim? o czym?) - myślę - o globulkach dopochwowych 7. wołacz - o! - globulki dopochwowe! Ja rozumiem, że można sobie nie radzić z odmianą przez przypadki w łacinie, rosyjskim, czeskim czy chooy wie czym, ale w ojczystym języku?! Trzeba być ultradebilem. Brawo Dasza. BRAWO!

Powiedz mi KRETYNKO o co Ci chodzi.. Coś Ci nie pasuje to wypier*** i nie czytaj. żegnam.

Dlaczego nazywasz mnie kretynką? Bo potrafię odmieniać przez przypadki w swoim ojczystym języku? :classic_cool: Jesteś głupia, niedojrzała, agresywna i tępa, boli cię prawda?

Gość vox
Oczywiście. Teraz rzućcie ją na stos, bo się pomyliła w odmianie :D rzeczywiście, w tym przypadku to sedno sprawy ...

Gość vox
:D :D :D to własnie tacy ludzie jak ty uważali kiedyś Einsteina za niemal kretyna bo nie umiał poprawnie pisać :) gratuluję obiektywizmu

Gość vox
ona ma przynajmniej faceta który ją kocha i który chce z nią być a ty kogo masz pani poprawna gramatycznie? kto cie ostatnio przytulił? czy to był celownik czy moze biernik? bo w twoim przypadku na pewno nie "dopełniacz" :)

:D Podać z imienia i nazwiska? :D Moze dołaczyc do tych informacji adres i numer PESEL? :D

vox masz 100% rację... Przynajmniej ktoś porządny.. A Wy jesteście zwykłymi tępymi idiotkami. Daszka z tego co widzę jest porządniejsza od was wszystkich razem wziętych!

No, my takie żuczki biedne. :( Co my mozemy wiedziec w odróznieniu od takiej mądrej daszy, która nawet przyszłemu mężowi nie potrafi powiedzieć, ze nie ma z nim orgazmu. :( Mnie i Perwersji sie czepiacie a to pozostawiacie bez komentarza: vera lynn---- tępa to jesteś Ty! Moja wersja jest poprawna Masz rację poniżyłaś się głupia! Powiedz mi KRETYNKO o co Ci chodzi.. Coś Ci nie pasuje to wypier*** i nie czytaj. żegnam. Chciałabym byc taka fajna i kulturalna jak dasza. :( Ale nigdy nie będę... 😭 :classic_cool:🖐️

Gość vox
wow pani chodząca kultura się odezwała tym razem :D

Nigdy nie napisałam, ze jestem kulturalną osobą. Ot, cała różnica. :) 🖐️ Widzę, że zabrakło argumentów... :)

Gość vox
argumentów na co? oczywiście ze wolę czytać już taką dasha-itd niż jakąś zblazowaną królewnę z syndromem niedopchnięcia od jak dawna tkwisz tu na kafe? rok? dwa? mam nadzieję że nie trzy :)

Wiesz co dasza napisała tak dlatego że ją do tego sprowokowałyście! Jakoś nie zauważyłam żeby chociaż raz kogoś poniżyła pierwsza , ale jeśli komuś się wpierdalasz w rozmowę pisząc coś nie na temat i obrażając kogoś to jak można być miłym Tępaku?