Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maławiedzmavoddooleworęczne27

Czy ktos interesuje się ezoteryką?

Polecane posty

Np channelingiem, praktykuje ho oponopono, albo para się innymi sztukami magicznymi?

Gość no to siup..
siemka wiedzmo..pozdrawiam czarownica:-P

no to czarownico czym się parasz?

Gość no to siup..
a niczym..jestem czarownica;-) ot po prostu w czyms pomoc?

Gość Grubber
To jest grzech!!!

Gość no to siup..
aj tam grzech:-P

tak, powiedz mi, czy powinnam wyjechać i do jakiego kraju, bo nijak nie mogę się zdecydowac, a sobie wróżyć nie będę:) W zamian mogę odwdzięczyć się tym samym :)

Gość no to siup..
jedz kobieto i nawet nie pytaj!!! ja nie wroze ze tak powiem.. jakbym miala Twoje wlosy .cos prywatnego lub najswiezsza fotke to wtedy moglabym sprawdzic..ale nie wierz nigdy we wrozby pseudo wrozek!!!

Gość malawiedzmaleworecznevoodoo27
Nie wierzę:) He he:)

Gość Grubber
Nieetyczne wiem czy wiecie ale we wrozbach jest prawda, bo to ezoteryka to broń szatana i on wam prawdę powie, ale juZ od niego nie uciekniecie. Ja was nie potepiam ale tak mówi nasz katolicki kościół

Gość no to siup..
hihi..sporo tutaj wrozek na kafe ..podasz date urodzenia.sprawdza jaka jestes numerologiczna liczba cos dodadza i masz juz wrozbe. Ja nie wroze ..a czarownica nazwali mnie moi znajomi z reala;-) pozdrawiam..aha jedz za granice..tam zarobisz przyzwoite pieniadze.

mysle raczej o ułozenia na nowo zycia:)

Gość Grubber
Nie wiem czy wiecie* miało być a nie nieetyczne :)

albo U.K. albo U.S.A i nie wiem co wybrac, mysle tez o nauce angielskiego a wiadomo ze brytyjski ang i amerykanski angielski roznia sie od siebie

Gość no to siup..
ukladaj..ale nie w polsce..teraz pisze szczerze!!! jedz..nie ogladaj sie za siebie Kosciol katolicki to nic innego jak oszustwo !!!!! wiara ta nie ma nic wspolnego z chrzescijanstwem..wiec moze mi kolego napiszesz co jest gorszego:pomaganie ludziom jezeli tego potrzebuja( nawet z pomoca magi) czy wyciaganie kasy od biednych i zagubionych osob pod przykrywka Boga?

Gość no to siup..
jedz od razu do USA..u angoli nie znajdziesz nic dobrego.. na poczatku nie bedzie Ci lekko..ale spoko dasz rade..za 5 lat napiszesz na kafe: jestem spelniona i bogata kobieta;-)

obejrzyj Duch Epoki:)

Gość Grubber
Magia pochodzi od złego , nie od Pana Boga. I dlatego jest to niebezpieczne. Bo jak jakiś demon sie w ten sposób przyczepi, to nie chciałabym być w Twojej skórze

Gość no to siup..
posluchaj mnie chlopie: od zawsze w mojej rodzinie kobiety pomagaly ludziom..jestesmy wierzace w Boga!!! nie bierzemy za pomoc nawet grosika..co robi kosciol? na twoje pytanie odpowiem tak: jezeli to co nam dal los..pochodzi od szatana to dlaczego Bog nam sprzyja? wysluchuje prosb naszych?a nie slucha prosb i modlitw ksiezy?

Gość Grubber
Widać juZ Cie coś opetalo bo gadasZ jak nienormalna. To nie bóg Cie wysluchuje tylko szatan. Bóg kocha ludzi dobrych, a ty do nich nie nalezysz bo sprzeciwiasz sie jego woli

Gość no to siup..
bardzo nudzi obama..a dlaczego mam to obejzec?

Gość no to siup..
Ech i juz mnie zdiagnozowano na kafe..jestem opetana:-0 dziekuje:-P jezeli tak ma wygladac opetenie to oki: ja jestem zlo wcielone!!! a reszta co wyludza od ludzi kase za niby wrozby..za doradztwo duchowe..a uczy sie z gazet ezoteryczych to sa super osoby!! spoko.. Swiatem moj drogi w tej chwili rzadzi szatan..sam tego chcial.Bog dal mu czas..poczytaj sobie biblie.ale uwaznie!!!

Gość Grubber
Ja nie powiedzilam ze ci ludzie są lepsi. Ale gorsi tez nie. Tak rządzi szatan, ale trzeba z nim walczyć a ty oddajesz mu sie dobrowolnie. I proszę Cie nie mów mi ze nie wiem co pisze bo sama przechodzialam przez egzorcyzmy. I nie pisze dlatego ze uważam Cie za zła osobę, tylko moZe da sie kogoś ustrzec przed tym co ja przechodzilam.

Gość no to siup..
Rozumiem o czym teraz piszesz!!! spokojnie nie bawie sie w medium ..chociaz czesto >>;to cos; : do mnie przychodzi. Umiem dostrzec dziwne rzeczy.nie wroze,nie uprawiam jak Wy to nazywacie magi..poprostu mam wiedze ktorej napewno nie pojmiesz!! Moi znajomi nie raz przy mnie widza cos ,czego nie pojmuja..Niekiedy duzy ,postawny facet ma silne dreszcze,boi sie jak dzieciak..czego sam nie wie. nie bede tutaj niczego opisywac bo za bardzo bym sie wydala..moi znajomi tez tutaj siedza.Jestem na kafe dla zabawy.niekiedy cos komus doradze.To wszystko.Masz tylko racje w jedym : ludzie nie pojmuja ze magia to w gruncie rzeczy zlo..ktore sami sobie wytwarzaja:-)

Gość no to siup..
merkaba--te stronki sa tylko po to aby wyludzic od ludzi kase..nie wklejaj mi takich glupot!!!

A wiesz, że kościół katolicki "przywłasczył sobie" prasłowiańskie obyczaje, żeby zyskać więcej wiernych? Twój jezus narodził się 25 grudnia, dlaczego święta wielkiej nocy sa ruchome, jak myślisz?, dlaczego imbolk i matki boskiej gromnicznej jest w tym samym czasie? Dlaczego każde kościelne święto odbywa się w jakimś przesileniu albo w jakim dniu, w którym niegdys oodawano cześć przyrodzie?

Gość TakOnaCzyliJa
Ja sie interesuje channelingiem,mam kontakt z Przeowdnikiem,itp. I nie martw sie,nasze spoleczenstwo jest na tyle zaslepione jeszcze,ze beda docinki z ich strony.....ale wazne,by nie wchodzic w dyskusje i olac ich :D

a ja jakoś nie moge nawiązacv połaczenia, długo Ci to zajęło?tzn. nauka?